ihonhoito / Swiss Clinic *

design, kauneus, koti & sisustus, me, muoti, pohdintaa, yhteistyö

*kaupallinen yhteistyö / Swiss Clinic

Moikka! Olen tehnyt ajemminkin yhteistyötä Swiss Clinicin kanssa ja ihastuin kertaheitolla heidän maineikkaaseen (Swiss Renewal, rulla) ja laadukkaaseen valikoimaan. Ehkä yksi kivoimmista jutuista mitä bloggaamisen myötä olen päässyt kokeilemaan, on kaikki ihonhoitotuotteet. Tykkään älyttömästi hoitaa ihoani kotona ja testailla uutuuksia. Nyt olen viimeisen kuukauden verran käyttänyt Swiss Clinicin uutuus ihonhoitosarjaa The Skin Care Range ja olen täysin myyty. Ensinnäkin on sanottava, että tämä on varmaan ensimmäinen kerta kun käytän pitkäjaksoisesti yhden tuoteperheen tuotteita, jotka kaikki tukevat toisiaan. Melkein kaikissa tuotteissa sanotaan tehon nousevan, jos niitä käyttää yhdessä muiden samaa tuoteperhettä olevien tuotteiden kanssa. Koskaan aijemmin ei kuitenkaan ole tullut kokeiltua settiä mihin kuuluu ihan kaikki liittyen kasvojenhoitoon. Kokonaisuudessaan tämä paketti mikä mulla on ollut käytössä on todella hyvä. Kerron teille tarkemmin mitä se pitää sisällään! 🙂
Tuotteet ja päivärytmini ihon hoidossa:
Face Serum / Seerumia laitan aina päivä- ja yövoiteen alle. Tästä on tullut rutiini ja mielessäni seerumi on jotakin ihanaa luksusainetta jonka tipat auttavat ihoa.. 🙂
Day Cream / Aamulla levitän päivävoiteen ja ihoni saa tästä energiaa. Tulee freesi olo päivään.
Micellar Cleansing Gel / Pesen a i n a meikit pois, enkä koskaan nuku kasvot pyntättynä. Pesen kasvot usein myös meikittömän päivän jälkeen, koska päiviini mahtuu paljon ulkoilua ja tahmaisia pikku käsiä 😀 On ihana levittää seerumi+yövoide puhtaille kasvoille.
Night Cream / Illalla levitän seerumin päälle yövoiteen, joka on astetta paksumpaa ja näin ollen kosteuttavaa. Tykkään ehdottomasti siitä, että yöllä on käytössä eri voide kuin päivällä. Päivävoiteen kohdalla toivon keveyttä ja meikkiin sopivuutta, kun taas yövoiteen kohdalla tykkään paksuudesta ja maksimi hoitavuudesta
Eye Cream / Yövoiteen yhteydessä töpötän silmien ympärille pienen määrän voidetta ja herkkä silmienympärys saa tarvittavaa hoitoa. Muistisääntönä toimii nimenomaan tuo sormenpäillä ”töpöttäminen”. Joskus aikoinaan eräs maskeeraaja kauhistui, kun näki minun levittävän silmänympärysvoidetta vetävin liikkein. 😀 Heh, tästä oppineen siis!
Jokaisesta tuotteesta löytyy selkeät ja hyvät käyttöohjeet Swiss Clinicin sivuilta. Yhtenä suurena pointtina täytyy sanoa tuotteiden ihana tuoksu. Jokaista tuotetta on todella miellyttävä käyttää ja voiteesta jää iholle pehmoinen sekä silkkinen tunne. Monesti tehoavat tuotteet jäävät kiristämään tai kuorituvat pois iholta, mutta nämä eivät. Tämä on tietty aika oleellinen pointti! Nopea imeytyminen sekä se, että meikin voi mutkitta levittää voiteen päälle, ovat myös tärkeitä pointteja minulle.
Mun lemppari tuote tästä setistä on ehkäpä tuo meikinpesuaine joka on geelimäistä ja se pyyhitään vanulapun avulla pois. Ehkä muistatte, että mulla oli ihon kuivumisen kanssa paljon ongelmia ennen vuoden vaihdetta ja luulin koko ajan, että käytän vääriä voiteita sekä juon liian vähän vettä. Hoksasin Espanjan reissun yhteydessä, että kiristävä tunne olikin tullut meikinpoistoaineestani jonka olin vahingossa jättänyt kotiin. En ollut osannut ajatella, että meikinpoistoaine olisi voinut vaikuttaa koko kasvojen ihoon niin merkittävästi. Kannattaa ehdottomasti testata tämä jos iho onelgmia löytyy. Micellar Cleanising Gel on hellävarainen ja aivan omanlainen puhdistusaine sillä sitä ei tarvitse pestä pois. Tämä jää varmasti käyttöön! 🙂 Toinen lemppari on päivävoide jonka tuoksu huumaa joka kerta! Purkkien sekä pakettien design mielyttää myös kovasti silmää ja purnukoita käsitellessä tuntee konkreettisesti sen, että ihonhoitotuotteet ovat extra laadukkaita.
Saan ilokseni jakaa teille alennuskoodin, joka antaa -15% alennusta kaikista ihonhoitotuotteista (eli kaikki tuon ’iho’ -välilehden alla.) Koodi: SARAPARIKKA
Huomasin myös, että tämä minulla käytössä ollut The Skin Care Range inhonhoitosarja on mukavassa alessa, mihin päälle on mahdollisuus saada vielä tuo -15% käyttämällä mun alennuskoodia! Tällä tavalla koko ihonhoito setin hinnaksi jää 199€ (normaalisti 316€). 🙂 Toki tuotteita voi ostaa myös erikseen ja testailla sitä kautta! Iloa ja aurinkoa päivään! <3Sara
Täältä pääset tutustumaan Swiss Clinicin ihonhoitotuotteisiin. 🙂


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Anni 02.04.2017

  Kuulostaa niin mahtavalta. Itse kamppailen iho-ongelmien kassa, niin olis mahtava päästä testaamaan. Valitettavasti vaan laatu tuo mukanaan korkean hinnan, enkä millään pysty maksaa 200€ ihonhoitosetistä

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.04.2017

   Joo ymmärrän kyllä hyvin tuon että setti hinta voi tuntua suurelta satsaukselta.. Onneksi noita voi myös yksinään hankkia jos haluaa testata vaikka yhtä tuotetta 🙂 Mulla ainakin tuo puhdistusgeeli on toiminut tosi hyvin 🙂

   Vastaa
 2. NNiina 02.04.2017

  Tää blogi on kiva! ?pitkääkin testaa niitä kun ne kuulostaa niin ihanalta ? mulla on pintakuiva/sekaiho niin kamppailen ihon ongelmia kanssa kun en oo löytänyt vielä hyvä puhdistus tuotteita mikä olisi mun sopiva iholleni.

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.04.2017

   oh I know! 😉 sama ongelma mulla just tuo pintakuivuus! En siis tajunnut että pintakuivuuteen voisi vaikuttaa se aina millä putsaan meikin jne. Tämä geeli on toiminut superhyvin 🙂 eikä enää iho kiristele päivällä!
   Kiva kun tykkäät Niina <3 Piristys kun aina kommentoit 🙂

   Vastaa
 3. Ansu 03.04.2017

  Kiitos ihanasta blogista!:) Nyt täytyy kyllä viimeistään harkita näitä swiss clinicin tuotteita sekä sitä skin rolleria! Mua kiinnostaisi vielä enemmänkin kaikki ihonhoito ja varsinkin meikkipostaukset 🙂 Sulla oli instagramissa hieno meikki nyt viikonlopun juhlissa 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.04.2017

   Kantsii kyllä, nämä on ihania 🙂 Kiitos paljon! Heiii joo meikkijuttuja voisin kyllä tehdä ehdottomasti lisää 🙂 <3 Kiitos vinkistä!

   Vastaa
 4. Iiris 04.04.2017

  Nämä tuotteet ovat todellq hyviä. Itse olen kokeillut. Tosi tyytyväinen olin?

  Vastaa
 5. Iiris häivälä 04.04.2017

  Nämä tuotteet ovat todella hyviä. Itse olen kokeillut. Tosi tyytyväinen olin?

  Vastaa