viikonloppu ja mini elämäkerta

lapset, loma, me, muoti, ootd

Moikka! Miten viikot vieriikään niin nopeasti? 🙂 Meillä on erityinen viikonloppu tiedossa, kun tänään viedään Matilda ensimmäistä kertaa elokuviin (Onneli ja Anneli) ja huomenna suunnataan kaksin Disney On Ice Frozenia katsomaan. En ole itse ollut kertaakaan katsomassa jää showta joten ihan huippua päästä näkemään! Lupasin Matildalle, että mennään junalla ja ainakin toistaiseksi tyttö on enemmän intona siitä että pääsee junaan.. perus 😀 Matilda on tainnut olla junassa viimeksi ihan vauvana. 🙂
Muuten viikonloppu rentoillaan eikä tarkoituksena ole tehdä mitään ihmeellistä! Hyvää viikonloppua kaikille, alla lukijan toive + viimeiset kuvat Inglesistä. <3Sara
Elämäkerta – Sisarukset – Paikkakunta – Koulut – Missä asunut ja missä ollut töissä
Elämäkerta on todella laaja käsite ja siitä on itseasiassa kyselty muutamaan otteeseen. En osaa kovin laajasti siihen vastailla ja pääpiirteet ehkä jo tiedättekin. Mulla on iso perhe ja lähiperheeseemme kuuluu parisen kymmentä ihmistä. Lisäksi on läheiset ystäväperheet sekä kaverit. Silti koen että lähipiirimme on todella tiivis, luotettava ja turvallinen. En osaa haalia paljoa ystäviä/ihmisiä ympärille, vaan pidättäydyn mielummin niissä tutuissa ja turvallisissa. Isosiskoja mulla on kaksi kappaletta ja yksi pikkuveli. Sisarusten lisäksi olen äitini kanssa äärettömän läheinen <3 (Moi äiti, luet tämän kuiteski 😉). Synnyin Espooseen ja vartuin Kirkkonummella (<3) sekä kävin siellä koulut. Olen hoitanut lapsia pienestä pitäen ja yläasteikäisestä lähtien tein lastenhoitokeikkaa koulun ohella. Lukiossa aloitin lähikaupassa työt, kunnes pääsin Salkkareihin lukion tokalla. Kävin lukion loppuun ja muutin siskoni luokse Kamppiin. Siskoni lähti reissaamaan maailmalle ja Mikko muutti luokseni..Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

22 kommenttia

 1. Laura S 10.02.2017

  Kirkkonummi <3 itsekin olen siellä varttunut ja pari vuotta sitten muutin Helsinkiin. Sitten kun omia lapsia tulee, voisin kuvitella meidät knummelle asustamaan ☺️
  Ihanalta kuulostaa teidän loppuviikon suunnitelmat! Pari vuotta sitten käynyt, ja yllätyin kuinka viihdyttävä disney on ice on aikuisillekin, pikku prinsessoista puhumattakaan 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.02.2017

   OI kiva 🙂 Joo mullakin monet kaverit haluaa takasin knummelle kun perustavat perheet 🙂 Ihana paikka kasvaa <3
   Vitsit kiva kuulla 😉 jee!

   Vastaa
 2. NNiina 10.02.2017

  Ihania kuvia. (: Olen itse ihmettänyt miten viikot vieriikään niin nopeasti tuntuu että äskettäin oli maanantai ja nyt jo viikonloppu ovella, ne mee vaan liian äkkiä että sitä ei tajuu olekaan. Uskon että sinulla ja Matildalla on ihana kun saatte mennä kaksin katsomaan Disney On Ice Frozenia. (:
  Hyvää viikonloppua sinulle ja koko perheellesi (: <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.02.2017

   NOniinpä, ihan hullua!!
   Kiitos <3<3 samoin sinne ihanaa viikonloppua!!

   Vastaa
 3. Ada 10.02.2017

  Ihanaa viikonloppua, Sara-supernainen! <3

  Vastaa
 4. Annukka 10.02.2017

  Mukavaa viikonloppua! Nauttikaa Matildan kanssa yhteisestä ajasta?

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.02.2017

   KIIIIITOS ihana <3 Samoin sinne hyvää viikonloppua 🙂

   Vastaa
 5. taskuapinat 10.02.2017

  Oi kun ihana vkl teillä tulossa, Matildalla onkin hyvä asenne ” tärkeintä ei ole määränpää, vaan matka sen varrella” ? ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.02.2017

   Haha, totta muuten 😉 Ihanasti ajateltu <3
   Heei samoin teidän perheelle ihanaa viikonloppua! <3

   Vastaa
 6. Olivia 10.02.2017

  Moi? Sun blogia on niin mukava lukea kun se on aina niin positiivinen, mutta samalla aidon tuntuinen. Ite olin hoitolasteni kanssa elokuvissa viime viikonloppuna, (oon siis kahen ihanan tytön au pair) ja molempien lasten mielestä metromatka keskustaan ja siellä ostetut popparit oli paljon hauskempia juttuja kuin leffa itse? Mulle oli tietty tärkeintä, että tytöt nautti reissusta ja siinä taas huomas, että lapset saa yllättävän yksinkertaisillakin asioilla ilosiks. Ihanaa viikonloppua sulle ja Matildalle!☺️

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.02.2017

   Voi miten kuulostaa mukavalta <3 Tuli myös sellainen olo että oot ihan huippu aupair!! Onpas onnekkaat vanhemmat tytöillä kun olet siellä 🙂
   Kiitos paljon <3 ja ihanaa viikonloppua sinne myös!! <3

   Vastaa
 7. Nea 10.02.2017

  Hei ihana Sara,
  Tekisitkö postauksen teidän valkoisesta saunasta ja sen maalauksesta? Pohdin oman asuntoni saunan maalaamista, mutta vielä kovasti mietiskelen tumman ja hämyisen tai raikkaan valkoisen välillä. Valkoinen kyllä houkuttelee kovasti, kiuaskivetkin kun sopivasti valkoisia jo valmiiksi.
  Kiitos kovin jo etukäteen 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.02.2017

   Heippa ihanuus <3
   Hei joo juuri tänään otin kuvat ja postaan viimeistään sunnuntaina 🙂 Kirjoittelen siihen kaikki 🙂
   Ihanaa viikonloppua <3

   Vastaa
 8. Emmi 10.02.2017

  Itse olen ollut pienempänä katsomassa Disney on ice ja oli HUIKEA, oon aika varma että Matilda tykkää ja sä myös 😉

  Vastaa
 9. Mimmi 10.02.2017

  Voi ihana mitä tyttöjen keskeistä laatuaikaa! Ihan parasta ? meijän oli myös tarkotus hankkia liput disney on ice frozeniin, mutta vähän jäi ja liput olikin sitten loppu ? me vietettiin Lumin kanssa viime lauantaina tyttöjen kesken aikaa ihan kahdestaan, käytiin hampparilla, jätskillä ja kaupoilla. Oli ihana viettää välillä ihan vaan keskenään aikaa ja neitikin tuntu nauttivan jakamattomasta huomiosta, sama täytyy toteuttaa myös Jirin kanssa mahd.pian ? mietinnässä ollut myös itsellä että veisin Jirin ihan kahdestaan elokuviin kun malttaa tosi hyvin nykyään koko elokuvan seurata. Varmasti Matilda nauttii kun saa viettää laatuaikaa äidin kanssa! Ja voin kuvitella kuinka odottaa junalla matkaamista, ihan huippua! ? me reissattiin tänään lasten kanssa pohjanmaalle mummulaan viikonlopuksi ja jätettiin isi kotiin ? ollut aivan ihana päivä ja lapset tuntuu nauttivan reissaamisestakin, vaikka matkaa autossa tulee 3,5h ? ihanaa viikonloppua teille, voikaa hyvin ❤ ja nauttikaa huomenna laatuajasta ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.02.2017

   Oi miten ihanaa kun ootte Lumin kanssa saanu aikaa kaksistaan <3 Kuulostaa siltä että neiti oli varmasti ihan innoissaan! Joo hei Matilda nautti tosi paljon elokuvareissuta, suosittelen 🙂 Ihana viikonloppu teillä takana, ja voi miten kiva viesti tämä oli. Kiitos!!! Halaus! <3

   Vastaa
 10. kaisu 10.02.2017

  Onpa kivoja juttuja sulla ja Matildalla nyt viikonloppuna ? Disney on ice on varmasti tosi ihana ja upea show ☺ Rentoa ja mukavaa viikonloppua ja toivotaan mahdollisimman paljon aurinkoa ?

  Vastaa
 11. Minna K. 11.02.2017

  Hei. Otin just instan käyttöön ja katsoin sun videot. Videoissa sun meikit näyttää tosi kivoilta (ja olet niin kaunis <3) että ajattelin pyytää tekisitkö jonkinlaisen arkimeikki tutorialin meille lukijoille? 🙂 Videopätkät oli muutenkin kivoja! <3
  Itse olin 5v tyttäreni kanssa Disney on icessä torstaina. Anneli ja Onneli on vielä katsomatta mutta suunnitelmissa. Kivaa viikonlopun jatkoa. <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.02.2017

   Heei ihanaa <3
   Joo voisin tehdä!! olispa huippua kun saisin tehtyä!
   Oi ihanaa, voin kuvitella miten teidän pikkuneiti oli innoissaan!
   Hei suosittelen Onnelia & Annelia! 🙂

   Vastaa