piensisustusta

design, koti & sisustus, me

Moikka! Kivaa perjantaita 🙂 Höpöttelinkin eilen Instagramin storyyn siitä kuinka hampaani on tulehtunut ja sen kohtaloa nyt mietitään. :/ Mutta tää kevät on kyllä niin piristävä ja valoisa asia, tosin nyt tuolla taitaa tulla räntää :D. Meille on pian tulossa kasa äitejä ja lapsia. Nopeesti laskettuna 5 äitiä ja 6 lasta + päälle meidän jengi. Huh hei! Vipinää taattu ja pöytä tulee notkumaan taas herkuista. Mutta hei laitan muutamat kuvat teille mun eilisestä piensisustuksesta. Laitoin alakerran kylppäriin roikkumaan muutaman lasipurnukan ja ajattelin, että jatkossa voisi aina vaihdella sitä mitä niissä pitää. Joksus jos kaipaa extra tunnelmaa, niin tuikut toimii noissa todella hyvin. Juuri tällainen sisustaminen saa mut välillä hullaantumaan! Tykkään kyllä ehdottomasti enemmän miettiä yksityiskohtia samalla kun isot linjat vaatii ihan eritavalla pähkäilyä. Hyvä puoli tässä on se, että rahaa ei pala ainakaan samalla menolla kun jos haluaisin vaihtaa isoja artikkeleita. 😀 Nyt foccaccian leivontaan..jep teen taas sitä! Miks vaihtaa jos on todettu hyväksi 😉
Valoisaa perjantaita ja viikonloppua! <3Sara
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Jenni 17.03.2017

  Mukavaa viikonloppua sinnekin! 🙂
  Kysyisin vielä että mistä nuo kylpyhuoneen matot ovat? 🙂

  Vastaa
 2. Mimmi 17.03.2017

  Mulla myös molemmat raskaudet söi hampaita ja jouduin ravaamaan hammaslääkärillä oikein urakalla. Nyt vasta pari viikkoa sitten sain viimeisen hammaslääkärikäynnin alta pois (1,5v siellä suunnilleen ravasinkin ?) ja kahteen vuoteen ei kuulemma tarvitse tarkastuksessakaan edes käydä! ? oon niin onnellinen että hampaat vihdoista viimein raskauksien jälkeen kunnossa ja toivotaan että pysyykin ? kivaa viikonloppua teille ? ps. Rakastan sun instastoryja, välillä ne on vaan liian vähän aikaa siellä enkä ehdi niitä katseleen kun en viitti töissä tms paikoissa niitä katella ? joten videopostaukset ois aika ? välillä ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.03.2017

   Hei kiiiiitos tästä <333 voi miten tämä viesti auttoi mua kun luin tämän bussissa matkalla hammaslääkäriin, taas 😀
   Hei ihanaa viikkoa teidän perheelle <3

   Vastaa
 3. Janika 17.03.2017

  Moikka!
  Kiva tuo sisustusidea ?? kysyisinkin vielä että saiskos sulta tota foccaccian ohjetta? ?
  Oikein hyvää ja aurinkoista viikonloppua teille ?☀?

  Vastaa
 4. Jade 17.03.2017

  Toivottavasti hampaalle käy hyvin <3
  Kuulostipas hassulta sanoa noin ?
  Toi sisustusidea on kyllä ihana, sulta löytyy aina kyllä upeita ideoita <3
  Ehkä pitäis itekkin joskus tota focacciaa koittaa <3
  Upeeta viikonloppua!<3

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.03.2017

   Kiitos :)<3
   Ihanaa ja upeeta uutta alkavaa viikkoa sinne 🙂

   Vastaa
 5. Noora 17.03.2017

  Hih, suorastaan pakko tulla kommentoimaan tänne! Luin blogiasi joskus aikoja sitten ja bongasin täältä ihan parhaan lohipastan ohjeen! (kiitos siitä) Tuli mieleen nimittäin pari päivää sit kun, satuin vaunulenkillä huomaamaan et asutte ilmeisesti tässä melkein naapurissa, oli niin ihania riemunkiljahduksia pihalla et huomio kiinnittyi 😀
  Terkuin naapurin mamma B-)

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.03.2017

   eikä!!! 🙂 Uskomatonta! Huikkaa ens kerralla 🙂 mä kyllä yritän aina tervehtiä porukkaa, mutta kestää hetki että tulee ihmiset tutuiksi 🙂 Ihanaa uutta alkavaa viikkoa teille!

   Vastaa
 6. kaisu 17.03.2017

  Kevät saa kyllä ihan erilailla sisustusinnostuksen taas pintaan ja mulla lisääntyy myös siivoaminen 🙂 Ihanaa viikonloppua <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.03.2017

   Totta, meikä on koko ajan siivoomassa jos aurinko paistaa 😀 hehe!
   Ihanaa uutta viikkoa <3

   Vastaa
 7. Jonna 24.03.2017

  Sun blogia on tosi kiva seurata. Vaikutat aidolta ja iloiselta. Monissa blogeissa puunataan koti ihan viimeisen päälle kuvien ottamista varten. Siitä tulee vähän välillä sellanen epäaito fiilis. Sun blogissa pidän just siitä rentoudesta, kuinka kerrot tavallisesta arjesta monipuolisesti. Teillä on kivan näköinen moderni koti ja ihanan oloinen perhe. 🙂 Hyvää kevättä! 🙂

  Vastaa