hiusseerumi *

kauneus, me, yhteistyö

Heippa! Oon varmasti aikaisemminkin kirjoitellut siitä miten tykkään hiusöljyistä ja tuntuu, että musta on tullut jo ihan expertti niiden suhteen. Oon nimittäin vaihtanut merkkiä aina edellisen pullon loputtua ja kokeillut näin todella montaa laatua. Täytyy sanoa, että yksi ehdoton suosikki on MayBeautyn Moroccan Miracle hiusseerumi joka kätkee sisälleen kaikki olennaiset asiat. Seerumi tekee hiuksista ihanan pehmeät, kiiltävät ja helpoksi käsiteltävät. Samalla se myös hoitaa, vahvistaa ja saa hiuksen kuivumaan nopeammin pesun jälkeen.

Mulla ongelmana on aina olleet kuivat latvat ja vaikka niitä leikattaisi tasaisesti (okei, viimeksi vuosi sitten) niin latvat tuntuu usein karheilta ja takkuuntuu jos niitä ei hoida tarpeeksi. Morocan Miracle -hiusseerumi tuoksuu aivan taivaalliselta ja antaa juuri oikean kosteuden hiuksilleni. Hiukset eivät jää yhtään rasvaisen tai öljyisen tuntuisiksi ja tämä varmasti johtuu siitä, että tuote on ultrakevyt, rasvaton hiusöljy. Se pitää sisällään arganöljyä, makeaa manteliöljyä, oliiviöljyä ja pellavansiemenöljyä.

Levitän seerumia aina hiustenpesun jälkeen, mutta ajoittain myös kuivaan hiukseen. Tuotteessa on pumppupullo mikä tekee annostelemisen erittäin helposti varsinkin mulle joka löträä aina helposti liikaa. Muutama pumppaus kädelle ja käsistä haron tuotteen hiusten latvoihin sekä painelen vielä lopuksi latvoja ja hiuksia.

Tuotteen käyttö tuntuu joka kerta yhtä ihanalta ja ylelliseltä. Ehdottomasti yksi ihanimmista hiusöljyistä mitä on tullut vastaan. Hienostunut ja laadukas tuntuma! Hiukset pysyvät hyvässä kunnossa seuraavaan pesuun saakka, vaikka välillä saatan lisäillä seerumia kuivaan tukkaan ihan vain ultimaalisen silkkisyyden&kosteuden saavuttamiseksi. Tämä tuote jää varmasti osaksi hiustenhoitoani ihan vain jo todettujen tulosten jälkeen sekä myös hinnan puolesta joka ei päätä huimaa. Hiusseerumin hinta on 29€, mutta saan nyt ilokseni jakaa teille -30% alekoodin kyseiseen tuotteeseen ja koodina toimii sarahair. Jos tekee mieli testata tuotetta niin nyt se kannattaa! Täältä pääset ostoksille :). Ihanaa päivää ja hei mitä ootte mieltä mun hiuksista? <3Sara

*Kaupallinen yhteistyö / MayBeauty

*kuvat otettu ennen kampaajalla käyntiä, joten siitä syystä latvat hieman eri väriset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

16 kommenttia

 1. Lisa 08.02.2017

  5 cm pitäis leikata latvoista pois. Näin parturiin näkökulmasta.

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.02.2017

   Kiitos näkökulmasta 🙂 Kirjoittelinkin tuohon postauksen loppuun, että kampaajalla on käyty kuvien ottamisen jälkeen.. Latvat sävytettiin ja huonot napsastiin pois 🙂
   Mutta huippu seerumi on kyllä tämä 🙂
   Kivaa päivää <3

   Vastaa
 2. Jessica 08.02.2017

  Tilattu!! ?

  Vastaa
 3. Pia päivi 08.02.2017

  Moi. Tilasin just hiusöljyn toivon et siitä on apua mun hiusten kuiviin latvoihin. ?. Kivaa aurinkoista päivää.

  Vastaa
 4. Sarkkukai 09.02.2017

  Hyvä hiusöljy tuntuu niin ylellisyydeltä ja ihanalta hemmottelulta kiireisen päivän jälkeen! Leikkasin itse hiukset juuri ihan lyhyiksi, mutta kiva kuulla suosituksia hyvästä tuotteesta tulevaisuuteen kun hiukset jälleen vähän kasvaa 🙂

  Vastaa
 5. Suvi 09.02.2017

  Ihan huippuöljy eikä mitään ekstra-aineita 🙂 tykkäsin kans tosta tuoksusta, ei ollenkaan sellanen keinotekosen tuoksunen vaan tosi raikas!

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.02.2017

   Joo niinpä 🙂 Siis tuoksu on aivan mieletön! L O V E !

   Vastaa
 6. Piia 10.02.2017

  Tilattu, pakko kokeilla mitä tekee kuiville latvoille kun on kiharat (?)! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.02.2017

   Kiharat, wau! 🙂 Mä ainakin tykkään tästä tosi paljon <3

   Vastaa
 7. Tirpustiira 10.02.2017

  Miten mä en koskaan pysty ohittamaan näitä sun tarjoamia alekoodeja 😀 oon käyttänyt tähän saakka ihan perus argan oilia latvoihin (ja naaman iholle ja päänahkaan ja kropan kutiseviin kohtiin ja…) mut nyt päätin testata myös tätä 🙂 aika samaa tavaraa taitaa olla mut testataan 🙂

  Sulla on ihana suorat hiukset, itellä on ihan järkky taipuisat ja mitä luonnollisempiin menetelmiin siirryn hiusten hoidossa, sitä enemmän kiharalle menee kuivuessaan. Oon taistellut kiharuutta vastaan koko pienen aikuisikäni, mut vihdoin osaan antaa sille myös periksi ja yrittää löytää hyviä puolia tästä omasta hiuslaadusta enkä vaan katkerana katella muiden tikkusuoria kuontaloita 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.02.2017

   Mä oon ainakin tykänny tästä tosi paljon 🙂 Ja hintalaatu suhde on kyllä tosi hyvä mielestäni 🙂
   Voi kun kihara kuulostaa mun korvaan aivan ihanalle <3 Mutta niinhän se taitaa mennä että aina haluaisi sitä mitä itsellä ei ole.. 😀

   Vastaa
 8. Sonja 02.03.2017

  Vautsi, näyttää ihanan terveeltä hiukset seerumin jäljiltä! Postauksesi innosti minutkin tekemään muutaman tilauksen MayBeauty sivuilta. En kuitenkaan maksun jälkeen ole saanut tilausvahvistusta tai yhteyttä asiakaspalveluun 🙁 onko sivusto ihan luotettava vai onko pelkoa ettei tuotteita tule näkymään?

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.03.2017

   Heippa, on kyllä tosi luotettava sivusto! 🙂 Laitatko mulle vaikka tämän saman maililla [email protected], niin yhdistän sut sinne.. Varmasti selviää <3 kiitos!!
   Ihanaa viikonloppua!

   Vastaa