pienet tytöt

design, kidsfashion, koti & sisustus, lapset, muoti

Moikka! Katsoin näitä kuvia ja tajusin miten iso meidän Matilda alkaa jo olemaan. Mielestäni on ihanaa, että vaatekoko on nyt tuota 2-4v luokkaa ja vaatteet kestää käytössä pidempään. Keräsin tämän kokonaisuuden neidin uutuuksista ja yksi suosikkini on ehdottomasti tuo myrkytön kynsilakka. Matilda tykkää kovasti, että hänet kynnet lakataan ajoittain (..ja tietty ”Elsan värinen” on paras) ja nämä myrkyttömät lakat ovat kivoja siinä mielessä, ettei tarvii huolehtia onko ne hyväksi tms. Täältä löytyy, jos on tarvetta. 🙂 Toisena suosikkina tulee Mangon farkkuleggarit joissa on valmiiksi tehty pienet viillot polvien kohdalle, ihana muotijuttu pikkuiselle. 😀
Samalla kun tytöt kasvaa niin mietin, että onkohan tässä vauvakuumetta ja tuleekohan meille vielä joskus vauva. Päivän-viikon mukaan mieli vaihtelee laidasta laitaan, mutta ainakin pitkällä tähtäimellä ollaan nyt nelisteen. Eihän sitä tosin koskaan tiedä mitä elämä tuo eteen.. Ainakin moni asia on helpottunut/helpottaa mitä enemmän tytöt kasvaa ja tuntuu, että kaikki luistaa entistä paremmin. Tietty tulee koko ajan uusia haasteita, mutta ne unettomat yöt, epätietoisuus pikkuvauvan itkujen syystä, ruokailupulmat jne ovat pääosin mennyttä (saati sitten se ei niin miellyttävä raskausaika). On se hassua ajatella, että kun Matilda oli Mimosan ikäinen olin melkein puolivälissä raskautta.. Kyllä täytyy hattua nostaa näille jotka vetää 4,2,0 setin, koska onhan se mieletöntä! Olen itse elänyt kolmen sisaruksen (2 isosiskoa ja 1 pikkuveli) ympärillä ja tiedän miten iso rikkaus se on lapselle, vaikkakin perheessä hulinaa riittää. 🙂
Mutta näistä höpinöistä takaisin vaatteisiin! Keväälle on vielä muutama juttu tytöille hankittavana ja toivottavasti päästään kohta siivoomaan eteisen vaatekaapista toppavaatteet pois. Aurinkoa päivään! Julkaisen viimeistään huomenna Kysymys & Vastaus videon! <3Sara
(kengät-Adidas, paita-Lindex/saatu/Polhem, neule-Lindex/saatu/Polhem, housut-Mango, kynsilakka-MustHaveFinland/saatu)
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20 kommenttia

 1. Enni 05.04.2017

  Meidän esikoinen oli 3,5 vuotias ja keskimmäinen 1v8kk kun kuopus syntyi. Voin sanoa, että huisketta on toden totta riittänyt, mutta en tietenkään vaihtaisi päivääkään pois 🙂 Nyt kun nuorimmainen on reilu 2 vuotias, huomaa että alkaa kummasti arki helpottumaan.

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.04.2017

   <3<3<3 voin vaan kuvitella kuinka helpottaa. Ihana trio!! Mieletöntä <3

   Vastaa
 2. Venla 05.04.2017

  Meillä on tytöt 5/2013, 6/2014 & 7/2016. Myönnän,että rankkaa on ollut mutta päivääkään en vaihtaisi pois.

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.04.2017

   Voi miten ihana trio tyttöjä <3<3<3
   Voin vaan kuvitella miten tunne on juuri tuo että vaikka raskaita hetkiä ollut niin silti on niin kiitollinen fiilis.. Ihanaa!

   Vastaa
 3. Sini 05.04.2017

  Hei voisitko joskus kirjotella teidän tyttöjen esim nukkumaan meno rutiineista (illalla ja päivällä) ja ruokailu tottumuksista ym. Mikä on haastavaa ja mistä tytöt tykkää. Teidän lapsi arki vaikuttaa niin ihanalta ja mutkattomalta, että olis kiva kuulla siitä lisää. Vaikka varmasti niitä mutkiakin on, niistä ei vaan varmaan tuu niin kirjoteltua? Itellä on puolvuotias ja 2,5v kotona, ja voin sanoo et aika hermoja raastavaa välistä on.. 😀 mut en vaihtais mihkään, tieteskään.

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.04.2017

   Hei joo, voisin kirjoittaa 🙂 kiitos vinkistä <33
   Hehe, jep, kyllä täälläkin välillä päässä poksuu :D:D

   Vastaa
 4. Maria 05.04.2017

  Mulla tytöt suunnilleen samalla ikäerolla kuin teidän tytöt vaikkakin nyt jo pari vuotta vanhempia. Muistan kuopuksen ollessa vuoden vanha poteneeni jonkin laista vauvakuumetta mutta nyt kun pari vuotta on menny eteenpäin ja tytöt ovat tarha ja eskari ikäiset vauvakuume on kadonnut totaalisesti ? nyt elämä kahden kanssa tuntuu niin helpolta ja vaivattomalta että en taida enää lisää lapsia kaivatakaan.tuntuu että perheemme on nyt täydellinen ? PS.kiitos ihanasta blogista,joka päivä käyn kurkkaamassa oletko kirjoitellut uutta vaikkakin harvemmin muistan kommentoida.

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.04.2017

   Kiitos tästä <3 Luulen että mulla on samankaltainen tilanne kun sulla aikoinaan, kiitos siis paljon tästä viestistä 🙂
   Ihanaa kuulla että teillä arki rullaa ja perheenne on täydellinen <3
   Voi kiitos ihana <3 äläkä ikinä ota painetta kommentoinnista, mun on ite haastava kommentoida ikinä mitään, joten tiedän paremmin kun hyvin 😉

   Vastaa
 5. taskuapinat 05.04.2017

  Me koitiin saada Jontulle pikkusisarrus mahdollisimman pienellä ikä erolla. Yritysten jälkeen tuli luovutus, en jaksanut enää negatiivisia testejä.
  Sitten viikon verran ihmettelin mun naamaa ku oli kuin teini-ikä murkulla, finnejä täynnä ?
  Kävin apteekissa ja testi oli positiivinen.
  Oli pakko miettiä että jaksaako vauva arkea enää kun Jonttu oli jo ”iso” osasi käydä vessassa, puhua, syödä jne…
  En tietenkään ajatellut keskeytystä, oltiinhan me tarkoituksella jätetty ehkäsy pois. Mutta se raskaus tuli ”liian” myöhään.
  Kuitenkin meille tuli toi ihana tyttö joka haastaa riitaa isovelin kanssa jatkuvasti ? ikäeroa on kuitenkin (vain) 3vuotta.
  Seuraavaksi jos lisäännytään niin on joku karvanen kyseessä ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.04.2017

   Niin, toi kyllä hyvä pointti.. asioita ei voi suunnitella.. vaikka kuinka haluaisi. Tosiaan 3v on vähän ja ihanaa että ovat niin läheisiä!
   Oi karvainen pikkuinen <3 varmasti lapsillekin ihanaa!!

   Vastaa
 6. Heidi 05.04.2017

  En ookaan ennen kommentoinut, mutta nyt on pakko. Olisin voinut itse kirjoittaa tänään sun tekstin. Just pohdittiin miehen kanssa samaa, että esikoisen ollessa kuopuksen ikäinen, olin jo pitkällä raskaana. Meillä on saman ikäiset lapset kuin teillä ja tuntuu ihan hullulta tuo ajatus! Esikoinen tuntui niin isolta silloin..vauvakuume voi kyllä sekoittaa mielen ihan täysin 😉 Nyt ei vois edes kuvitella olevansa raskaana…phuuuh, pakko myöntää, etten kykenis siihen. Samoilla linjoilla mennään 🙂 katsotaan joskus pitkän ajan päästä mitä elämä tuo tullessaan, mutta nyt on oikein hyvä näin, nelistään.

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.04.2017

   No jos mun teksti oli kuin sun kirjottama niin sun kommentti kuin mun 😀
   Täysin samoja puheita ollaan käyty ja mietteitä mietitty <3
   Ihanaa kevättä teidän nelikolle <3

   Vastaa
 7. Riikka 05.04.2017

  Meillä neljä tyttöä,ikäeroilla 1v5kk, 1v9kk ja 1v6kk.Tytöt tällä hetkellä 6,5,3 ja nuorin kohta 2v. Voin kertoa että vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää!

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.04.2017

   Ihanaa, niin arvokasta <3<3<3<3 Supernainen! Jotenkin ihailen suuresti "suur"perheiden äitejä 🙂 Ja kun itse olen sellaisessa saanut kasvaa, niin tiedän miten hienoa se on lapselle ja varmasti myös aikuiselle 🙂
   Mitä parhainta kevättä koko teidän perheelle <3

   Vastaa
 8. Paprika 05.04.2017

  Hei joo! Myrkytöntä kynsilakkaa! Jouduin tuottamaan lapselle suuren pettymyksen, kun kielsin siltä kynsilakat, koska inhottaa ajatus myrkyistä! Kiitos tästä 🙂

  Vastaa
 9. Jenskui 06.04.2017

  Sulla on ihana tyyli kirjoittaa positiivista blogia! 🙂 Meillä on tytöt 4.v ja 2.v sekä pieni poika alle 1kk. On kyllä tekemistä aamusta iltaan eikä ehdi tekemään kaikkea mitä haluaisi.Tukiverkostoa ei ole saatavilla.Yhteistä parisuhde aikaa siis ei ole myöskään ollut vuosiin.Välillä pää kiehuu kuin höyryveturi,mutta lapset on aina kaikista tärkeimmät!! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.04.2017

   <3<3<3 voi mikä trio!
   Varmasti kaikki sen arvoista vaikka aika on tiukalla jne. Ihana perhe! <3

   Vastaa
 10. Nelli Spännäri 08.04.2017

  Kyllä se on ihanaa kun in iso perhe! ❤️ itselläni on yks isoveli ja – sisko ja yksi pikkusisko. Ikäeron vanhimman ja nuorimman välillä on seitsemän vuotta, mutta meillä tytöillä keskenään pienempi. Itse haaveilen tulevaisuudessa kolmea lasta (kahta poikaa ja yhtä tyttöä). Parasta tytölle on kyllä veli, iso tai pieni ❤️

  Vastaa