Ihana Elodie Details

baby, design, kidsfashion, koti & sisustus, lapset, me, yhteistyö

Huomenta! Täällä herätään juuri synttäriaamuun, 26, aamiainen ja ihana viikonloppu takana + puolet vielä edessä. 🙂 Oon saanut viikon aikana freesattua ja rakennettua lastenhuoneita entistä enemmän valmiimmaksi. Sain Elodie Detailsilta aivan ihania lastentarvikkeita sekä sisustustuotteita ja ollaan ihasteltu niitä tyttöjen kanssa kilpaa. Olen aikaisemminkin tykästynyt kyseisen merkin tuotteisiin ja lähdin innokkaana mukaan yhteistyöhön. Elodie Detailsin valikoimasta löytyy paljon tyylikkäitä ja laadukkaita lastentarvikkeita ja sisustustuotteita, ja merkin suosio on kasvanut viimeisien vuosien aikana huimasti sekä täällä Suomessa, Ruotsissa että Euroopassa. 🙂 Onko teille tuttu?
Saatiin Elodie Detailsin hoitolaukku, mikä on ihan super sillä tilavaa lakkua tytöille ollaan juuri kaipailtu. Nyt kun neidit on kasvaneet he käyvät enemmän yökylässä ja silloin pitää tietysti pakata kaikki tarvittavat tavarat mukaan. Luulen myös että tämä laukku kävisi hyvin weekend baginä mulle tai tytöille. Täytyy myöntää että jos nyt tytöt olisivat vielä pieniä niin hommaisin ehdottomasti kyseisen laukun. Sen sisältä nimittäin löytyy monta lokerikkoa, mihin saa tuttipullot tms pystyyn ja myös oma kylmälle tarkoitettu lokero. Harmi kun en tiennyt tästä laukusta aijemmin, koska olisi ollut niin super ja helpottanut todella. Onneksi saadaan se nyt heti käyttöön ja eväät helposti pakattua matkaan! Laukku on kyllä todella monikäyttöinen sekä tietty laadukas. Iso plussa myös siitä, että Elodien sivuilla (täältä) näkee selkeästi mitä mihinkin taskuun kuuluu. Laukkuun on nimittäin kätketty paljon hyödyllisiä asioita jotka saa myös tarvittaessa pois.
Tuntuu, että laatu nimenomaan on Elodie Detailsin tuotteiden juju. Kaikki tarvikkeet mitä saimme tuntuu olevan asteen verran pidemmälle vietyä. Esim vauvan lakanasetti on percale-puuvillaa (!!), minkä jotkut lukijat ehkä muistaa olevan mun ehdottomasti lemppari puuvilla petivaatteissa. Viimeistely, kauniit kuosit ja värit takaavat hyvän lopputuloksen. Kasasin teille tuohon alle kollaaseja Elodien ihanuuksista ja ruokalaput ovat yksi kestosuosikki! Meillä on aina ruokalaput aika arkisia ja tykkään niin älyttömästi Elodie Detailsin kauniista ja uniikeista ruokalapuista. Varsinkin pikku neideillä on tyyli taattu kun röyhelöiden kanssa saa syödä!
Voitte myös arvata kuinka nappiin nuo kuumailmapallo kuosit meni oman makumaailman kanssa. Saatiin nyt tytöille astetta kivempi pyykkikoppa yläkertaan! <3 Olen ilokseni saanut yhteistyökumppaneiksi sellaisia yrityksiä joista olen aidosti todella fiiliksissä. Tämä toivottavasti myös välittyy sinne toiselle puolelle :). Vapaat kädet oli minulla tässäkin yhteistyöpostauksessa, joten mitään muuta kuin omia ajatuksiani en ole rustaillut 😉 Nyt pitäisi vissiin mennä nauttimaan herkkuja joita Mikko on koonnu pöydän täyteen. Tänään 26! <3Sara
Tässä muutamat jälleenmyyjät mistä löytää Elodie Detailsia:
Skidi.fi
Vaunuaitta.fi
Babystyle.fi
*kaupallinen yhteistyö / Elodie Details
 


 

Elodie Detailsin kuvat / mun suosikkeja / Kollaasit


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

32 kommenttia

 1. Pia päivi 05.03.2017

  Ihanaa synttäri päivää. ? ??.

  Vastaa
 2. Sofia 05.03.2017

  Onnea synttäreinä! 🙂
  Ps. Ihanat noi tavarat mitä oot saanu <3

  Vastaa
 3. Katrianna 05.03.2017

  Paljon onnea <3

  Vastaa
 4. kaisu 05.03.2017

  Hauskaa synttäriä <3 Kivoilta näyttää noi tuotteet, varsinki toi laukku 🙂

  Vastaa
 5. Tirpustiira 05.03.2017

  Ihanaa, aurinkoista synttäripäivää Sara! 🙂
  Mulla oli aikoinaan joku Emmaljungan ruma vaunuihin mätsäävä hoitolaukku, miks kaikki ihanuudet tulee vastaan vasta kun niitä ei enää tarvi 😀 no, eipä sitä tiedä, jos toinen lapsi joskus ilmaantuu elämään niin oon astetta viisaampi taas 😉

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.03.2017

   Noniinpä, mäkin kyllä harmittelin että tämä olisi pitänyt olla kun tytöt oli pieniä 🙂 kiiiitos <3

   Vastaa
 6. NNiina 05.03.2017

  Paljon onnea Sara! ?<3 mullakin oli vähän sitten synttärit täytin myös 26v. Ihanalta näyttää noi tuotteet ?
  aurinkoista synttäripäivää Jatkoa Sara

  Vastaa
 7. Emmi 05.03.2017

  Onnea synttäripäivänäsi! 🙂

  Vastaa
 8. Emppu 05.03.2017

  Aurinkoiset synttäri onnittelut! Meillä ois miehen kanssa haaveena perheenlisäys, joten kiva lukee täältä vinkkejä tuotteista, joita suosittelet. Ois mielenkiintoista lukee joskus myös jos postaisit aiheesta, miten nykyään hoidatte Mikon kanssa parisuhdettanne pinten lasten vanhempina. Parisuhdekin varmaan jollain lailla muuttuu lasten myötä.

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.03.2017

   KIiiitos 🙂 oi ihanaa, onnea tulevaan! <3
   joo hei hyviä vinkkejä, kiitos 🙂

   Vastaa
 9. Aija 05.03.2017

  Paljon onnea sara???

  Vastaa
 10. Nina 05.03.2017

  Ihanaa synttäripäivää ja paljon onnea <3

  Vastaa
 11. Jade 05.03.2017

  Oi, paljon onnea! <3
  Ihaat kuosit noissa hoitolaukuissa! 🙂
  Hyvää alkavaa viikkoa sinne! <3

  Vastaa
 12. Mimmi 05.03.2017

  Aivan ihanan näköisiä tuotteita! ? en ollut aiemmin tietoinenkaan kyseisestä merkistä mutta nyt kyllä ehdottomasti täytyy alkaa vähän selailemaan ? oijoijoij, paljon onnea ihanuus ? mä tuun sit keskiviikkona perässä, vaikkakin vuoden eellä ? mulla alkaa jo kolmenkympin kriisi iskeen kun tajusin että täytän jo 27 ja se on paljon lähempänä kolmee kun kahtakymmentä ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.03.2017

   Noniinpä, mulla kävi ihan samoin kun aloin tsekkailemaan mitä kaikkea ihanaa löytyy 😀 Heeeei ONNEA!!!! <3<33<3 ps.30 on uus 20 eiks vaa 😉

   Vastaa
 13. taskuapinat 05.03.2017

  Oikeen paljon onnea ❤?
  Kivan näkösiä noi kuumailmapallot, pitääkin tutkia tarkemmin tuotteita ☺

  Vastaa
  • Sara Parikka 08.03.2017

   Joo aivan ihania juttuja, tuo kuumailmapallo kori on tyttöjen suosikki 🙂
   Kiitos ihana <3

   Vastaa
 14. Petra 05.03.2017

  Siis eikä, mulla ei oo edes lapsia ja erehdyin avaamaan noita sivuja ja nyt oon ihan myyty:D Aivan ihania tuotteita….

  Vastaa
 15. Kiia Josefiina 06.03.2017

  Ihanaa myöhäitä syntymäpäivää!<3 Olen sinua jo pitkään seuraillut instgramissa ja nyt päädyin lukemaan blogiasi, tykkään itse lukea paljon blogeja ja täytyy myöntää tämä sinun on parhain lukemani pitkään aikaan. Tykkään todella paljon aitoudestasi ja rentodestasi. Itsekkin olen ajatellut kyseisen puhelimen ostoa,mutta en ole vielä hennonut, toisaalta nyt kun sinäkin olet puhelimen hyväksi havainnut niin ehkä hennoisinkin ostaa.<3 Haleja sinne!<3

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.03.2017

   Hei ihana kuulla 🙂 KIITOS todella paljon viestistä ja sanoistasi! <3
   Ihanaa loppuviikkoa!!
   ps. on kyllä luuri ollut sen arvoinen 😉

   Vastaa
 16. Miia P. 07.03.2017

  Myöhäiset syntymäpäivä onnittelut Sara!<33

  Vastaa