uikkareissa

lapset, loma, me, muoti, ootd

Moikka! Mun reissussa olleesta uikkarista on tullut aika paljon kyselyitä ja tilasin sen juuri ennen matkaa forever21 kaupasta. Sen kaupan aleista tilailen aina muutaman kerran vuodessa vaatteita. Oon käynyt kyseisessä kaupassa aina reissuilla ja siitä syystä tiedän aika tarkkaan mun koon ja sen mikä koko kannattaa valita. Mun mielestä ne koot menee aika normin mukaan, joten suht helposti ja hyvillä mielin pystyy tilailemaan.
Tänään Matildalla on ensimmäinen päiväkotipäivä.. Tai no vain muutaman tunnin mittainen sellainen. On kyllä helpottavaa, että pystytään aloittamaan päiväkotielämä tälleen kevyesti, vaikka en usko että Matildaa haittaisi pitkätkään päivät. Äitillä tulee vaan liian kova ikävä. 😀 On se jotenkin hassua miten herkästi sitä suhtautuu tilanteisiin kun ne tulee omalle kohdalle.
Illasta mennään vielä äitini luokse ja huomenna ollaan koko porukalla kotosalla. Välipäivät on ihania!! Meen myös ostaa tänään mun työpisteen edustalle tapetin ja jospa jaksaisin tapetoida seinänpätkän viikon loppuun mennessä, niin pystyisin sen sitten teille kuvaamaan. Mustavalkoista teemaa on tulossa, kuten alunperin suunnittelinkin. Tilasin muuten eilen meidän matkankuvista kuvakirjan ja oon niin iloinen että sain sen tehtyä. Oon superlaiskasti tilannut mitään kuvia tai päivittänyt kuvakansioita lasten syntymien jälkeen. Ajattelen matkan olleen niin spesiaali, että tyttöjen on kiva muistella sitä kuvien parissa. Nyt vaan odottelemaan kirjan saapumista!
Kivaa keskiviikkoa ja helmikuun ensimmäistä! <3Sara


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Jenna 01.02.2017

  Voi miten sydän sulaa kun tyttöjen kuvia kattelee!! Ihanat sisarukset <3
  Ja toi sun uikkari on super siisti kun on niin erillainen mitä yleensä näkee 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.02.2017

   ne kyllä on semmonen kaksikko <3 oi kiitti 🙂 mäkin kyllä tykkään!

   Vastaa
 2. 2 01.02.2017

  Meijön neidillä on sama uikkari kun Matildalla <3

  Vastaa
 3. Ada 02.02.2017

  Tuo uikkari sopii kyllä aivan älyttömän hyvin sulle! Ja nämä kuvat toivat mullekin energiaa – johtunee varmaankin tytöistä, niin energisiä!! :-)<3 Kivaa päivää!

  Vastaa
 4. J 02.02.2017

  Toi uikkari on tosi raikas 🙂 vähän saman tyylinen kuvioiltaan ja väriltään, mitä itelläkin oli nuorempana 😀 Nykyään lähinnä bikineissä meen, kun on niin hankala löytää sopivaa uikkaria jotenkin 😮 Haluisin kyllä sellasen ainakin uimahalli/kylpyläkäyttöön. Ja btw kiitos vinkistä, oon rakastunut korkean mallisiin bikinihousuihin, kun joskus taisit sanoa itsekin niitä käyttäväsi 🙂 Vai muistankohan väärin 😀 Ostin viime keväänä ja ne tuovat jotenkin enemmän itsevarmuutta, vaikken mikään jättiläinen olekaan kooltani 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.02.2017

   Joo hei just ton uikkarin lisäksi käytän niitä korkeavyötäröisiä housuja.. ne on niin kivat ja tuo itsevarmuutta 🙂 heh, ja tää uikkari on kyllä kivan lapsekas! 🙂 Kivaa päivää!!

   Vastaa
   • Mirva 02.02.2017

    Moi ? Oon lukenut sun ihanaa blogia heti alusta asti ja nyt vasta kommentoin. Meidän esikoinen on samanikäinen kun teidän Matilda. MutJoo asiaan..Tilasin kanssa ne samat korkeavyötäröiset bikinit (pinkkinä) ja otin ne viime kesän Kreikan reissulle mukaan ? Kävi sit niin että ne tiputti koko matkan ajan pinkkiä väriä ympäriinsä,vaikka niitä kuinka pesi. ?? en sit koskaan reklamoinut, mutta joku virhe niissä varmasti oli.

    Vastaa
    • Sara Parikka 03.02.2017

     Aijaa, ihanaa että niin samanikäiset lapset 🙂
     EIKÄ! voi eii.. multa ei oo lähteny mitään väriä 😀 tosiaan varmaan joku virhe :/
     Mutta tykkään kyllä niin kun on vähän vyötäröä!!

     Vastaa
 5. Mimmi 05.02.2017

  Noi on niiiiin ihanat noi sun uikkarit ja sopii sulle älyttömän hyvin ?

  Vastaa