kevät

me, muoti, ootd

Moikka! Vitsit miten keväinen fiilis kun kattoo ikkunasta ulos. Eilen pärjäsin hyvin tällä neule+bomber kombolla ulkona. Käytiin pitkällä kävelyllä koko porukka, kun viikonloppu meni lähinnä sisällä juhliessa. Mulla oli tarkoituksena postailla teille jo viikonlopun aikana juhlatunnelmia, mutta illat meni kyllä ihan lepäillessä. Juuri siirsin kuvia koneelle ja viimeistään huomenna tulossa juhlista lisää. Kaikki meni oikein hyvin ja tärkeimpänä neiti oli enemmän kuin onnellinen vilinästä. 🙂
Tänään viedään meidän koeajossa ollut auto takaisin ja haetaan samalla Lila kotiin. Meille pitäisi myös tulla iltapäivällä uusi ruokailuryhmä terassille ja samalla olisi tarkoituksena istuttaa pihalle kukkia. Leppoinen viikko tiedossa ja muutamia kavereita olisi ainakin tarkoitus nähdä. Millaiselta teidän maalis/huhtikuun taite näyttää? Kyllä se kevät sieltä taitaa tosiaan tulla, vaikka epätoivo ehti jo iskeä. 😀 Me lähdetään nakkaamaan Matilda päiväkotiin ja neidin toppahaalarin ajattelin vaihtaa nyt kevyempään. Mukavaa viikkoa! <3Sara
(kengät-new balance/saatu/Polhem, housut-nike, neule-NA-KD/saatu, bomber-NA-KAD/saatu, lasit-rayban)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. Pia päivi 27.03.2017

  Moi. Niin on ihana kevätfiilis. Bomber takki sopii kyl asun kun asun kaa tosi hyvin. ?. Hyvää kevättä teille.

  Vastaa
 2. Jenna 27.03.2017

  Ihana neule!! Mulla tuli tänä aamuna ihan sama fiilis kun kesäisinki heti herätessä, että äkkiä aamupala ja ulkoilemaan!!? Maryam on ihan innoissaan kun päästiin jo pyöräilemään ja nyt pitäis lähteä potkulauta ostoksille, neiti on puhunut kauan että haluaisi minni laudan ? Mulla on enään pari viikkoa laskettuun aikaan ja olo alkaa olemaan jo sen mukainen 😀 yritän vielä nauttia tästä mahasta ja odotan innoissaan että ilmat alkaa vielä enemmän lämpenemään niin päästään heti synnytyksestä jo vaunulenkille 🙂 vaikka vointi on ollut aika uupunut tässä raskaudessa niin kyllä toi aurinko on saanut heti mielen pirteemmäksi ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.03.2017

   Hei ihan huippu idea tuo potkulauta 🙂 Pitäisiköhän meidänkin hankkia sellainen! Voi miten suloiselta Maryam kuulostaa <3
   Tsemppiä hurjasti sinne ja kaikkea hyvää <3 Kohta teillä on nyytti sylissä <3 🙂

   Vastaa
 3. NNiina 27.03.2017

  Kyllä on niin ihana keväinen fiilis ?Ja muutekin on huomannut että on kevät ilmassa kun on vienyt koirani ulos joka kerta niin se oikee nauttii keväästä ja auringosta että ei mahtaa tulla sisälle olekaan ?? Sulla on ihana neule! ?
  Hyvää kevättä teille! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.03.2017

   Hihii ihana koiruus! Meilläkin kyllä lenkki luistaa niin paljon paremmin hyvällä säällä 🙂
   Kiitos <3
   Samoin sinne, ihanaa viikkoa!!

   Vastaa
 4. Maarit 27.03.2017

  Sinulla on olet tosi miellyttävä blogi, mitä on ollut kiva seurata. Harmittaa vaan jos alkaa mennä liian mainostamiseksi aiheet… Normaalit jutut kiinnostaa paljon enempi kuin jonkun materian mainostaminen.
  Toivotaan että pysyy aiheet suurimmaksi osaksi muissa kuin kaupallisissa yhteistöissä.

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.03.2017

   Kiitos <3 Valkkaan todella tarkoin yhteistyökumppanit ja omiin silmiin en koe että sisältö olisi huonompaa jos se on toteutettu yhteistyössä. Tämä aina tarkoittaa kuitenkin sitä, että mulla on täysi päätäntävalta ja kirjoitan sekä vastaan itse kaikesta mitä blogiin rustaan. Kujraa jos kaupalliset yhteistyöt ei mielestäsi ole "normaaleja" kun mulle ja meille ne nimenomaan sitä ovat.. Ja tietysti se jos koet postaukset mainosmaisiksi.. :/ Silloin tuottamani sisältö ei toimi miten pitäisi. Onneksi otsikosta jo huomaa * merkin jolloin sisällössä on yhteistyöhön liittyvää jollain muodolla. Tällöin voi jättää avaamatta kyseisen postauksen 🙂
   Iloa ja aurinkoa kevääseen <3

   Vastaa
 5. Laura 27.03.2017

  Odotan innolla juttua sun terdestä ja uusista kalusteista, samanmoinen olis edessä täs keväällä / kesällä.. Ihanaa muuten, että suojelet sun lasten yksityisyyttä ?.. Jotenkin hellyyttävää ?.. Ja hei odottelen sun ”insta stooreja/pätkiä” toivottavasti niitä ilmestyy samaan tahtiin kuin aikaisemmin, mut ymmärrän kyllä et sulla on oma elämäkin,perhe ja kiireet.. Ihanaa viikoa teille!

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.03.2017

   Joo hei postailen niistä viimeistään ens viikolla 🙂
   Ihana että aattelet noin <3 Ja ihan huippua jos tykkäät mun pätkistä, jee 🙂 Kiitos ihana <3

   Vastaa
 6. Niina 28.03.2017

  Voisitko tehä postauksen siitä että mitä käytännössä tarkottaa kun joku vaate tms. on ”saatu”.
  Onko ne siis silleen ilmasia että tavallaan mainostat niitä vai maksatko niistä veroja vai miten? Varmaan muitakin kiinnostaisi. 🙂
  Ehkä samassa postauksessa vois olla sit yleistietoa yhteistöistä tms?

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.03.2017

   Heippa 🙂 tänään juuri postasin aiheesta sinun innoittamana, kiitos <33

   Vastaa
 7. Elli ja Eetu 28.03.2017

  Täällä kanssa aateltiin ulkoilla voinnin ja sään mukaan niiiiiin paljon kun vaan mahdoiiista nyt viikolla ja toki tulevillakin viikoilla, nyt kun on koko perhe kotona taas, kiitos isyysloman ❤ Johan tässä on saatu tasan viikko sitten kolmas pikkunen mailmaan(=kolmas tyttö) ??, ja torstaina päästy sairaalasta kotiin ja vkoloppu levätty ? Kaks vanhempaa lasta on siis Emmi Olivia Maria 2v 9kk ja Emilia Outi Maria 1v 9kk 🙂 Ihan tarkoituksella on suurimmaks osaks tosi samanlaiset nimet tytöillä ja viikon vanhasta tytöstä tulee aika satavarmasti Elina Oona Maria x)
  Eetulta, siis mieheltä sellainen kysymys kuulemma sulle, että olisko mahdollista että Mikko tekis sun blogiin jonkun ns.lapsi aiheisen postauksen niinkun miehen näkökulmasta ja muutenkin että missä se kertois laajemmin, että miltä tuntu kun tuli kahden (iiihanan) tytön isäks ym.? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.03.2017

   Voi miten ihanaa.. ONNEA äärettömän paljon pienestä prinsessasta <3 Voi luoja mikä kolmikko teille on <3<3<3
   Aivan todella kauniit nimet 🙂 Tykkään että ne mätsää!
   Hmm.. voisin kysellä mikolta 😀 kiitos paljon miehellesi kysymyksestä 🙂
   Nauttikaa nyt pikkuvauva ajasta ja kaikkea hyvää koko perheelle <3

   Vastaa