omaa aikaa

lapset, me, muoti, ootd, pohdintaa

Moikka! Vietettiin lauantaina ystävämme 30v yllätyssynttäreitä vitsit miten mahtavaa oli, kun yllätys meni nappiin ja päästiin osaksi tätä iltaa. Tytöt meni serkuille yökylään ja me käytiin syömässä, juhlimassa + nukuttiin pitkään (niin tai ysiin :D). Monesti käydään erikseen moikkaamassa kavereita, juhlissa jne, mutta välillä on kyllä ihanaa päästä yhdessäkin ulos. Meillä on onnekas tilanne siinä mielessä, että läheisiä apujoukkoja löytyy paljon ja on monta paikkaa mihin tytöt viedä, ilman että täytyy murehtia. Molemmat neidit myös nukkuu yöt hyvin, joten senkään puolesta ei tarvitse jännittää.
Omaa aikaa mä vietän viikottain lähinnä tyttöjen päikkäreiden aikaan ja illalla. Mikon työaikataulut antaa myös hyvin periksi ja pystyn suunnittelemaan kavereiden tapaamisia tms. Monesti mulla on kyllä lapset mukana ja pääosa ajasta touhutaan yhdessä. En voi silti väittää etteikö oma aika olisi tärkeää ja ajoittain tervetullutta. Tämä blogi on esim siinä mielessä tosi tärkeä, että saan tehdä konkreettisesti jotain omaa ja luoda sisältöä. En voi myöskään tarpeeksi kiittää läheisiämme jotka auttavat meitä miltein viikottain. On ollut ihana päästä seuraamaan tyttöjen suhteiden muodostumista ja kuinka läheisiä & turvallisia aikuisia heillä on elämässä. Onko tiellä mahdollisuus omaan aikaan ja mitä silloin teette?
Tällä viikolla ajateltiin mennä siskoni kanssa jumppaamaan ja siitä voisi kyllä nyt ottaa viikottaisen tavan. Luulen, että urheilu voisi toimia juuri täydellisenä omana aikana, kunhan saisin vain sen käyntiin. Oli muuten hauska huomata, kun kävin hakemassa nämä vaatteet JC Jumbosta, että miten pihalla olin omasta vaatekoosta. En ikinä shoppaile kenenkään avustuksella ja aina valkkaan ne samat koot. Nooh, ei ihme ettei istu.. Mulla on ehkä jäänyt raskauden aikaiset vaatekoot mieleen, koska todellisuudessa mulle sopi kokoa pienemmän vaatteet. Hehe, mutta onneksi näin päin niin tulipahan samalla imarreltu olo :D. Tänään kotosalla ja pihalla.. Pyrin postailemaan pihasta enemmän tällä viikolla, kivaa päivää! <3Sara
(kengät-Zio, takki-Umbro/saatu/Polhem, huivi-LouisVuitton, farkkumekko-JC/Crocker/saatu, t-paita-JC/Crocker/saatu, koru-forever21, kello-DanielWellington/saatu)


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Laura 04.04.2017

  Todellakin lapsen jälkeen sen oman ajan tarpeellisuus korostuu. Itselläni on omaa aikaa se et pääsen syvänveden jumppaan tai asioita hoitelemaan yksin..Todellakin suosittelen jumppaa siinä ei tarvi ajatella mitään ylimääräistä!Ja varsinkin jos haluaa niin vesi elementtinä rentouttaa ja on silti tehokasta,mutta pehmeää menoa :). Sekin tietysti on kun lapsi päiväunilla tai mies on myöhäis ilta vuorossa ja lapsi nukkuu.. Yhteistä omaa aikaa ei ole oikeastaan kuin sen jlk.kun lapsi nukkumassa, niin täytyy erikseen mennä..Ihanat vaatteet sulla tuossa ?. Ja ihana pikku vessa myös,joskus pitää räväyttää ja se sopii tollaseen tilaan ja antaa luksus ja glamour fiiliksen ??.Ihanaa viikon alkua!

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.04.2017

   hei toi vesi on muuten niin hyvä vinkki 🙂 tuntuu että oikeen kaipaan uimista 🙂
   Kiiitos sinä ihana <3<3

   Vastaa
 2. taskuapinat 04.04.2017

  Oma aika on kyllä tarpeellista. Meillä on huono tuki verkosto ja mun ns oma aika on,jos menen myöhempää töihin kerkeen pestä pyykit tai siivota muuten tai sitten jos pääsen aikasin töistä niin muutama tunti ennen kun haen lapset päiväkodista. Mutta paljon en kerkeä yksin mihinkää lähteä. Kavereita tapaan myös lasten kanssa ja olenkin saanut uusia kavereita lasten myötä.
  Parisuhde aikaa meillä on kun lapset menee illalla nukkumaan. Välillä toinen isovanhemmista ottaa päivähoitoon lapsia ja noin 2-3 kertaa vuodessa yö kylään.

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.04.2017

   ymmärrän.. onneksi teillä on toisenne ja pystytte sumplimaan menoja.. toki varmaan tekisi hyvää yksin ja teidän kaksin mennä välillä, mutta ihana juttu että isovanhemmat välillä auttaa 🙂 Ja teidänkin lapset kasvaa niin kaikki helpottaa 🙂

   Vastaa
 3. NNiina 04.04.2017

  Onpa mukava blogi! ? Nää vaatteet sopi super hyvin sulle Sara! ? mitä meikkivoidetta sä käydät? Kun kasvot niin kauniit ? Oma aikaa on parasta ja pitääkin olla että jaksaa taas ?
  Mukava viikon alkua! ? ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.04.2017

   Voi kiitos ihana <3 tällä hetkellä miksaan kahta lumenen meikkivoidetta keskenään, kun mun ihonsävy on jotain siitä väliltä 😀
   Kiitos, ihanaa uutta viikkoa sinne <3

   Vastaa
 4. Tarua 05.04.2017

  Bom-chika-wau-wau mikä ihana misu! <3
  En ole taas vähään aikaan ehtinyt lukemaan blogiasi,kommentoiminenkin jäänyt, vaikka musta kyllä tuntuu että riittää niitä muiden toimesta 😀
  Me ollaan nyt miehen kanssa vietetty yhteistä aikaa katsomalla Temptation Islandia… :DD Ihana myötähäpeillä ja kauhistella sitä menoa. Tai sitten katsotaan Modern Familya Netflixistä, ihan paras hyvän mielen komediasarja, suosittelen! 😉

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.04.2017

   Voi apua, kiitos ihana :)<3
   Heheee, kuulostaa juurikin niiltä sarjoilta mitä täällä luukutetaan 😉

   Vastaa
 5. Sini 07.04.2017

  Meillä on se onni, että mun vanhemmat asuu hyvin lähellä ja joustavat työt, joten kerkiivät hyvin ottaa pikkusia hoitoon tarpeen vaatiessa. Lisäksi isompi rakastaa päästä mummun tai papan luo touhuamaan muita juttuja kun mitä kotona tehdään.
  Isä asuu kaupungissa ja äiti taas ihan maalla, joten on hauskat ääripäät lasten päästä viettää erilaista aikaa ?
  Parisuhteelle meillä on muuten aikaa iltasin noin tunti lasten nukkumaan menon jälkeen, ollaan sit kuitenki illalla niiin poikki, että uni vie voiton..
  ja omaa aikaa vietän kerran tai kaks viikossa salilla ja joskus harvoin kavereiden kans kahvilla käyden.
  Nyt kun on kaks lasta, niin sekin tuntuu jo omalta ajalta kun pääsee vaan toisen kans viettää laatuaikaa vaiks kerhoon tai uimaan tm, on niin paljon helpompaa ?
  Ps rakastan sun blogia!

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.04.2017

   Kuulostaa tosi tutulle <3
   Ihanaa että teillä on tukiverkko!!

   Vastaa