ulkovaatteet x 100

koti & sisustus, lapset, me, pohdintaa

Nyt taas väistyi pakkaspäivät hetkeksi. Tähän aikaa vuodesta ja kahden pienen lapsen äitinä iskee välillä kisaväsymys. Mitkä kurikset nyt päälle, missä toinen lapanen on ja mihin ne kaikki villasukat on nyt menneet.. Onko oikean kokoisia kumisaappaita ja mitenhän tuo sää muuttuu nyt tämän ja huomisen välillä? 😀 Ihan muutama liikkuva osa! Just sanoin Mikolle, että nyt pitää jaksaa muutama kuukausi, niin siivoan tyttöjen eteiskaapin kuntoon ja karsin kaikki talvikamppeet sekä pieneksi jääneet vermeet pois.
Odotan jo niin kovasti sitä, kun voidaan vetäistä kevyet kevätakit päälle, sneakkerit jalkaan ja lähteä ovesta. Tulee ulkoiltua varmasti enemmän ja ainakin se on mukavampaa kuin rämpiä tuolla sohjossa. Matilda nauttii kyllä säällä kuin säällä, mutta Mimosalla on vielä vaikeuksia pysyä pystyssä jos on todella kuhmurainen maasto.
Täällä siis jo odotellaan kevättä, pihan laittoa ja lähinnä sitä että vaatekerrokset vähenee. Onko teillä yhtään sama? 🙂 Mimosalla on tänään ensimmäinen hammaslääkäri ja muuten päivän suunnitelmat ovat vielä auki. Onko teillä muuten mitään kevät-kesäsuunnitelmia? Olisipa kiva kuluttaa tämä odottelu vaikkapa haaveiluun. 😀 Meillä taitaa tulla vähän lyhyempi loma kuin yleensä ja syksyn osalta on vielä muutamat asiat auki.. Saapi nähdä. Keväällä sen sijaan lomaillaan muutama viikko ja ajateltiin karata silloin kaksin johonkin reissuun (pidennetty vkl). Ehdotuksia otetaan vastaan.. 🙂
Leppoisaa keskiviikkoa! <3SaraVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

34 kommenttia

 1. Emmi 01.03.2017

  Hei pakko kommentoida, toivottavasti et loukkaannu :D. Instagramin niissä storyissa kun juttelet niin sanot tosi usein ”tota”. Ja aina välillä jauhat purkkaa mitä on todella ärsyttävää katsoa ja kuunnella!! Olen pitkään noita seuraillut ja nyt oli tultava sanomaan :D. Anteeksi tästä kommentista ja hyvää päivänjatkoa!

  Vastaa
  • Sara Parikka 01.03.2017

   haha, ikävä kuulla että on todella ärsyttävää :/ Onneksi sun ei missään nimessä tarvi seurailla vaan voit helposti pyyhkäistä mun storyt aina pois 🙂 Tee niin ens kerralla 😉 Tai sitten tietty voi lopettaa seuraamisen kokonaan jos ärsytys ei lievenny! Kivaa viikonjatkoa! 🙂

   Vastaa
   • Laura 01.03.2017

    Mä ainakin odotan innolla aina sun storyjä :). Enkä ole huomannut mitään ärsyttävää. Niitä on kiva katsella päivän vapaina hetkinä ?. Toi on niin totta että ei oo pakko seurata. Mut ainakin meitä on paljon jotka tykätään, pistä tollanen toisesta korvasta ulos?. Tsemppiä!!

    Vastaa
    • Sara Parikka 02.03.2017

     ai ihana kuulla <3 Kiitti! 🙂 Joo niinhän se on että kaikkia ei voi miellyttää 🙂

     Vastaa
   • Niina 01.03.2017

    Täällä kanssa innoissani aina katson sun storyn kun nään pinkin reunukasen!
    Ja höpöhöpö että sulla olis ärsyttäviä tapoja, ne instastoryt ei ole mitään tekemällä tehtyjä videoita, se niissä on just parasta!
    Tuntuu että ihmisten on nykyään pakko keksimällä keksiä jotain kritisoitavaa. Tietysti rakentava kritiikki on hyvästä, mutta ei se mielestäni instastoryn/snapchatin videoihin kuulu. Niiden kuuluu olla just sellasia ”hetkessä olevia” <3

    Vastaa
    • Sara Parikka 02.03.2017

     Voii kiitos ihana 🙂 joo aina ei voi kaikkia miellyttää 🙂
     Kiitos <3<3<3<3 mielummin sitä jakaa hyvää ja jättää loput jakamatta! Ihanaa viikonloppua 🙂

     Vastaa
   • Emmi 02.03.2017

    Heei en todellakaan tarkottanut pahalla! Siis sanoin ihan vitsillä ja mietin ootko itse huomannut… Sori jos sinä (tai muut) pahoitti tästä mielensä :(. En kauheesti kato niitä storyja, mutta sun katon aina ja ne on super ihania. Ei ois pitäny kommentoida mitään niistä parista ärsyttävästä tavasta, sori!!

    Vastaa
    • Sara Parikka 02.03.2017

     Hei ei mitään hätää <3 en pahoittanut yhtään! Oon kuullut muiltakin kun sulta että on ärsyttäviä maneereja ja tapoja.. Näihin oon jo tottunut pitkän näyttelijätaipaleen aikana 🙂 kaikkia ei voi/pidä miellyttää 🙂 kunhan on oma itsensä <3 kivaa viikonloppua!

     Vastaa
 2. Laura 01.03.2017

  Tää on kyllä haastavaa aikaa ku miettii lasten pukeutumista :/ .. Voi kun pääsisi itsekkin miehen kanssa kaksin jonnekki,meillä vaan yks lapsi mut kukaan sukulaisista ei tarjoudu hoitaan.Mun mielestä se on vähän sellanen asia et sitä pitää ite jonku tarjota tyyliin ”jos haluatte käydä jossain kaksin niin tuokaa hoitoon..”..Ollaan vaan pakolliset esim.lääkäri ajan ajaksi kehdattu pyytää katsoon. Mut iloinen toki niiden puolesta joilla on apua saatavilla paljon ja niiden puolesta joiden lapsia oikein pyydetään ja haetaan..Vaikka välillä vähän katkera olo.. Kesä meillä vielä vähän auki. Juhannuksen ehkä perheenä reissuun.. Ulkomaille olis kiva lähteä jos saa rahaa säästettyä, jotain pientä remonttia pitäs tehdä jos jaksaa..Mutta jos mä pääsisin miehen kans kaksin jonnekki olis varmaan ihan hotelli viikonloppu tai jos budjetti sallii niin joku risteily hienommassa hytissä..Tsemppiä sinne, kohta tulee kesä ?.

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.03.2017

   ymmärrän mitä tarkoitat.. oon kyllä ite just sellanen että mulle täytyy vakuutella ja tarjota monta kertaa hoitoapua, että kehtaan siihen tarttua.. aluksi se on varsinkin vaikeaa, mutta sitten kun tottuu ja näkee että lapset+aikuiset viihtyy niin siitä on tullut ”normaalia”. Jotenkin mietin että perheen kanssa apua kuuluu antaa puolin ja toisin.. ja jos vaikka kävisi ”pahin mahdollinen” että lapsi sairastuisi tai olisi itkuinen koko yön ja se olisi raskasta hoitajalle, niin so what! Kyllä nyt läheinen yhden yön jaksaa 😀 ja kaikki hoitokerrat on menny aina paljon paremmin kuin olen ajatellut. Lapset on niin kilttejä ja innoissaan hoidossa 🙂 Mutta rohkeasti vain pyytäkää apua jos teille ei sitä tajuta tarjota.. <3 Kaikkea hyvää koko teidän perheelle ja voimia <3

   Vastaa
 3. Irina 01.03.2017

  Moikka, olen vähän ”vahingossa” alkanut seuraamaan sun blogia. Ensin silloin tällöin vilkaissut (en ole kovin ahkera blogien seuraaja) mutta kuin vahingossa olen ottanut tavaksi kurkata joka päivä, onko uutta julkaisua tullut. Tykkään kovasti sun aina piristävästi ja silti aidon tuntuisesti kirjoitetuista postauksista. On ihana huomata, kuinka itsevarmalta äidiltä vaikutat nuorehkosta iästä huolimatta ja pyörittätte omaa perhearkeanne juuri teille sopivalla tavalla. Teette juttuja omalla tavallanne tuomitsematta muiden tapoja, josta mielestäni huokuu se, että olette ” sujut” ja tyytyväisiä omaan elämäänne. Oma asenteenne varmasti rohkaisee myös muita! Pointtini tulla kirjoittamaan sinulle oli kai vaan tulla kiittämään inspiroivasta ja hyväntuulisesta blogista ja toivottaa hyvää kevään odotusta – sitä täälläkin odotetaan kuin kuuta nousevaa ☺️

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.03.2017

   KIITOS 🙂 ihan mielettömän palkitseva kommentti, ihanaa että olet ajautunut lukijaksi 🙂 Mahtavaa!! Laita ihmeessä postausvinkkejä jos joku tietty aihe kiinnostaa 🙂
   Tämä piristi mua älyttömästi <3 Kiitos! ja mukavaa viikonloppua 🙂

   Vastaa
 4. Suviva 01.03.2017

  Amsterdamia ehdottaisin pidennetyn viikonlopun kohteeksi. Itse olin siellä muutama vuosi sitten huhtikuun puolivälin jälkeen ja voi mitkä ihanat tulppaaniloistot ja keväiset ilmat siellä olikaan! 🙂 Me käytiin silloin Madame Tussaudin vahamuseossa ja sitten Anne Frankin museossa ja olivat kyllä vierailun arvoisia paikkoja. 🙂 Plussaa lyhyestä lennosta, ihanasta ruuasta ja kauniista maisemista sekä ystävällisistä ihmisistä. 🙂
  Aurinkoa kevääseenne! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.03.2017

   Hei tosi hyvä vinkki 🙂 kiitos!!! Oon kuullut niin paljon hyvää Amsterdamista 🙂
   Kiitos samoin sinne roppa kaupalla <3

   Vastaa
 5. kaisu 01.03.2017

  Moi, semmonen vinkki jos ei ole jo teillä käytössä niin suosittelen semmosia haalareita missä alaosa on sitä ”kurahousukangasta”, ei tarvi vetää kurahousuja paksun haalarin päälle ja lapsen helpompi liikkua 🙂 Reissuvinkkinä voisin sanoa ehdottomasti Dublin (oon tainnu joskus aiemminkin mainita), pitkässä viikonlopussa ehtii hyvin tutustua kaupunkiin ja ihmiset oli todella mukavia 🙂 Hyvää viikon jatkoa sinne <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.03.2017

   Hei tosi hyvä tuo vinkki, kiitti 🙂
   Joo muistelinkin että sain siitä vinkkiä jo aijemmin sulta 🙂 Kiitos!! Ehdottomasti tutustumisen arvoinen kohde 🙂
   Ihanaa viikonloppua <3

   Vastaa
 6. Nina 01.03.2017

  Hei Sara! Mä kans ”paljastan itseni”nyt täältä aktiivisien lukijoiden joukosta. ??
  Sun instastory ja blogi on mun iltarötväys ja inspiraatiohetki! Mun mies heittiki jo yks ilta ku lueskelin sun blogii et ”no mitä saralle kuuluu?” 😀 jep! Eli Kiitos mielettömän siisteistä teksteistä, sun postaukset on aitoja ja niistä välittyy positiivista energiaa ja inspiraatiota tänne mammalomalaisen arkeen! iso sydän ja halaus !
  Täällä intona kans kevättä kohden ! Ja mitä kevätreissailuun tulee, annan 12 pistettä kans Amsterdamille. Koska tulppaanit ja kevät <3
  Ihanaa kevään odotusta ! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.03.2017

   hehehe eikäää, ihanaa <3 munki mies aina kyselee multa niistä ketä seuraan ihan samalla lailla 😀 Hauskaa!
   Kiitos älyttömästi tästä viestistä <3 niin ihanaa tietää että siellä toisella puolella ruutua on noin sydämmellisiä ihmisiä 🙂 ja toi Dami vinkki on kyllä niin hyvä!
   Ihanaa viikonloppua <3<3

   Vastaa
 7. Enni 01.03.2017

  Mun on myös pakko kommentoida.. Mää en paljo muiden storyja siellä jaksa kattoa, mutta sun aina. En voi ohittaa yhtäkään, ku ne on niin kivoja. Oon sanonut ennenkin, mutta sun ääni on vaan niin miellyttävä, eikä sulla oo mitään ärsyttäviä maneereja. Älä siis lannistu, vaan jatka samaan malliin <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.03.2017

   Kiitos ihana <3 onpa ihana kuulla 🙂 juu en mä lannistu, aina ei voi miellyttää kaikkia <3 Kiitos kun kannustit ja jaoit hyvää 🙂 täältä paljon aurinkoa ja ihanaa viikonloppua sinne!! <3

   Vastaa
   • Enni 02.03.2017

    Kiitos paljon <3 nyt alkaakin huomenna viikon mittanen hiihtoloma 🙂 Mukavaa viikonloppua <3

    Vastaa
 8. Taika 02.03.2017

  Moikka. Kirjottelin eilen jo kommenttia, mutta tietokone päätti toisin ja heitti sen bittiavaruuteen.. Täällä odotellaan myös jo kovasti kesää, tykkään kyllä talvestakin.. mutta nämä plussaa/pakkasta/harmaata/liukasta/vesisadetta kelit ei jokseenkaan innosta. Tästä se kevät alkaa ja ollaan kokoajan lähempänä kesää, ihanaa ei enää sitten tätä pukemisrumbaa 🙂 Ei oo vielä perheen kesken kesäsuunnitelmia, mutta ittellä on jo muutamat omat menot keväälle/kesälle.. keikkoja, väriestejuoksu ja festarit! <3
  Miten niitä instan storyja pääsee kattomaan? Jostain syystä en oo niitä löytänyt 🙂
  Mukavaa viikonloppua! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.03.2017

   Ihanalta kuulostaa suunnitelmat <33
   Instan storyt näkyy etusivun ylhäällä.. jos ei näy mitään, niin tee puhelimeen päivitykset niin sitten se alkaa toimimaan 🙂
   Kiitos, samoin sinne hyvää viikonloppua <3

   Vastaa
 9. Katsku 02.03.2017

  Minäkin tykkään hirveesti sun mystorypätkistä. Kattelen niitä aina aamupalan yhteydessä ja niistä tulee jotenkin niin hyvä mieli. Myös blogisi on nykyään lähes ainoita joita jaksan enää seurata, vaikka meidän elämät onkin melko erilaisia. Ehkä se on se aitous ja lämminhenkisyys blogissasi mikä viehättää. Ja myönnän ehkä sillä on jotain osuutta asiaan, että lapsuudessa ollaan leikitty samoilla pihoilla ;DD
  Kaikkea hyvää sinne kevättä odotellessa 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.03.2017

   Oi onpa ihana kuulla 🙂 <3 Ai samoilla pihoilla, hei wauuu.. nyt en varma, mutta aavistus 😉
   Kiitos tästä ihanasta palautteesta!
   Mukavaa viikonloppua <3

   Vastaa
 10. Lilli 02.03.2017

  Meilläkin oli viime keväänä toi sama ”ongelma”,että minnehän sitä lähtis pidennetyks viikonlopuksi, kun Tukholma ja Tallinna reissuja on tullut niin monia lasten kanssa ja ilman niitä, lapsuudesta saakka 😀 Mutta sit kyseltiin miehen siskolta helppiä, kun hän on sellanen joka matkustaa vähintään kerran kahdessa kuukaudessa, ainakin vkolopun jollei muuten ja just ilman lapisa ja miehen kanssa kahdestaan 🙂 Meillä tuli v. 2016 maaliskuussa 4pv:n loma Amsterdamissa, huhtikuussa 3pvn loma Puolassa, toukokuussa 5pvn loma Norjassa ja sitten muutama to-su vkoloppu vuokratussa mökissä millon missäkin päin etelä-suomee, kun Lappiin kestää ajaa/matkustaa ~vuorokausi niin sinne ei ihan kannata vaan päiväks lähtee x(

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.03.2017

   oiiii ihanaa <3 kuulostaa tosi kivalta 🙂
   Ihanaa viikonloppua!!

   Vastaa
 11. Essimm 02.03.2017

  Vähän aina tarvitaan haaveilua, jotta jaksaa odottaa niitä kuivia ja lämpimiä kelejä. Tämä keli tarkoittaa sitä, että koira joutuu pesulle joka lenkin jälkeen… tänä keväänä olisi tiedossa kaksi Tukholman reissua ja ehkä sit syksyllä voi laittaa kesätyörahoja haisemaan. Keväisin mua houkuttaa aina matkustaa Amsterdamiin, Köpikseen ja Lontooseen. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.03.2017

   huoh, kyllä tää tästä 😀
   Ihania suunnitelmia, wau! 🙂
   Kivaa viikonloppua <3

   Vastaa
 12. Laura 04.03.2017

  Kesälle/alkusyksylle on suunnitelmia, koska itsellä on häät ?❤ siinä kesä varmaan vierähtää niitä suunnitellessa ja järjestellessä ?

  Vastaa
 13. Mimmi 06.03.2017

  Täällä kyllä samojen mietteiden äärellä joka aamu. Nää kelit on ollut tosi tympäseviä kun aamulla lapset tarhaan viedessä ei oo ollut varma että pitääkö laittaa villahaalaria toppahaalarin alle vaiko kurahousut haalarin päälle ? ja että kuinka se keli sitten päivän aikana muuttuu ? kevättä ja varsinkin kesää jo odotellessa! Ihana sitten kun saa lapsillekin pukea jo vähemmän päälle ja aamutkin nopeutuu sitä myöten ? toi valon määräkin jo nyt on niin ihanan piristävä ja tuntuu että mitä enemmän valoa ja aurinkoa tulee niin sitä paremmin herää kaamoksesta ? meillä ei ihan hirveesti mitään suunnitelmia keväälle oo. Pääsiäisenä juhlistetaan Jonin kolmekymppisiä mökillä kaks päivää kymmenen muun aikuisen seurassa ? lapsivapaata ja aikuista seuraa siis tiedossa miniloman merkeissä ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.03.2017

   I feel you 😀 näinpä juuri!
   Ihanalta kuulostaa teidän kevät <3 hei kivaa loppuviikkoa!! 🙂

   Vastaa