kotona töissä / työpiste

design, koti & sisustus, me

Moikka! Kirjoittelin teille marraskuun puolivälissä työhuone haaveilua postauksen, mihin olin kerännyt muutaman inspiskuvan ajatellen tulevaa työpistettä. Mustavalkoinen työpiste tuntui rytmikkäältä ja kiehtoi minua. Myös viherkasvit, valaistus ja tekstijulisteet näyttivät kivoilta. Nyt työpisteeni on valmis, mutta ajan saatossa varmasti vielä kehittyy. Ainakin tuoli menee jossain vaiheessa vaihtoon ja joku muutama pieni kehys+juliste/kuva olisi kiva lisätä. Noin muuten työpiste miellyttää mua todella paljon! Näkymä on todella hyvä, kun voi ihastella luonnonvaloa ja saan olla sopivan rauhassa yläkerrassa. Työpiste on siis sijoitettu yläkerran aulaan. 🙂 Alunperin mietittiin vaihtoehtoisesti makuuhuonetta, mutta päädyttiin kuitenkin tilavampaan ratkaisuun.
Työpöytä ostettiin Ikeasta (bestå) ja se on todella siron kokoinen. Tärkeänä ominaisuutena pidin myös vetolaatikoita jonne saa kaikki tärkeät paperit, kameran jne säilöön. Tapetti on Ferm Living merkkiä ja se sattui olemaan alessa Stockalla. Ilmeisesti juuri tämä malli on poistumassa valikoimasta. Ehkä jotkut teistä muistaa, että meillä oli tämä täysin sama tapetti edellisen kodin lastenhuoneessa (täältä pääset kurkkaamaan). Tästä syystä tiesin, että tapetti on helppo laittaa ja se pysyy hyvänä.
Pienoisen puutarhan pystytin Plantagenin pienten viherkasvien voimin. 😀 En pystynyt millään vastustamaan ja valitsemaan vain yhtä-kahta. Lopputulos on mielestäni suloinen ja ihailen noita pikkuisia kasveja päivittäin.
Mitä mieltä olette? Viimeisenä kuva on vielä ”before” tilanteesta (joka on kylläkin kuvattu illalla, ei luonnonvalossa kuten nämä ”after”kuvat). Laskeskelin, että noin 100e työpiste muutti ilmettä (47e tapetti, 5e liima loput tapetointi tarvikkeet löytyi kotoa, 12e viherkasvit, talja 40e). Nyt vuorossa on saunan tuunaus ja siihen ollaankin käytetty jo useampi työtunti 😀 Kuvailen teille toivottavasti loppuviikosta lopputulosta! Ihanaa tiistaita! <3Sara
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

25 kommenttia

 1. Sofia 07.02.2017

  Ihana tuo sun työpiste! 🙂 ja noi kasvit on niin suloset 😀 itekin haaveilen että joskus voisi tehdä töitä kotona samoin kun sä. Se tietty vaatis et alkais tekemään hommia sen eteen että olis joskus siihen mahdollisuus 😀
  Mukavaa viikkoa! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.02.2017

   Joo kyllä siinä on mennyt aika kauan aikaa, mutta on se sen arvoista 🙂 Varmasti saavutat sen <3

   Vastaa
 2. Annukka 07.02.2017

  Näyttää ihanan kodikkaalta ja inspiroivalta? Tuolla olisi hyvä tehdä töitä! ?

  Vastaa
 3. Sanna 07.02.2017

  Voi mun tekee mieli nyt Plantageniin! Oon monesti ostanut sieltä juuri noita pikkukasveja, ne vaan on niin suloisia! 🙂 Niin, ja näyttää tosi kivalta!

  Vastaa
 4. Jade 07.02.2017

  Tosi kivan näkönen tuli! <3
  Oon monesti haaveillut pikkusesta viherkasvista, mutta vielä en sellasta omista 😀 Ootko muuten kuullu, että tietynlaiset viherkasvit inspiroi? Luin joskus jostain tuollasta juttua, kun googlettelin viherkasveja 😀
  Ihanaa päivää sinne <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.02.2017

   Oiii ihanaa <3 täytyykin selvitellä 🙂 kiitti vinkistä!

   Vastaa
 5. Milli 07.02.2017

  Voi vitsi mä niin rakastuin noihin kasveihin ja miten oot ne laittanut esille! <3 Huippua! ja kyllä koko työpiste on loistava, kyllä kelpaa tehdä töitä 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.02.2017

   KIITOS 🙂 joo vitsit noi mini kasvit on ihan ylisöpöjä 😀

   Vastaa
 6. Katja 07.02.2017

  Tuota työpöytää itsekin katsellut. Muuton jälkeen työpöytä puuttuu, edellinen oli myös Ikean ja tykkäsin 🙂

  Vastaa
 7. Sara 07.02.2017

  Tosi kivan näköiseksi sait työpisteen? Tykkään myös teidän koko kodin sisustuksesta ja värimaailmasta, ihanan simppeliä ja pienet yksityiskohdat tekevät niin kodikkaan olon. Mukavaa viikon jatkoa teille?

  Vastaa
 8. Johanna 08.02.2017

  Vitsit minkä muutoksen tapetti saakaan aikaan! Tosi kiva ja ryhdikäs, I like!!

  Vastaa
 9. Ellen 08.02.2017

  Näyttää ihanan kodikkaalle! Täytyy itsekin käydä etsimässä tuollaisia pieniä kasveja. Näin Mikon instassa ihanan tason, puiset hyllyt, metallirunko? Mistähän tuollaisen ihanuuden löytäisi? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.02.2017

   Kiitos <3 Hei joo voisinkin tehdä postausta siitä hyllystä.. Se on kodin1 joten ei enää saatavilla 🙁

   Vastaa
 10. Westend Mum 08.02.2017

  Todella kiva tapetti. On myös hyvä idea laittaa viherkasveja tai kukkia työpöydälle – tuo vähän eloa ja väriä 🙂
  http://westendmum.fi

  Vastaa
 11. Soili 08.02.2017

  Moikka Sara! Näyttääpä ihanalta! Olet tosi taitava sisustaja, jotenkin sulla on silmää tuollaiseen. Se jäi tuossa askarruttamaan että eihän vaan tytöt pääse kiipeilemään tuolille tai pöydälle ja sillä tavalla putoamaan alakertaan? Meillä on samantyyppinen tilaratkaisu ja pitkään olen halunnut laittaa tuohon nojatuolin mutta en uskalla juuri tästä syystä että pelottaa tuo kiipeily.
  Mutta aivan ihana blogi sinulla, jatka samaan malliin 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.02.2017

   KIITOS!!! 🙂
   Joo, kyllä tämä on pitänyt miettiä tarkasti. Tytöt leikkii todella harvoin yläkerrassa (Mimosa ei ollenkaan, koska meillä ei ole siellä porttia) ja Matildan ollessa ylhäällä siirretään tuoli makkariin oven taakse 🙂 Ollaan myös tarkkoja opettamaan sitä että ylhäällä ei saa yhtään leikki riehaantua vaan siellä pitää olla nätisti, koska rappuset jne. 😀 Mutta joo kyllä täytyy tarkaan näitä turvallisuusjuttuja miettiä 🙂
   Kiitos ihana kuulla <3

   Vastaa
 12. Essimm 09.02.2017

  Todella kiva! Hauska nähdä tapettia tuollaisessa ei koko seinässä ja myös peili heijastaa kauniisti valoa! 🙂 Nyt jo voi varmaan toivotella teille ihanaa viikonloppua! 🙂

  Vastaa