päivä mun kanssa

koti & sisustus, lapset, me

Eilinen aikalailla tyypillinen kotipäivä alla listattuna 🙂 Kiiitos kysymystulvasta edelliseen postaukseen, palaan niihin pian! Ihanaa torstaita! <3Sara
08.00-10.00 Heräillään yleensä noin kasin aikaa ja siirrytään samantien aamupalaa syömään. Tytöillä on varsinkin aamu ja iltapalojen suhteen hyvä ruokahalu ja usein pöydässä vierähtää tovi. Syötiin aamupalaa, juotiin kahvia ja suunniteltiin päivää. Kävin sivusilmällä läpi maileja ja pähkäilin Mikon avustuksella työkuvioita. Matilda piirteli nimpparilahjaksi saaduilla kynillä ja kävin Lilan kanssa kävelyllä.

10.00-14.00 Mikko&Matilda lähti uimaan ja minä sain kummipoikamme kyläilemään. Hän oli ensimmäistä kertaa meillä hoidossa ja meni kyllä super hyvin. Puolen päivän aikaa syötin Mimosalle ja poitsulle ruuat ja ennen yhtä lähdettiin kävelylle jonka aika molemmat uinahti. Mikko ja Matilda palasi uintiretkeltä ja neiti paineli suoraan päiväunille. Sen jälkeen söin makaroonilaatikkoa ja join vitamiinijuoman.

14.00-17.00 Kummipoika nukkui 3h joten hoidossa olo jäi kyllä todella minimaaliseksi. Leivoin foccaciaa ja syötiin sitä päiväkahvin kanssa. Tytöt olivat aivan innoissaan hänestä ja halivat pikkuista minkä kerkesivät. Poitsun lähdettyä tytöt söi päivällisen ja mä vetäydyin hetkeksi työpisteelle.. Lähetin mm eräälle yritykselle tietoja mun ig:n katseluluvuista, näkyy viimeisessä kuvassa. 🙂

17.00-20.00 Matilda lähti siskoni perheen kanssa SuperParkkiin (nimmparilahja :)), Mikko meni tennikseen ja me lähdettiin Mimon kanssa käymään kävellen kaupassa. Syötiin iltapalaa, Mimo pääsi kylpyyn ja odotettiin Matilda kotiin.

20.00-22.00 Matilda tuli kotiin ja tytöt menivät melkeinpä saman tien nukkumaan. Ilta meni katsellessa yökylässä Maria Veitolaa ja HBO Big little lies sarjan uusinta jaksoa. Kuitenkin suht aikaisin nukkumaan. <3 Aika perus päivä, meikittä kotona, paljon liikkuvia osia ja paljon yhdessä oloa. Päivää ilahdutti myös kaunis auringonvalo joka valtasi kotimme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

11 kommenttia

 1. Anne Mattila 16.03.2017

  Sara sun postaukset on ihania! Tykkään lukee niitä. <3 Onko sulla SnaoChatiä? Tykkään myös katsoa sun Instagram- storia. Lisää tälläisiä postauksia. Ps. Mullakin on blogi ja saan inspiraatiota sun postauksista. <33

  Vastaa
 2. Jade 16.03.2017

  Kuulostipa mukavalta päivältä! <3 Siulla on aina muuten tosi ihania kuvia täällä blogissa <3
  Ihanaa torstaita!<3

  Vastaa
 3. MARIA 16.03.2017

  Sulla on ihana tää blogi! Niin aurinkoinen ja positiivinen:). Aina tulee hyvä mieli ku tätä lukee 🙂

  Vastaa
 4. Nansuli 16.03.2017

  Hei, mistä tuo lehtikuvioinen paita on?

  Vastaa
 5. Karoliina 18.03.2017

  Mistä toi lehtikuvioinen paita on??

  Vastaa
 6. Ansku 18.03.2017

  Hei mistä toi aivan ihana paita on??

  Vastaa