keskiviikon höpinää

koti & sisustus, me, muoti, ootd

Moikka! Oon kuunnellut Suplaa paljon ja viimeisten viikkojen ajan Storytel:liä. Tykkään näistä äpeistä tosi paljon ja monesti valitsen mielummin kuunteluun puhetta kuin musiikkia. En tiedä mistä tämä johtuu.. Lenkillä ja siivotessa monesti kuuntelen puheohjelmia/kirjoja ja tuntuu, että niitten avulla pysyn maailman perässä. 😀 Oon nimittäin aika huono seuraamaan uutisia..
Mutta niin Stroytelistä piti sanoa sitä, että Jenni Pääskysaaren ”Tyttö sinä olet” oli todella hyvä kirja. Oli ihanaa, että Jenni itse luki kirjan ja vaikka kirja on ilmeisesti lähtökohatisesti suunnattu nuorille, niin oli sillä paljon annettavaa myös mulle. Varsinkin kahden lapsen äitinä oli kiva uppoutua nuorten maailmaan ja onhan se voimauttava kirja varmasti kelle tahansa :). Hyviä muistutuksia elämästä, ihmissuhteista, kavereista ja siitä mikä elämässä on tärkeintä. Myös ”sä pystyt mihin vaan” ajatus oli valloillaan ja se jos mikä voimauttaa. Tein Storytelin kanssa yhteistyön mun instan kanssa ja sieltä löytyy ilahdutuskoodi jos haluaa 1kk Storytelin ilmaiseen kuunteluun. 🙂
Hei muuten mulle oli eilen tullut kommenttia yhteistöistä ja toivetta siitä, että avaisin vähän enemmän niiden konkretiaa. Mielelläni postaan teille aiheesta ja kerron tarkemmin miten kuviot menee, sekä samalla jaan omia ajatuksia aiheen ympäriltä. Monesti tämä on sellainen aihe mikä jakaa mielipiteitä ja voidaan sitten yhdessä pähkäillä näitä juttuja. 🙂
Matilda on tänään aamun päiväkodissa ja iltapäivä vietetään kotosalla. Illaksi mennään päiväkodin vanhempainiltaan ja muuten tarkoituksena on vietellä kotipäivää eilisen jälkeen. Tykkään kyllä mennä ja tulla, mutta kotona oloa ei voita mikään. Nämä kuvat napattiin eilen, kun tulin iltapäivällä lounaalta. Silkkipaidat on mun lemppareita ja tykkään yhdistää sellaisen rentojen farkkujen tai joskus (tässä tapauksessa) tiukkojen housujen kanssa. Silkkipaidassa ei tule liian kuuma ja pidän niiden hulmuavasta tunteesta! 🙂 Nyt meen leikkimään Mimosan kanssa, kun pieni kiltisti höpöttelee tuolla itsekseen. Kahvia ja aamiaista samalla! Kivaa viikon keskimmäistä! <3Sara
(housut-Goodwear/saatu, paita-GinaTricot/saatu/Polhem, kello-DanielWellington/saatu) 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Jade 29.03.2017

  Kivaa keskiviikkoa sinnekin! <3
  Jaan nuo ajatukset puheen kuuntelemisesta täysin, jotenkin puhetta vaan on kiva kuunnella. En itsekään tiedä, mistä tuo johtuu, puheen kuunteleminen vaan on kivaa ?
  Ihana tuo paita! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.03.2017

   Ihan sama juttu <3
   Kiitos paljon 🙂
   IHanaa viikonloppua!

   Vastaa
 2. NNiina 29.03.2017

  Toi Storytelin juttu on aika kiva! ? Kun jotenkin vaa puhetta vaan on kiva kuunnella. Toi housut ja paita on ihanat ?

  Vastaa
 3. kaisu 29.03.2017

  Mulla on usein netflix päällä kun siivoilen tai touhuun jotain muuta, lenkillä sitten on musiikit luureissa 🙂 Mä meinasin ottaa tuon Storytelin kuukauden ilmasen kokeiluun, mutta se vaati luottokorttia jotta sen rekisteröitymisen olis voinu suorittaa loppuun niin se sitten valitettavasti jäi ottamatta..

  Vastaa
  • Sara Parikka 31.03.2017

   Ääh ai tarvii vai :/ Mutta hei tuo netflix on hyvä vinkki.. vois koklaa joskus kun lapset nukkuu.. menis vaatekaapin siivoaminen tms vähän helpommin 😀

   Vastaa
 4. taskuapinat 29.03.2017

  Mä oon aina ollut tosi huono lukemaan, nyt oon lasten kanssa koittanut vähän tsempata, mut voiskin kokeilla tota storytelin juttua, kuulostaa tosi kätevältä.

  Vastaa