Tomaattikeitto

koti & sisustus, resepti

Moikka! Meillä on jäänyt kasvisruokia pyörimään arkiruokiin todella paljon ja tässä on yksi lemppareistani. Joka kerta tämä keitto koostuu vähän eri aineksista.. ja tällä kertaa siihen päätyi:
3 perunaa
5 porkkaanaa
1 sipuli
1 paketti kidney papuja
1 paketti linssejä
1 purkki mietoa salsaa
500g tomaatti murskaa
puolikas pussi kukkakaalia pakkasesta
(Vaihtoehtoisesti/lisäksi mukaan sopii esim: maissia, kesäkurpitsaa, chiliä)
Tykkään laittaa keiton päälle joko kermaviiliä tai raejuustoa.. ja leipä/krutongit maistuu myös lämpimän keiton kaverina. 🙂 Valmistus niin, että keitettävät vihannekset ensin pieneen määrään veteen ja sitten lisäillään loput ainekset + kuumennetaan. Simppeliä! Tämän saa helposti tehtyä tulisena (mikä toimii tosi hyvin, mutta harvemmin teen kun tytöt syö) ja monesti tarjoilen Mimosalle ruuan niin, että siinä on vähemmän nestettä joten hän voi sormiruokailla kasvikset+linssit+paput. 🙂
Eilinen ystävänpäivä oli ihana ja niin hyvä muistutus siitä, että illanviettoja pitäisi olla useammin. Ne on aina niin kivoja! Tänään meinataan taas ulkoilla kun sää on niin upea. Miten aurinko voikaan piristää niin paljon! Muuten täällä tuntuu, että arki on vihdoin asettunut ja hommat luistaa. Töitä ei ole yhtään liikaa ja välillä jopa pyöritään toimettomana. :D. Ehtii keskittyä kevääseen, kotiin ja tärkeimpänä tietysti tyttöihin. Se on jännää miten asiat menee usein sykleissä ja nyt tuntuu, että ollaan saavutettu seesteinen arkivaihde. Tällä mennään mieluusti pitkälle kevääseen. Oon saanut aika kivoja postausvinkkejä/toiveita liittyen liikuntaan ja ulkoilemiseen, sekä videoihin. Näitä mietiskelen ja pyrin toteuttamaan! Muistakaa, että toiveita otan aina ilomielin vastaan ja toteutan ne heti kun hyvä sauma/inspis iskee. Mulla on oma muistiinpano puhelimessa näitä varten, joten muistissa ne pysyy.. 😉 Kivaa keskiviikkoa teille! <3SaraVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 kommenttia

 1. Laura 15.02.2017

  Näyttääpä hyvältä! Täytyy jokukerta kokeilla,aina tulee tehtyä samaa ruokaa.. Juu ite mietitty samaa et pitäs olla illanviettoja jne,mut jostain syystä ollu sellanen alavire ettei oo jaksanu :(. Ehkä se menee ohi kevään myötä.. Mut illanvietot on just kivoja 🙂 ja tyyliin joku peli-ilta, mut lasten kanssa se on vähän haastavaa..

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.02.2017

   Voih.. tiiän mitä meinaat <3 Hei ihanaa kevättä ja paljon valoa sinne <3 🙂

   Vastaa
 2. Tiia 15.02.2017

  Tää resepti menee ehottomasti kokeiluun! 🙂

  Vastaa
 3. maria sofia isabella 16.02.2017

  ihania juttuja onhan se matka juttu tulossa missä ootte käynyt kuin monta vkoa ja oliko kivaa ja mikä paras maa hyvää ystävänpäivää vaikka tulee myöhässä

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.02.2017

   Hei joo voisin kasata sen jossain vaiheessa 🙂
   Kiitos samoin <3

   Vastaa
 4. Ada 16.02.2017

  Oi että, testiin ehdottomasti!! :-)<3

  Vastaa
 5. taskuapinat 16.02.2017

  Tuli mieleen et ruokaan voisi sopia myös vuohenjuusto tai mozzarella?
  Ehdottomasti kokeilen tätä reseptiä myös ?

  Vastaa
 6. Heini 16.02.2017

  Näyttää herkulliselta, menee tänään testaukseen! Oon tehny aiemminkin sun vinkkaamilla resepteillä ruokaa enkä oo pettynyt 😀 hirmu helposti vaan arjessa tekee niitä samoja ruokia…hauskaa päivää! 🙂

  Vastaa
 7. Hyvältä näyttää, itsekin kokkailen paljon! 🙂
  http://neljanaamukahvi.blogspot.fi/

  Vastaa
 8. Juliska 16.02.2017

  Varmasti hyvää, täytyy kyllä kokeilla! Ja mistä nämä ihanat lautaset on?:)

  Vastaa
 9. Maijuuuu 21.02.2017

  Moikka! Ajattelin, että voisit tehdä postausta kaikista sun kengistä. Esimerkiksi sitä missä säilytät kenkiä, onko niitä paljon ja mistä olet ne hankkinut. Sit vielä onko sulla jotain unelmakenkiä, joita et ole vielä löytänyt tai hankkinut.

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2017

   Hei joo kiitos vinkistä, voisin kirjoittaa kengistä joku kerta enemmän 🙂

   Vastaa