lemppari kahvilat pk-seutu

lapset, me, muoti, ootd, pohdintaa

Heippa! Multa kysyttiin vinkkejä kivoista kahviloista/ravintoloista pk seudulla. Plussana näissä kaikissa on se, että myös lasten kanssa on helppo ja kiva mennä kyseisiin paikkoihin. On kyllä ihanaa jos kahvilaan/raflaan ovat lapset tervetulleita ja sen vain jotenkin aistii onko paikka kiva vai ei. Tässä mun suosikkeja (ei missään paremmuus järjestyksessä) joissa käydään monta kertaa vuodessa!
Cafe Mellsten / Haukilahti / Tähän tutustuttiin vasta viime vuonna, mutta kerittiin jo yhden kesän aikana vierailemaan tuolla monta kertaa. Kahvila on uimarannalla ja siellä on isot terassit + sisätilat, laaja ruokavalikoima, hirveästi herkkuja ja taivaalliset pizzat iltasella. Lapsille on liukumäki ja keinut sekä uimarannan alue missä voi leikkiä. Haukilahdesta menee myös aivan ihanat maastot molempiin suuntiin ja siellä ollaan käyty kävelyillä todella paljon. Toinen toistaan hienompia taloja joita on ihana ihailla ohikulkiessa. Kahviloita on myös pitkin matkaa ja piipahdettiin viime kesänä kaikissa muissakin kahvilla/mehulla. Matinkylän rantaan on myös avattu Nokkalan Majakka ja siellä on myös todella kauniit puitteet + hyvä ruoka!
Cafe Carusel / Helsinki / Vakkari hyvä paikka Eiranrannassa. Lapsille paljon syöttötuoleja ja aina ollut mukava henkilökunta. Vieressä ihanat kävelymaastot + leikkipuistoja monta kappaletta.
Laura’s Coffee & Wine / Iso Omena / Jos on sadepäivä tai kauppakeskuspäivä niin tämä kahvila on aivan ihana. Lounas foccacia, nami nam. Lapset ja minä tykkään tämän kahvilan herkuista!
Haltiala / Helsinki / Vanhoilla kotikulmillamme, Vantaan ja Helsingin rajalla on Haltialan kotieläinpiha ja kahvila/ravintola. Aivan ihana paikka missä lapset voi leikkiä juuri remontoidulla leikkipaikalla, syöttää lampaita ja ihastella eläimiä. Haltialassa käydään vähintään muutaman kerran vuodessa.
Tuomarinkylä / Helsinki / Haltialan läheisyydessä on Tuomarinkylän kartano ja siellä on hevostallit + sisustusmyymälä Country White. Siellä on kiva käydä katsomassa sisustusjuttuja sekä nauttia pienen kahvilan herkuista. Lyhyen kävelyn päästä löytyy myös Malmin uimaranta.
Lauttasaarenranta / Helsinki / Ihan meidän lemppari paikka. Kahvila on rannalla ja siellä on myynnissä lounasta, suolaisia ja makeita herkkuja sekä jäätelöä. Uimarannalla on hieno+iso kiipeilyteline, keinut ja aikuisille urheilulaitteet. Uimarannan vesi on myös todella pitkälle matalaa, joten tällä rannalla voi huoletta viettää lämmintä kesäpäivää ja uida lasten kanssa. Ihanat lenkkimaastot ja paljon tilaa ympärillä. Ei mikään pieni ranta, vaan kaikki mahtuu mukaan sillä isot nurmialueet ovat vieressä. Tykätään käydä Larussa myös ympäri vuoden!
Hei huomenna tulossa aivan ihanista lastenhuoneen uutuuksista juttua! Nyt lisää kahvia! Ihanaa viikonloppua<3Sara
(kengät/nike, housut/bikbok, paita/mango, koru/ginatricot, laukku/louisvuitton, kello/daniel wellington/saatu)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Ada 04.03.2017

  Voi vitsit, olenkin asettanut tälle vuodelle tavoitteeksi kokeilla mahdollisimman monta uutta kahvilaa ja tästä listasta on kyllä ainakin yksi kahvila kokeiltava, kuulostaa niin ihanilta paikoilta kaikki! 🙂 Olen itsekin rakastunut Tuomarinkylään, varsinkin kesällä se on ihana! <3
  Kivaa viikonloppua!! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.03.2017

   Kannattaa 🙂 Joo se on kyllä ihana paikka 🙂
   Kivaa loppuviikkoa <3

   Vastaa
 2. Ninni 04.03.2017

  Hei,jee! 🙂 Pitää käydä kesällä katsastamassa nuo jotka tuli uutena! Muutama missä itse on tykätty käydä kahvila kampela (vuokki), regatta (töölö) ja n’avetta (sipoo). 🙂 Hei, voitko laittaa reseptiä eilen instassa vilahtaneista suklaapaloista! :p

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.03.2017

   Kannattaa 🙂 Joo hei regatta on ihana <3
   Oi pitääpäs laittaa tuo n'avetta ylös 🙂
   Joo voin laittaa!!

   Vastaa
 3. Jade 04.03.2017

  Nyt jos me ollaan menossa joskus jonnekin pk -seudulle, niin pakkoa sanoa vanhemmille, että jotakin noista täytyy testata! Kuulostaa niin mukavilta! <3
  Ihanaa viikonloppua! <3

  Vastaa
 4. Taika 04.03.2017

  Kuulostaapa kivoilta kahviloilta. Postausvinkkinä, listaisitko parhaat kirpparit missä tykkäät käydä. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.03.2017

   Hei joo! en oo viime aikoina kerinnyt kirpparille, mutta voisin kyllä kevään mittaan toteuttaa 🙂 hyvä vinkki!!

   Vastaa
 5. Sini 05.03.2017

  Menee nyt asian vierestä, mutta! Puhuit instan mystooryssa, että on vaikee tehä niitä videoita enää kun oot saanu kritiikkiä. Mut elä vaan missään nimessä lopeta niitten tekemistä! Itelle ainaskin tulee niistä aina ihan super hyvä fiilis. Oot aina niin ilonen ja positiivinen ja.. en tiiä. Niistä vaan vyöryy semmonen onnellisuuden tunne. Ja se tarttuu! Joskus kun on huono päivä tai hetki, katon niitä uudestaan että mieli kohenis 😀 instasta niitä ootan aina eniten. Ja oon varma etten oo ainut joka on tätä mieltä.
  Eli, kiitos! Oot huippu!

  Vastaa
 6. Eva 05.03.2017

  Mun omat lempparit on N’avetta (Sipoo) ja Cafe Satakieli Espoon Villa Elfvikissä (avoinna vain viikonloppuisin). Uskon että tekin tykkäisitte noista 🙂 N’avetta vaan on niin supersuosittu ainakin viikonloppuisin että parkkipaikkaa on vaikea löytää. Kiitos Nokkalan Majakka -vinkistä! Kokeilen 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.03.2017

   hei tuo n’avetta pitää laitta ehdottomasti ylös 🙂 kiitos <3 ja hei myös tuo Satakieli!!

   Vastaa