lunta tupaan

me, muoti, ootd

Huomenta! Ollaan herätty koko viikko aivan ihanaan auringonpaisteeseen. Oon miettinyt, että jos joskus rakennettaisiin koti, olisi kiva saada se juuri näin päin kuin meillä on. Aurinko nousee makkareiden puolelta ja päivä+ilta aurinko suuntautuu takapihalle. Oon tykännyt nukkua, niin että sälekaihtimet on ylhäällä ja valo valtaa huoneen aamulla. Eilen sitä sitten herättiin lumiseen näkyyn ja otettiin kertaheitolla takapakkia kevään tulossa. 😀
Kuvista sen verran, että bongasin tuon neuleen alunperin ystäväni päältä ja kyselin heti mistä se on (oon niitä tyyppejä joita ei haittaa jos on samoja vaatteita 😀). Kaverini opasti mut Zaraan ja sanoi, että neule oli jotain 15€ luokkaa. Kävelin Zarassa ympäri ämpäri ja olin varma, että neule on ale tuotteissa, koska se oli niin pehmoinen ja ihanan tuntuinen. Nooh, eipäs ollut ale! Sieltä se löytyi 15€ normirekistä ja eri väreissä. Aivan ihana päällä, pehmoinen ja lämmin, mutta ei kuuma! 🙂
Meillä tytöt pääsee tänään yökylään serkkujen luokse, kun meillä on erilainen ilta tiedossa. Kirjoittelen siitä myöhemmin lisää. Nyt kivaa lauantaita ja viikonloppua <3! Ette edes voi arvata kuinka ihana olo mulla oli tuon ”yhteistyöt” postauksen jälkeen. Jännitin sen julkaisua paljon ja ne viestit mitä teiltä sain (!!!)… vedet nousee silmiin <3Sara 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Helena 01.04.2017

  Moikka! Oon vasta viime aikoina alkanut lukee sun blogia. Tulee aina tosi hyvä fiilis kun lukee uuden postauksen, tuntuu että sun positiivisuus oikein tarttuu! 🙂 Kivaa viikonloppua teille! <3

  Vastaa
 2. Jade 01.04.2017

  Ihanaa päivää! <3
  Pitääkin käydä lukemassa se yhteistyöpostaus <3

  Vastaa
 3. maria sofia isabella 01.04.2017

  odtan sitä matkapostausta että missä olette matkustaneet enne lapsia ja monta vkoa ja mikä oli paras kohde ja pidättekö matkustamisesta

  Vastaa
  • maria sofia isabella 01.04.2017

   siis odotan tuli virhe

   Vastaa
  • Sara Parikka 02.04.2017

   Joo, pitääpäs jossain vaiheessa kasata 🙂 voisin kerätä myös kuvat vanhoista reissuista 🙂

   Vastaa
   • Maria sofia isabella Lahikainen 02.04.2017

    Joo kiitos odotan innolla matkapostausta

    Vastaa
 4. isa-melissa.ruokangas 02.04.2017

  täällä pohjosessa lunta vielä yli 40cm ja metrien korkuisia kinoksia. Hieno paita!

  Vastaa