ystävänpäivä

me, muoti, ootd, pohdintaa

Hyvää ystävänpäivää <3 Tasan kaksi vuotta sitten heräsin hotellista kaason roolissa ja edessä oli ystäväni hääpäivä. Tänään mennään kyseisen ystävän perheen luokse illalliselle viettämään aikaa muutaman muun kaveripariskunnan voimin. Lapsia löytyy yhteensä viisi kappaletta, joten hyvät leikit on taattuja. 🙂
Matildan kanssa mietittiin eilen ystävänpäivää ja kuvattiin tytöistä kuva joka lähetetään tänään watsupissa kamuille. Voi miten olisi ihanaa jos jaksaisin muistaa ystäviäni tänään ihka oikealla kortilla, kukilla tms, mutta täytyy myöntää että eih tänäkään vuonna. Pitääpäs kirjoittaa kauniit viestit ja muistuttaa niitä lähimpiä siitä miten tärkeitä ovat. Kouluvuosien jälkeen elämät ovat vieneet ystäviä eri suuntiin ja elämäntilanteet saattavat olla hyvinkin kaukana toisistaan. Kuitenkin arvomaailma, samankaltaisuus ja se että voi jatkaa siitä mihin viimeksi jäätiin kantavat eteenpäin. Toki löytyy myös niitä ystäviä jotka tietävät kuinka vaikeaa on jättää vauva yökylään tai kuinka taaperon kanssa ei viitsi lähteä ruuhka aikana hienoon ravintolaan tms. 😀 Ilokseni olen saanut lasten myötä muutamia uusia ystäviä ja löytänyt niitä omanhenkisiä ihmisiä.
Miellän ystävänpäivän enemmän ystävänpäiväksi, kuin romanttisen rakkauden päiväksi kuten jenkeissä. Mitenkäs te? 🙂 Olin tosin 13 vuotta sitten ensimmäisillä ”treffeillä” luistelemassa.. mitä muistoja! 😀 Tykkään kyllä siitä, että Suomeen on rantautunut enemmän näitä Jenkki fiiliksiä ystävänpäivän suhteen ja vaikkapa Halloween.
Ihanaa ystävänpäivää teille tärkeille ruudun toisella puolella. Kiitos kun luette! Tuntuu, että te siellä olette samanhenkisiä ja kuin luottokamuja 🙂 Miten te vietätte ystävänpäivää? <3Sara
..Ja heei pakko vinkata, että Rantapuistossa on aivan ihanalta kuulostava Blinibuffetti meneillään joka perjantai 10.03 asti.. Josko vaikka jonkun kaverin kanssa menisi joku perjantai starttaamaan viikonloppua. <3
(takki-Zara, mekko-Forever21, sukkikset-SwedishStockings/saatu, kengät-Zio, laukku-Vimma/saatu, aurinkolasit-RayBan)Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

27 kommenttia

 1. NNiina 14.02.2017

  Aivan ihana Blogi! ? ❤ Tää sun blogi on aivan ihana lukea joka päivä pakko sanoa että siitä on iloa lukea ja jatkossakin mielelläni luen kun oot aina Aino ja iloinen! ? Mä viedän ystäväpäiväni perhen kanssa tehdään jotain hyvä ruoka yhdessä ja illalla nähdään paria ystäväni vien niiden kanssa. Kiva kuulla että olet saanut ruudun toisella puolella uusia ystäviä niitä ei oo koska liikka. ?
  Aivan ihana ystäväpäivä sinulle Sara ja koko perheellesi! ?❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.02.2017

   IHANAA 🙂 kiitos!! Ihanaa ystäväpäivää myös sinne, kuulostaa aikasen kivalta <3

   Vastaa
 2. Maris 14.02.2017

  Meille oli isi jättänyt aamulla töihin lähtiessään suklaarasian pöydälle toivotusten kera 🙂 Ei meillä mitään sen kummempia suunnitelmia tälle päivälle ole. Sisko tulee töiden jälkeen käymään kylässä. Onneksi on nuo suklaat mitä tarjota hänellekin, leipoa en nyt jaksanut 😀 Lasten kanssa teimme heidän serkuilleen ystävänpäiväkortit, jotka postitimme, vaikka serkut asuvatkin tässä lähellä. Meidän lapsista on ainakin mukava saada omaa postia!
  Mukavaa päivää! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.02.2017

   Voi <3
   Ihania juttuja 🙂 Hei kivaa viikon jatkoa ja vielä kerran ystävänpäivää <3

   Vastaa
 3. Pia päivi 14.02.2017

  Moi. Ihana postaus ja asukuvat. Vietän mamin kaa ystänpäivän. Kortteja oon lähettänyt ystäville. Hyvää ystänpäivää. ??.

  Vastaa
 4. Johanna 14.02.2017

  Ihanaa ystävänpäivää ?
  Onhan tämä blogisi kuitenkin lähestulkoon hyvän ystävän veroinen ?❤
  Ystävänpäiväkortit olis kyllä ihan mahtis juttu! Sain sen verran aikaiseksi, että askartelimme tytön kanssa kahdelle serkulle kortit, jotka eilen vein viime tingassa postiin (?), mutta ne oli onneksi ehtineet tänään perille! Ihana oli saada valokuva ilahtuneesta pienestä kortinsaajasta ?
  Samoilla ajatuksilla ystävänpäivästä, joten ei tästä romanttiselle kynttiläillalliselle olla kahdestaan suuntaamassa, vaan muistetaan just niitä ystäviä ja meinattiin kyllä syödä perheen kesken illalla jotain vähän arkiruokaa hienompaa ?
  Kyllä tällaiset pumpuliset ja vaaleanpunaiset ”hömppäpäivät” tuovat ihanasti arjen keskelle hattaran makua ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.02.2017

   Oi miten mahatvaa, on niissä vaan fiilistä 🙂 <3
   Nimenomaan <3<3 Toivottavasti teillä oli ihana päivä ja ilta! Kivaa viikon jatkoa 🙂

   Vastaa
 5. Annukka 14.02.2017

  Myös täällä jäi kortit lähettämättä, mutta onneksi viestien välityksellä pystyy kertomaan miten tärkeitä ystävät ovat ja kuinka paljon heitä arvostaa☺️ Ihanaa ystävänpäivää! ❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.02.2017

   Huh, että joku muukin 😀 heh, totta! Onneksi viestit pelittää <3 Kiitos, samoin! <3

   Vastaa
 6. Essimm 14.02.2017

  Ihanaa ystävänpäivää! <3 Mäkin pidän tätä juuri ystävien päivänä, mut toisaalta mun mies on mun parasystävä. Mut myös mun mielestä jokainen päivä on ystävänpäivä. 😀 mä kävin koiran kanssa kunnolla ulkoilemassa ja illalla ehkä sitten romanttinen heseillallinen miehen kanssa. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.02.2017

   Sama homma täällä että miehestä löytyy se parhainkamu <3 Ihana kuulla että sielläkin! OOh HESE!<3

   Vastaa
 7. Nella 14.02.2017

  Instasta näin että olit tehnyt ihanan näköistä kakkua. Löytyykö ohje netistä?

  Vastaa
 8. Miia P. 14.02.2017

  Hyvää ystävänpäivää Sara! <3 mäkin ajattelen joka vuosi, että tänä vuonna lähetän ne ystävänpäiväkortit. Mutta ei, ei muista 😀 whatsup viesteillä mennään ja soitoilla 🙂 Vietin päivän töissä ja ilta miehen kanssa, koska hän on myös mun parasystävä 🙂 ihanaa iltaa sulle ja koko perheellesi!:)

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.02.2017

   Sama homma siis siellä ja täällä 😀 Mutta onneksi puhelimet toimii :)<3 Oi ihanaa <3 Kiitos, samoin <3

   Vastaa
 9. Ada 14.02.2017

  Aivan ihanaa ystävänpäivää myös sinne! 🙂 Minulle itselleni ystävänpäivä ei ole niin tärkeä ”juhla”, enkä sitä siis pahemmin juhli. Mielestäni ystävänpäivä (niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin) on joka päivä! <3 Aina toki näin 14. helmikuuta se vain tulee enemmän esille, haha. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.02.2017

   Ihana ajatus ja niin se varmasti onkin <3<3 Kiitos, samoin :)<3

   Vastaa
 10. Martta 14.02.2017

  Meillä oli koulussa jo perinteeksi muodustuneet halisydämet! Eli tukioppilaat askarteli oppilaille sydämet kaulaan, ja kun halasi, sai kirjoittaa kaverin sydämeen oman nimen. Muuten ei kyllä ole tullut ystävänpäivää vietettyä, ehkä sitten kun on oma rakas <3

  Vastaa
 11. Nea 14.02.2017

  Omasta mielestäni ystävänpäivä on kiva juhlapäivä, viettotapoja on yhtä monta kuin on ihmisiäkin. En oikein ymmärrä sellaisia ihmisiä ketkä jyrkästi ovat sitä mieltä että päivä on turha jne. koska miksi jokin tietty päivä voisi olla turha jos se saa jonkun erityisellä tavalla ( tai siis lähinnä arjesta poikkeavalla tavalla) ajattelemaan omaa ystävää/kumppania/läheistä?

  Vastaa
 12. Laura 14.02.2017

  Paras ystävä on puoliso <3 sain häneltä ison punaisen ruusun ja suklaata, tänään oltiin kaupungilla koko perhe 🙂 kerrankin sattui miehelle vapaapäivä näin ystävänpäivänä.

  Vastaa
 13. Piia 15.02.2017

  Sain joululahjaks mieheltä raakasuklaapajan lahjakortin kahdelle hengelle, varasin kerran sitten ystävänpäiväksi. Sanoin miehelle että haluan sitten siirappisen ystävänpäivän, että jatkossa ei sitten niinkään tarvii mutta tää eka että sen haluun ällösöpöillä.? Sovittiin sit et mennään syömään sen jälkeen ja käyään kattoo sillan kaiteessa lukkoa mikä vietiin aikasemmin.
  Tulin eilen töistä kotiin nii kämppä oli koristeltu pinkeillä sydänlapuilla. Oli kukkii, suklaata, nalle ja sydän donitsit. Yllätyin kyllä, ku en osannu odottaa mitää tollasta! Ihana mies. Ainii sain myös siirappia purkin, kun sellasta kerta halusin ?? Mullakin oli muutama ällösöpö pieni lahja miehelle.
  Töissä sit taas käytiin luisteleen ja tehtiin ystävänpäiväkortteja lasten kanssa. Kyseltiin jokaisesta lapsesta jotain hyviä juttuja ja kirjoiteltiin kortteihin, niin jokanen sai sitten kivan kortin eikä kukaan jääny ilman ?
  Että tällänen meidän ensimmäinen yhteinen ystävänpäivä oli ? (Koht tulee se eka vuos täyteen nii sit ei tarvii enää nii isosti kaikkee juhlia? ??)

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.02.2017

   EIKÄ!!! <3 voi miten ihanaa :)<3 kuulostaa aikasen täydelliseltä <3

   Vastaa
   • Piia 19.02.2017

    Oli kyl ihanaa <3

    Vastaa