vaatteet / tyyli

me, muoti, ootd, pohdintaa

Moikka! Tuntuu, että mitä vanhemmaksi tulen, löydän enemmän omaa tyyliä ja vähemmän tulee niitä kertoja jolloin oon valinnut epämukavia vaatteita päälle. Ennen mietin enemmän sitä mitä mun pitäisi laittaa päälle ja saatoin löytää itseni tilanteesta missä olin pukeutunut hienosti, mutta olo ei ollut varma. Mulla on tosi vähän tilaisuuksia mihin mun pitäisi pukeutua ”siististi” tai jotenkin tietyn kaavan mukaan. Oikeastaan vain juhlat. Näyttelijäntyössä voi lampsia kuvauspaikalle/äänitöihin kollarit jalassa ja kukaan ei katso kieroon. Blogitilaisuuksissa puolestaan voi olla rennoissa farkuissa ja hupparissa jos se tuntuu hyvältä. En tiedä miten sopisin työhön jossa pitäisi käyttää esim jakkupukua. 😀 En nää itseäni sellaisessa :D! Siskoni sen sijaan rokkaa niin hienoa bisnestyyliä, että! Joskus saatan huomata neuvolassa tai päiväkodissa, että joku lapsi kommentoi mun rikkinäisiä farkkuja tms, mutta tämä on mielestäni vaan hauskaa ja en halua muuttaa pukeutumistani sen takia että pieniä löytyy kotoa. Rakastan seurata instassa äitejä jotka omaavat oman tyylin lasten tulon jälkeen ja jotka inspiroi rohkeilla meikki/vaatevalinnoilla.
Toinen juttu vaatteissa on se, että en koe omakseni sellaisia merkkivaatteita missä merkki on se juttu. Tai ehkäpä tarkemmin sanottuna se, että merkki on todella suuresti esillä. Omistan Louis Vuittonin huivin ja laukun, mutta niissäkään se merkin näkyvyys ei ole se juttu. Näin muutama viikko takaperin lounaalla porukan ihmisiä joilla kaikilla loisti paidoissa ja takeissa isot logot mm Gant, Burberry jne. Vähän ehkä päälleliimattua jos kaikissa vaatteissa on merkki isosti esillä. Tiedättekö mitä meinaan? Toki kukin tavallaan ja varmasti nämäkin on tapauskohtaisia juttuja. Haha, mitäköhän mä nyt edes selitän. 😀 Ehkä tämä on vaan omaa epävarmuutta siitä, että en haluaisi jonkun tekevän ennakkokäsityksiä musta vaatteiden perusteella.. vaikka toki niin tapahtuu oli päällä sitten mitä tahansa.
Vaatetyylissä tärkeintä musta on se, että käyttää itselleen mieluisia ja mukavia vaatteita. Itse tiedän aika tarkkaan missä vaatteissa viihdyn ja yhdistelen mukavia vaatteita niihin trendeihin mistä tykkään. Tällä hetkellä mun on pakko saada sellaiset farkut missä lahkeet on leikattu. 😀 En tiedä miks, mutta mä haluuuun sellaiset :D. Oon kyllä just niin sellainen, että kun tarpeeksi jotain näkyy niin miellyn siihen.
Ihanaa uutta viikkoa kaikille ja paljon aurinkoa! <3Sara
(paita-ginatricot, housut-zara, kengät-timberland/saatu/Polhem, takki-hm, huivi-louisvuitton, koru-gonatricot)
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

16 kommenttia

 1. NNiina 27.02.2017

  oi miten kauniit näköiset talvikuvat susta! noi vaatteet käy Super hyvin. (: niin se on ihan totta huomannut itsekin myös että mitä vanhemmaksi tulen, löydän enemmän omaa tyyliä mistä itse tykkää ja viihtyy. kysyn mitä kasvopuhdistus tuotteilla pesee kasvot kun on niin kauniit kasvot? tai syötkö jotain lisäravinteita?

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2017

   Kiitos paljon 🙂 Joo totta! Tällä hetkellä puhdistan ihan perus puhdistusmaidolla, koska se ei kuivata mun ihoa 🙂 En syö tällä hetkellä lisäravinteita paitsi d vitamiinia 🙂

   Vastaa
 2. Jade 27.02.2017

  Hei, ihanan tyylin omaat! <3
  Just niin se on, että kannattaa käyttää vaatteita joista tykkää, eikä sellaisia, joita käytetään vaan merkin takia <3 Omasta mielestäni on aina kiva katsella muiden pukeutumistyylejä ja ihailla niitä. On kiva nähdä, kuinka ihania ja erilaisia pukeutumistyylejä ihmiset omaa ?
  Ihanaa maanantaita! <3

  Vastaa
 3. taskuapinat 27.02.2017

  Ite oon samaa mieltä vaatteista, enkä todellakaan halua korostaa ”merkkiä” vaatteessa vaan nimen omaan mukavuus ja käytännöllisyys on se juttu. Näin istan itselleni sekä lapsille vaatteet.
  Niin harvoin on tilaisuuksia jossa jokin vaatekoodi, näihin tilaisuuksiin käyn penkomassa äitin vaatehuoneen läpi ?
  Jos omasta takaa ei löydy mitää sopivaa.
  Välillä on kiva, esim huppareissa että on joku logo/teksti mutta sekin pitää olla rajallinen ☺ ihanaa viikkoa teille.

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2017

   Täysin sama homma 🙂 ai vitsit että pystyt hyödyntämään äitisi vaatekaapin, kätevää.. Mä myös lainailen siskolta joskus 🙂
   Kiitos samoin <3

   Vastaa
 4. Sanja 27.02.2017

  I feel you!!✌? Mulla on ihan sama, pukeudun ”miten lystää” ja just niihin vaatteisiin, missä tykkään itse olla. Mua ei kiinnosta vaatteideni hinta, merkki vaan juuri se, että niissä on itsevarma ja mukava olla.
  Noista merkeistä… tää kuulostaa ehkä hölmöltä, mutta mä en jotenkin kehtais kulkea vaatteissa, joissa just joka paikassa isot merkit ja vielä vähän ns. parempaa merkkiä. Eikä mua haittaa myöskään se, onko mun pojalla esim Reiman haalari vs joku muka parempi ja kalliimpi. Tulipahan selitettyä ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.02.2017

   Joo ihan samoja fiiliksiä.. muakin jotenkin nolottaisi 😀
   Ja meilläkin tytöillä lähes poikkeuksetta reimaa tms, en yhtään ajattele et pitäisi olla jotenkin hienoa.. 🙂 Ymmärsin hyvin 😉 ihanaa viikkoa <3

   Vastaa
 5. Laura 27.02.2017

  Itsekin tykkään pukeutua rennosti 🙂 kotona ehdottomasti collarit ja joku huppari siihen 😀 kaupungille kivat farkut, toppi, t-paita ja villatakki. Lapselle kanssa ostan sellaisia vaatteita jotka mukavat päällä, ei mitään kallista merkkivaatetta tarvii olla.

  Vastaa
 6. Outi 28.02.2017

  Hupparit ja jotkut verkkarit tai treenihousut kotona, tai joskus siis no aika useinkin on kyllä toppi ja neuletakki ja treenihousut kotona x) Kaupungilla ym tollasissa ”ihmisten ilmoilla” farkut,joku kiva paksumpi pitkähihainen ja bomber takki/nahkatakki päällä ja huivi kaulassa x) Eli aika samoissa mennään täälläkin.. Lapsilla on verkkarit ja huppari kotona, ulkona 3v ja 2v tytöillä farkut/verkkarit, neule ja tavallinen takki & 9kk pojalla on perus vauvan vaatteet ja haalari ☺❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 28.02.2017

   Kuulostaa ihanalta sun tyyli 🙂 Sama meininki!
   Voi mikä trio <3<3<3

   Vastaa
 7. Merkki 28.02.2017

  Ymmärrän pointtisi merkkivaatteista mutta tuompahan oman näkökulmani esiin tähän. Itse pukeudun merkkivaatteisiin(kyllä myös ihan ketjuliikkeidenkin vaatteisiin) ja on kovinkin yleistä että paidassani lukee isolla keskellä rintaa GANT…. oma tyylini on myöskin todella rento, arkinen ja sporttinen. Joten merkkivaatteista en käytä sellaisia ”hienon naisen” vaatteita tai mitään todella juhlallista arkisin 😀 perus vaatteet vaan jotenkin miellyttää silmää usein noilta merkeiltä enemmäb kun ns. perus vaatekaupoista…. varsinkin tällä hetkellä ettei esim. hm tunnu löytyvän mitään ”tavallista” aina pitää olla jokin ihmeen printti, leikkaus tai teksi Love, cute yms. paidassa 😀 plus tottakai laatu on parempaa.. en siltikään väitä että niin paljon parempaa että siitä pitäisi ~100e maksaa enemmän. Made in china tai turkey lähes kaikki kuitenkin on. Merkkivaatteilla usein vaan tyyli ajattomampaa. Toivottavasti joku ymmärsi tai sai kiinni pointistani 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.03.2017

   Heippa tajusin äärimmäisen hyvin sun pointin 🙂 ja sun tyyli kuulostaa aivan ihanalta! Voisin hyvin kuvitella että itsellänikin olisi paita jossa merkki olisi esillä ja itseasiassa haluaisin jonkun ajattoman merkkivaate hupparin 🙂 Mutta just jos mulla olisi vaikkapa gantin huppari niin en kehtais yhdistää sitä iso merkkiseen Hellyhansenin takkiin louis vuittonin huiviin ja louisvuittonin laukkuun 😀 tajuut ehkä mitä meinaan 🙂
   Ihanaa että toit näkökulmaa tähän asiaan ja hyviä pointteja sulla kyllä :)<3 Ihanaa viikkoa!

   Vastaa
   • Merkki 01.03.2017

    Jep juuri näin! 🙂 parasta kuitenkin se ettei kahta täysin samanlaista ja samantyylistä ihmistä maailmasta löydy 😀 jokainen tuo vaatteeseen eri ilmeen ja sitä jotain sillä miten sen kantaa, yhditää ja miten se sulautuu omaan olemukseen 🙂 kohtuus kaikessa, suhteellisuus, mukavuus ja että tuntee itsensä kauniiksi ja kotoisaksi juuri niissä omissa vaatteissaan. Ja hassua kyllä vaikka jotain en itselleni ikinä pukisi päälle näyttääkin niin super hyvältä jonkun toisen päällä 🙂 ihanaa loppuviikkoa myös sulle <3

    Vastaa
    • Sara Parikka 02.03.2017

     TOTTA!! oon täysin samaa mieltä 🙂 Hyvin kirjoitettu <3 Kiiitos paljon!!

     Vastaa