ohjelmia joita haluan katsoa..

koti & sisustus, me, muoti, ootd, pohdintaa

Moikka! Kerrankin pitkään aikaan on se fiilis, että on monta ohjelmaa katsomatta ja uusia jaksoja odottamassa. Oon ollut pitkän aikaa vailla lempparisarjaa, mitään kunnollista katsottavaa ja päätynyt vilkuilemaan milloin mitäkin. Oon varmasti monta kertaa kirjoittanut siitä, että telkkarin katsominen on mulle rentouttavaa ja uppoudun mieluusti draamaan kiemuroihin. Usein lepään samalla, venyttelen, syön tai hoidan pieniä kotiaskareita. Ihan parasta on löytää joku sarja mistä tykkää ja minkä haluaa kahmia nopeasti. Nyt kun lapset ovat syntyneet kaikki sarjat väkisinkin venyy pitkiksi katseluiksi, koska aika on rajallista ja en ikinä katso omia ohjelmia lasten hereillä olo aikana.. Siitä tuskin nauttisi kumpikaan osapuoli. 😀
Tämän hetken katsottavien lista on seuravaanlainen:
Skam / Olen katsonut vain 1 jakson ja on kyllä lupaavan oloinen. Veikkaan, että tästä tulee mulle uusi suosikki.
The Perfect Selfie / Dokumentti on mulla nauhalla ja en ole vielä kerinnyt katsomaan sitä. Aihe kiinnostaa mua todella paljon ja odotan innolla että näen dokumentin. Kaikki nuoriin liittyvä on mulle todella mieluista ja mielenkiintoista. Teini-ikä ja aikuiseksi kasvaminen kiehtoo!
HBO- Big Little Lies / Näin tästä sarjasta trailerin leffateatterissa ja ajattelin, että tämä voisi olla hyvä. Vielä en ole kerinnyt katsomaan yhtään jaksoa, mutta voin jo melkeinpä trailerin perusteella veikata että koko kausi tulee katsottua. 🙂
Mitkä ovat teidän lemppareita ja kaikken aikojen suosikit? 🙂 Katotteko paljon ohjelmia ja leffoja? Entä katsotteko telkkarista vai koneelta? Kauheesti kysymyksiä 😀
Kivaa torstaita! <3Sara
(kengät-Adidas/saatu, housut-Goodwear/saatu, paita-zara, kello-DanielWellington/saatu)Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

46 kommenttia

 1. Jiipee 23.02.2017

  Mä seuraan Salkkareita ja Uutta päivää. Salkkarit yritän kyllä aina kattoa silloin kun ne tulee telkkarista, mutta Uuden päivän jaksot katson yleensä jo viikonloppuna etukäteen, koska tykkään arki-iltoina tehdä muutakin, kun vaan istua telkkarin ääressä 🙂
  Muita sarjoja, joita tällä hetkellä seuraan on Syke, Presidentti, Tanssii tähtien kanssa, Putous ja Kaikki vastaan 1. Ikävästi osa sarjoista tulee samaan aikaan telkasta niin pitää vaihdella kanavia/kattoa toinen jälkikäteen netistä.
  112-sarjan uusinnat tulevat taas ja sen jaksoja olen seurannut ehkä tulevaa ammattia ajatellen 🙂
  Skam olisi kanssa yksi kiinnostava, mutta mulla on O.C.:n tuotantokaudet vielä kesken joita katon satunnaisesti kun aikaa on ja seuraan muutenkin jo niin montaa eri sarjaa, että ehkä ihan suosiolla alotan sen vasta sitten, kun saa näitä muita alta pois 😉

  Vastaa
 2. Emmi 23.02.2017

  Moikka! Itse alotin myös tuon suosioon nousseen Skamin katsomisen about pari viikkoa sitten ja nyt jo käynnistyy kolmas tuotantokausi mulla 😀 Koukuttava sarja! Toka kausi EHDOTON lemppari <3 Seuraan myös Sykettä (paras), Uutta päivää ja Salkkareita. Näitä neljää seuraan aktiivisesti ja muita ohjelmia katon silloin kun aikaa/jaksaa 🙂 Itse kattelen koneelta ja telkusta, riippuen ohjelmasta 😀

  Vastaa
 3. MINNA79 23.02.2017

  Itse tykkään katsoa Uusi Päivää, Putous ja Emmerdale.
  Netflixistä seuraan tällä hetkellä Wallanderia. Olen ihan koukussa ruotsalaisiin poliisisarjoihin?

  Vastaa
 4. Eve99 23.02.2017

  Tykkään kaikista eniten Uudesta Päivästä!♥ On niin ihanan pirtee ja positiivinen ohjelma, mutta silti tosi koskettava ja roolihahmojen tapahtumiin voi samaistua helposti. On myös tosi kiva juttu että hahmoista on tehty niin persoonallisia. Kaikki erottuu selvästi toisistaan 🙂
  Toinen mitä seuraan on Salkkarit.

  Vastaa
 5. Jemsku 23.02.2017

  Salkkarit tulee katottua ioka päivä! ? ehdoton suomalainen lemppari sarja on SYKE. Kaikki kaudet katottu muutamassa päivässä areenasta (hätähousu jaksa odottaa tvstä tulleita jaksoja ?) Skamin 3. tuotantokausi katsomatta, tähän asti oon tykännyt.. Monet sanoo että kolmannella tuotantokaudella sarja menee tyhmäksi, no saa nähdä mitä mieltä sitten oon.
  Mua myös kiinnostaa kaikki nuoriin liittyvät sarjat/dokumentit! Netflixistä gossip girl, oc, pako ja 24 katottu jo läpi.. Sinnekin tuli joku netflixin oma nuorten sarja mitä on kehuttu. Olisko ollu joku riverdale.. ?? Pääsääntösesti telkkarista katson, mutta yleareenaa tulee myös käytettyä tabletilla tain puhelimella.. ??

  Vastaa
  • Moonu 23.02.2017

   Mä tykkään Skamin 3. kaudesta eniten ku aikasemmista, paranee kausi kaudelta mun mielestä.

   Vastaa
  • Emppu 23.02.2017

   SKAMin kolmas kausi ehdottomasti paras kausi!❤️ Tuo suvaitsevausuutta ja erilaisuutta ihanasti esille. On kyllä niin hyvä ja koukuttava sarja, että kaikki kaudet tullu katsottua jo kahdesti läpi? Ei malttais millään odottaa 4. kautta, tulis jo pian se!

   Vastaa
   • Sara Parikka 27.02.2017

    Mahtavaa kuulla 🙂 pitää niin kattoa sitä 🙂 Ihanaa uutta viikkoa <3

    Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2017

   Hei mahtava kuulla, Kiitos <3 🙂 Ihanaa viikkoa!!

   Vastaa
 6. Katrianna 23.02.2017

  Itse rakastan telkkarin katsomista ja aikalailla koko ajan on joku sarja katseltavana. Tykkään sarjoja katseltaessa usein neuloa jotain (tai syödä 😉 ) Lemppareita on mm. McLeodin tyttäret (jotka löytyy multa dvd:nä,ja oon kahlannut tän sarjan jo kuusi kertaa läpi.. 😀 ), Viidakkoperhe (tulee tällä hetkellä yle tv1:llä), Kyläsairaala ja Lentävät lääkärit. Katsoin syksyllä Merlinin netflixistä ja se oli kyllä kanssa ihan hyvä. Tällä hetkellä katson Foylen sotaa netflixistä 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2017

   Mäki rakastan <3
   Hei mahtava kuulla, kiitos näistä 🙂 Ihanaa uutta viikkoa!!

   Vastaa
 7. Laura 23.02.2017

  Itse katson Sykettä ja yökylässä Maria Veitola… Salkkareita silloin tällöin, ei enää mielestäni niin hyvä kun Kirsi lähti pois :(. Sit jotain satunnaisia ohjelmia.Netflixistä katoin sellasta nuorten sarjaa ku Open Heart harmi et sitä vaan yks kausi siellä :(, suosittelen katsomaan!

  Vastaa
 8. Klaudia 23.02.2017

  Uus lemppari on skam! Todella koukuttava sarja, 4. kautta odottelen jo 😀 Muita suosikkeja on gilmore girls, o.c ja suomalaisista tulee seurattua uutta päivää ja sykettä! Kaikenkaikkiaan netflixiä tulee katsottua aina kun muilta kiireiltä ehtii. Sieltä löytyy aina omaan olotilaan sopivia sarjoja tai leffoja! Välillä koukuttuu rikossarjoihin ja välillä tekee mieli katsoa hömppäleffoja 😀

  Vastaa
 9. S-K 23.02.2017

  Mikä huulipuna sulla on tässä käytössä? 🙂 kivaa kevään odotusta!

  Vastaa
 10. Miia P. 23.02.2017

  Mä katson Salkkareita ja Uusi päivä-sarjaa. Salkkareita seurannut melkein alusta saakka:D Sit katselen satunnaisesti Yökylässä Maria Veitolan ohjelmaa tai esim Kokkisotaa tms. Lisöksi lemppareihin kuuluu tietty Kardashianit! <3 Ah mitä draamaa;P

  Vastaa
 11. Anni 23.02.2017

  Täällä myös yksi Skamiin ihastunut, näin koukussa en ole ollut mihinkään sarjaan pitkään aikaan. Kaikkien aikojen lempisarjani, jota katson aina uudestaan on kuitenkin Downton Abbey. Timanttinen sarja. <3

  Vastaa
 12. Salla 23.02.2017

  Miun lemppareita on Skam, Uusipäivä, Viidskkoperhe sekä Salkkarit 🙂 Ootan jo tosi innolla Skamin 4 kautta, kun katoin kaikki muut kaudet yhtenä viikonloppuna (hups:D)

  Vastaa
 13. Essimm 23.02.2017

  Mä oon sarjojen suurkuluttaja! Greyn anatomia, täydelliset naiset, GG ja downton abbey on parhaimmat. Skamin hotkasin muutamassa päivässä, uups.. Tykätään miehen kans kattoo sohvaperunoita, putousta jne. Niin ja tietty salkkareita katottu vuodesta ’99 😀 niin ja mä nauhotan digiboxille, mut nykyään sarjat tulee katottua suoratoistona läppäri kiinnitettynä telkkariin. 🙂 Toivotaan, et jäät koukkuun skamiin! Noora on mun uusin girl crush!

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2017

   Kuulostaa tutulle <3 Ihana tuo salkkarit 😉
   heeeei jee, odotan jo et jään kunnolla koukkuun!
   Kivaa viikkoa <3

   Vastaa
 14. Jenna 23.02.2017

  Mun päivittäiset sarjat on salkkarit ja lemmen viemää! 🙂 niitä oon seurannut useamman vuoden ja joka kerta kun maryam nukahtaa valtaan sohvan, tyynyn ja viltin enkä keskity mihinkään muuhun 😀 mä en vois edes kuvitella katsovani niitä kun tyttö on hereillä koska mun on nähtävä/kuultava jokainen lause:D voi apua!!:D viikonloput kärvistelen kun kumpaakaan ei tule ja mies viikoloput aina iltavuorossa töissä… mulle noista sarjoista on tullut osa arkea enkä voisi kuvitella etten näkis viikkoon kyseisiä sarjoja 😀 SYKE oli kans semmonen mikä koukutti mut harmi kun se on aika lyhyt kautinen ja kaikki jaksot oon jo kattonut.
  Hei ihanaa tulevaa viikoloppua teille <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2017

   oi kuulostaa ihanalta 🙂 hyvät suosikit 😉
   Ihanaa viikkoa teille kaikille <3

   Vastaa
 15. taskuapinat 23.02.2017

  Mulla on arki-illoille boksila tallennettunaa emmerdale. Tämä aina pyörii että lapset nukahtaa. Muuta en oikeastaa katso.
  Miehen kanssa katsotaan yhdessä Gotham-netflix, supernatural-dvd, täykkärit ja frendit on sellaset ympyrä sarjat jos muut on katottu läpi. Tosi vähän tulee telkkaria katsottua ja toi tunti illassa riittää hyvin rauhottumaan ja rentoutumaan.
  Välillä viikonloppusin tulee jotain elokuvia minkä haluaa katsoa, ni vuokrataan se yleensä viaplayltä viimeksi taidettiin kattoa bad moms, ja turtlesit ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2017

   Hei kiitos tästä 🙂 voisin tsekata tuon Gothamin 🙂 Ihanaa uutta viikkoa <3

   Vastaa
 16. Laura 23.02.2017

  Salkkarit, sinkkuelämää ja moni muu. Netflix myös, sitä hyvä katsoa näin kipeänä ja maata sohvalla :/ flunssa+kuume iski tänään. Mies varmaan joutuu ottamaan töistä vapaata, itse en millään jaksaisi hoitaa 1,5v lasta :s kipeänä kun ei ole mikään hyvä olo, mukavaa viikonloppua sinne 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2017

   voih.. toivottavasti siellä voidaan jo paremmin <3 IHanaa uutta viikkoa!

   Vastaa
 17. jassu 23.02.2017

  Seuraan tosi paljon eri ohjelmia, lyhyesti kiteytettynä eniten suomalaisia sarjoja, hömppää ja draamaa. 😀 Mutta myös muitakin. Salkkarit, Uusi Päivä, Bachelor/Bachelorette, Kimmo, Mustat lesket jne.:) Harmi ettei kaikista lemppareista oo niin paljoo kausia ja olemassa olevat kaudet on tietysti katsottuna.
  Sit tykkään myös seurata MasterChef Australiaa ja muitakin ruokaan tai rakentamiseen liittyviä kilpailuja (Australialaiset versiot yleensä ollu parhaita näissä!), sit Tvof on yks tän hetken lemppareista. Myös painonpudotukseen liittyvät ohjelmat on satunnaisesti paljonkin seurannassa.
  Kanavista yleisesti ottaen Frii on sellainen mistä tulee supermielenkiintoisia ohjelmia (esim. Treffit helvetistä)
  Katon ohjelmia telkkarista jos satun sillon oleen kotona mutta pääosin tietokoneelta joka on liitettynä telkkariin. 🙂
  Tulipa erittäin pitkä vastaus mut minkäs teet kun aihe on just niin kiinnostava! PS. Kiva muiden kommenteista saada ohjelmavinkkejä.

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2017

   IHANIA ohjelmia 🙂 pitääpä tsekkaa noista ne mitkä ei oo tuttuja, kiitos <3

   Vastaa
 18. Sanja 25.02.2017

  No mun omia suosikkeja mm. Jane the virgin, Masterchef ja kaikki sen kaltaiset ruokaohjelmat. Miehen kanssa katsotaan yhdessä mm. Shameless, Suits, SOA… Ja taas pojan kanssa tulee katsottua Netflixin tarjonnasta esimerkiksi Peikkojahtia – suosittelen! ???

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2017

   Hei pitääpä katsoa noita.. monta uutta tuttavuutta, kiitos näistä <3 🙂

   Vastaa
 19. Diirindaarin 25.02.2017

  Mun paras on salatut elämät. Olis ollu paras jos olisit jäänny.??. Mut sä oot paras. Sun tukka on niin hienosti. Sun vaatteet sun ilme on niin paras.
  Ps. Toivottavasti tulet takasin.

  Vastaa
 20. Jade 25.02.2017

  Itsekin tykkään Skamista todella paljon, yksi lemppareista <3 Joululomalla katsoin melkein koko ykköskauden, mutta sen jälkeen se vähän jäi, mutta ootan jo innoissani, että pääsen katsomaan toista kautta, jossa seurataan Nooran elämää, se on ehdottomasti lempihahmoni sarjassa <3
  Skamin lisäksi katson Uutta Päivää ja Salkkareita. Uudet Päivät katson aina viikonloppuna ennakkoina ja Salkkareita seuraan niin, että tiedän missä mennään.
  Muistan kun oli vaihe, jolloin en löytänyt telkkarista mitään katsottavaa, mutta nyt on ihan toisin 😀
  Rentouttavaa loppuviikkoa! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2017

   Kiva kuulla <3 hyviä suosikkeja sulla 😉
   Hei ihanaa uutta viikkoa <3

   Vastaa
 21. Jasmin 26.02.2017

  Sohvaperunat! Lauttasaaren ukkiskerho ja Jari/Sanna omat suosikit.

  Vastaa
 22. Emmi 27.02.2017

  Skam on kyllä täynnä draamaa ja se vie aika kivasti mennessään 😀 Vaikka roolihahmot onki lukioikäisiä. Vasta tässä junamatkalla Helsingistä Ouluun katoin sitä koko ajan ja kyllä koukutti, 4. kautta odotellessa 😀 Ois kiva sitten kuulla, että tykkäsitkö siitä. Kaikkea tulee kyllä katottua yleensä suoratoistopalveluista, mutta laitteina vaihtelee puhelin, tabletti, läppäri ja telkkari aina tilanteen ja fiiliksen mukaan 😀 Jotku puhuikin sohvaperunoista, se pitäs itekin tsekata!

  Vastaa