Hiusasiaa, taas

kauneus, me, muoti

Moikka! Taas aiheesta johon en kyllästy.. nimittäin hiuksista! Mulla oli vuoden mittainen tauko kampaajalta ja viime kuussa sain kutreihin freesausta Hair Beatissa, Tytin penkillä. Aloin kampaajan innostamana myös ensimmäistä kertaa piiitkään aikaan miettimään luontaista punaista pigmenttiäni joka aina puskee alta läpi. Tytti varovasti ehdotti, että voisihan sitä miettiä josko hiukset jossain vaiheessa annettaisi mennä lämpimän sävyn suuntaan. Nyt tämä ajatus on pyörinyt mielessä ja alkanut viehättää. Jotenkin on ihan älytöntä, että oon kymmenen vuotta yrittänyt sävyttää keltaisuutta pois ja tehnyt vippoja sen eteen ettei luontainen hiusten sävy puske esille. Näissä kuvissa tämä kylmä sävy on mielestäni aivan ihana, mutta todellisuudessa en saa tätä väriä kauaan pysymään. Haastavaa mun hiuksissa on se, että juuresta puskee kylmää ja latvat taittaa lämpimään. Aah mikä sävyjen sekamelska! 😀 Anyway, nyt oon miettinyt että kesää kohti voisin siirtyä toffee henkiseen hiussävyyn ja luulen, että saavutan sen jo pelkästään lopettamalla hopeashampoon käytön + annan hiusten hieman päivettyä auringossa. Viimeisenä kuvana googlen kuvasaldoa jos ettii lämminsävyisiä vaaleanruskeita hiuksia. Mitä mieltä ootte tästä jos annan suosiolla mennä lämpöisään suuntaan? 🙂 Mullahan on tyvestä oma väri pitkälle saakka ja sitä en ole siis lähtemässä värjäämään.. Ajattelin vain lopettaa sen kylmän ylläpidon. 😀 Mitenhän onnistuin selittämään tämän saman asian moneen kertaan ja aina vain sekavammin! Soorii!
Oon muuten aivan totaalisen kade Idan hiuksille ja luen tarkkaa hänen vinkit hiusten hoitoon kasvuun. Kannattaa käydä täältä lukemassa tipsejä jos kiinnostaa! 🙂 Mulla on ainakin nyt pari uutta vinkkiä enemmän!
Ihanaa uutta viikkoa! Mulla on tällä viikolla kasa selvitettäviä asioita ja soittamista ympäriinsä. Sitten pitäisi päättää viikonloppuna aloitetut mini rempat ja vihdoin maalata pesuhuoneen katto. Lisäksi on leffa-iltaa ja tyttöjen kanssa uintiretkeä. Johan tässä alkaa viikko täyttyä! Halaus! <3Sara
*kuvat @tyttibeatphotography

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

22 kommenttia

 1. Laura 20.02.2017

  Itse ammattilaisena sanoisin, että ihan hyvä idea. Mitä jos annat tyvestä kasvaa oman värin ja sit tarvittaessa sävyttää latvaa esim.jollain väri-kiiltokäsittelyllä 🙂 tai Vaahtosävytteitteitä löytyy mm. goldwelliltä.. Itsellä oma projekti menossa et kasvatan omaa väriä,ainakin toistaiseksi vielä :).

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.02.2017

   Hei jeee! Kiitos 🙂 Hyvä tuo vaahtoväri vinkki 🙂
   Tsemppiä kasvatukseen <3

   Vastaa
 2. Minna K. 20.02.2017

  Ihanalta näyttää toffeehiukset ja sopii sulle varmasti hyvin. Kannatan! <3

  Vastaa
 3. Iina 20.02.2017

  Laita tuomonen lämpimän sävynen, vähän hunajainen ja siihen vaaleita raitoja niin saat semmosta luonnollisuuttaa siihen:) Vähän semmonen ko Gossip Girlin Serenalla 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.02.2017

   Siis mä rrrrakastan Serenaa <3 Joo toi vois olla kiva kesäksi! 🙂

   Vastaa
 4. Riina 20.02.2017

  Oon kans itse yrittäny pitää mun luonnostaan lämpimänsävyisiä vaaleita hiuksia kylmänä, mut eihän ne kauaa kylmänä pysy ja ai että kun ärsyttää!? Viime viikolla kävin kampaajalla ja laitettiin hunajan/beigen sävyisiä pieniä raitoja tummaan pohjaan ja tuli ihan tosi ihanat! Tykkään ihan ylilujaa näistä mun uusista lämpösistä hiuksista. Ei tarvitse enää ressata kun ei pysy kylmänä?

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.02.2017

   Oikeesti 🙂 ei vistit kuulostaa ihan täydelliseltä! MÄKI HALUUUUUN ! Kiitos tästä viestistä <3

   Vastaa
 5. NNiina 20.02.2017

  Onpa kauniit näköiset hiukset ja väri sulla nyt! (: toffeehiukset kauniilta myös näyttää ja uskon että se sopii sulle varmasti hyvin. (: Kannatan! Voitko mahdollista joku kertaa tehdä sinun ihonpuhdistusta / miten pidät ihon kunnossa blogi tai meikistä (meikkituote käytät tällä hetkillä?)

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.02.2017

   Kiitos 🙂 IHana kuulla!
   Hei itseasiassa on tulossa tällä viikolla postausta mun kauneusrutiineista.. Mulla on juuri uusia tuotteita testissä ja oon niihin ihan ihastunut! 🙂

   Vastaa
 6. Essimm 20.02.2017

  On kyl upea tukka! Itellä on värjäämätön blondi, jota vuoden läträsin hopeashampoolla, jotta olis kylmääkylmää. Ja noh viimeksi kampaaja sanoi,et tulee sulla sitä lämpöä, niin se sopii sulle hyvin ja päädyttiin sävyttää rosegoldiksi. Nyt viimeksi sävytin vain golden copper sävyllä ja tuli kyl kiva! Vähän samanlainen kuin Blaken! Mut huomaa uusimmista tukkatrendeistä, et lämmin sävy on ottamassa valtaa. Tässä tuli ehkä vähän sekava vastaus sun sekavaan tekstiin, jonka kyl ite ymmärsin hyvin! 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.02.2017

   hehe, mä todellakin tajusin 😉 Hei Blake on mun ihan lemppari tyyppi!! Voi vitsit kuulostaa hyvältä! IHanaa että lämmin tulee 😉 <3 Kiitos paljon tästä viestistä!! <3

   Vastaa
 7. Miia P. 20.02.2017

  Anna mennä lämpöisen suuntaan. Ihana toi sun oma väri!:o :)<3

  Vastaa
 8. Madde 21.02.2017

  Ei vitsi niin samoja mietteitä oon pyöritellyt päässäni! Mulla on nyt pitkään ollut blondit hiukset vaikka oma väri on aika tumma. Olen kampaajaltani ostanut tosi hyvän silver-aineen ja saanut sillä pidettyä kylmyyden hiuksissa (johon nähtävästi kaikki pyrkivät :D), mutta itseäni on alkanut ärsyttämään oma tyvi, joka tulee armottoman nopeasti esille. Sehän on tarkoittanut kampaajalla ramppaamista ja huomaan, että hiukseni ovat jonkin verran ohentuneet siitä mitä ne ennen oli. Nyt olen jo melkein puoli vuotta antanut hiusten vaan kasvaa ilman värjäystä ja aletaan olla siinä vaiheesa, että päätöksiä jatkosta pitäisi tehdä. Olen joskus värjännyt tosi tummaksi hiukseni ja ne ei vaan sopineet mulle vaikka siskolla ja äidillä ihan tummat hiukset onkin. Nuo kuvat, jotka laitoit vastaa oikeastaan täysin sitä, johon seuraavaksi haluan tähdätä kiitos siis niistä 🙂 Ajattelin vielä pari viikkoa kärvistellä ja sitten kampaajan penkkiin näiden kuvien kanssa. Mielenkiinnolla seuraan myös sun hiusprojektia, kyllä me vielä ne täydelliset hiukset saadaan!

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2017

   Hei ihanaa, kiitos paljon viestistä 🙂
   Joo todellakin saadaan 😉 <3 Kiitos tsempistä!!

   Vastaa
 9. Sofia 21.02.2017

  Kannatan ehdottomasti sitä ”omaa sävyä”. 🙂 Ite en oo yli vuoteen värjänny hiuksia ja aina ennen koittanu vaaleena pitää… Aiemmin oon siis ollu luonnostaan ihan blondi, mutta mulle käy samalla lailla kun meidän äidille.. Eli reilu 20-vuotiaana on tukka alkanu tummentua :O 😀 sinänsä ei haittaa, koska tykkään kyllä, ja jännä miten se oma luonnollinen väri sopii parhaiten 😀 Järkytyin, kun töissä asiakas sano et oon tummatukkanen 😀 en käsitä sitä vielä 😀 vaikka en siis ihan tumma ookaan..
  No vähän lähti rönsyilemään, mut pointti oli se et yleensä se omaan taittuva väri sopii parhaiten 🙂 Varmasti sopii lämmin sävy sulle 🙂 Tosi sekavaa, mut toivottavasti ymmärrät 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2017

   Hei mulla on ihan sama homma 😀 en yhtään koe omaa identiteettiä tummatukkaiseksi 😀 Hauskaa et sulla sama 🙂
   Kiitos tästä, ymmärsin hyvin ;)<3

   Vastaa
 10. Mimmi 24.02.2017

  Täällä myös yks kannattaja lämpimämmän vaaleen puolesta ? ensinnäkin kampaajan näkökulmasta paljon mukavampi toteuttaa kun ei joudu taistelemaan lämpöä vastaan ja taittamaan viileempään ja kantajan puolesta suuri helpotus kun ei joudu jatkuvasti ylläpitään viileyttä! ? kyllä nää lämpimät vaaleet ja luonnollisuus on niin tervetulleita kaikkien grannyjen ja viileiden vaaleiden jälkeen ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2017

   Hei jeee, mahtavaa että tuette tätä mun lämmin hanketta 😀
   Noniinpä, eikös olis jo aika 😀
   Hei ihanaa viikkoa <3

   Vastaa
 11. Johanna 27.02.2017

  Oliko tarkoitus jäljitellä ohessa olevaa kuvaa eri caramel-sävyistä, sillä hiuksesi ovat tumman harmaat / harmahtavan ruskeat. Olisi varmasti ollut parempi väri juuri tuo caramel josta kuvan laitoit jossa caramel sävy julkkiksilla. ainakaan nyt ei ole väri verrattaen ollenkaan sama?..

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2017

   hmm..en ehkä ihan ymmärtänyt kysymystä.. Ne kuvat missä on minä ovat otettu juuri kampaajan jälkeen, niissä ei ole mitään väriä, vaan sävytettä latvoissa, tämä kylmä sävy ei kuitenkaan pysy ellen ylläpidä sitä koko ajan.. Tässä postauksessa lähinnä mietin mitä tulevaisuudessa teen hiusteni kanssa. Kuvien ei kuulukkaan näyttää toisiltaan 🙂 Selitin asian tekstissä kyllä aivan liian vaikeasti, pahoittelut siitä! 🙂 Toivottavasti nyt sait tolkkua 😀

   Vastaa