KYSYMYS & VASTAUS osa1 / VIDEO

yleinen

Heipparallaa! Nyt nähtävillä eka video missä vastaan teidän kyssäreihin. 🙂 Teen vielä pari näitä lisää, koska kysymyksiä tuli niin iso tulva..ja toivotaan, että kuvaus- ja editointitaidot karttuu kerta kerralta 😀 Kiitos kaikille! <3Sara
https://www.youtube.com/watch?v=N7cvCHAKTP0
 
 
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

28 kommenttia

 1. T 06.04.2017

  Kiva video! Helpompi selittää vastaukset videolla, kuin kirjoittamalla ja kivaa vaihtelua 🙂 Sanoitkin lopussa sen mikä häiritsi alusta asti, eli kamera heiluu, ja toinen silmäänpistävä maneeri oli kasvojen ja hiusten hiplailu 🙂 toki saa ja pitää olla eläväinen ja selittää käsillä. Innolla odotan seuraavaa videota ja oman parhaan ”tyylisi” löytämistä. Ihanaa loppuviikkoa <3

  Vastaa
 2. Manski 06.04.2017

  Tosi kiva video! Lisää näitä! Videolta välittyi mielestäni hyvin kuinka luonnollisesti ja rennosti pystyi olemaan kameran edessä 🙂

  Vastaa
 3. A 06.04.2017

  Oli muuten kyllä nii symppis tuo ”sori” tuossa lopussa et oli pakko tulla laittaa kommenttia!? Tykkäsin tästä videosta ja oli mukava saada vastauksia semmosiin kysymyksiin mitä oon joskus itekki saattanu ajatella mut ei oo tullu kysyttyä..Ja tykkäsin varsinki tän videon lopusta! Kun laitoit ruokaa samalla ja pahoittelit tuota kameran heilumista, niin se näytti just semmoselta luonnolliselta ja oli kiva ku puuhailit samalla nii tuli vähän semmoset my day vibat mitä mie ite tykkään tosi paljon mm. tubesta seurailla ? Mut täähän oliki vastauksia kysymyksiin video, nii toisaalta oli kyllä mukava että kuvasit itseä etkä tehny muita asioita samalla, nii tuli semmonen olo että oikeasti oot läsnä ja oot ottanu aikaa tämän videon tekemiseen!?
  Vaikka tykkäänki katella näitä videoita ja se on mukavaa vaihtelua, nii mie kyllä tykkään ihan lukea sun blogiaki eli älä ota stressiä siitä että nyt pitäis tehdä videoita koska se on semmosta mitä ihmiset nykyään tekee, tää sun blogi on yks mun lemppari kaikista niistä blogeista ja vlogeista mitä seuraan ? Mut mulla on kyllä vahva usko että jos alat kuvaamaan videoita enemmänkin, niin varmasti editointitaidotkin kehittyy ja kynnys lähteä kuvaamaan videoita madaltuu entisestään ? Toivottavasti tästä kommentista välitty oikein se mitä tarkotin ?

  Vastaa
 4. NNiina 06.04.2017

  Tää video on kiva! ? Tykkään tosi paljon sun videosta kun oot aito ja niin iloinen ?Ootan todella seuraava sinun videota näitä lisää. ?

  Vastaa
 5. taskuapinat 06.04.2017

  Tää oli kivaa vaihtelua, mut tykkään enemmän lukea blogiasi, älä vaihda kokonaa videointiin.
  Tämmösiin vastaus juttuihin tää on tosi hyvä.
  Lämmintä loppuviikkoa ??

  Vastaa
 6. Suvi 06.04.2017

  Jjes, vihdoin tää postaus tuli, kun olen odottanut tätä tosi pitkään. Teetkö vielä toisen osan tähån niistä kysymyksistä??

  Vastaa
 7. Taika 06.04.2017

  Tää videopostaus oli kivaa vaihtelua! 🙂 Vaikka seuraan muutamaa muutakin blogia niin siun blogi on ainoo, joka täytyy tarkastaa päivittäin ja se on varmaan se kun itellä on aika samanikäiset lapset ja tykkään myös sisustaa.
  Hyvän mielen blogi, kiva kun jaksat kirjottaa meille täällä ruudun takana! 🙂
  Rustailen itekin blogia, jos innostaa vilkasta likanlauma.blogspot.fi

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.04.2017

   Kiitos ihana <3 Heei pitää mennä kurkkimaan sun blogia!! 🙂

   Vastaa
 8. Riikka 06.04.2017

  Oot niin ihanan pirtee ja kaunis ? Sun blogi saa mut aina hyvälle tuulelle huonompinaki päivinä. Pakko sanoo, että sun hiukset on tossa videolla tosi kivan väriset!

  Vastaa
 9. Oona 06.04.2017

  Olipas kiva video! Tee ehdottomasti lisää jatkossa, olet niin luonteva kameran edessä 🙂 Tuota kameran liikkumista kanssa mietin mutta olitkin huomannut sen 🙂

  Vastaa
 10. Anna-Kaisa 06.04.2017

  Olipas mukavaa vaihtelua tämä videopostaus! Tuli sellainen kysymys mieleen, että teillä kun on ollut rattaina bumbleridet ja nyt nuo donkeyt, niin kummista tykkäät enemmän ominaisuuksiltaan yksikkövaunuina? Mulla on nyt kova vertailu käynnissä kyseisten vaunujen välillä, ainoana erona että bumblerideistä siis myös tuplat olisi nyt hakusessa. Bugaboissa kiehtoo tuo helppo muunneltavuus yksiköiksi, niin ei sitten aina tarvisi kulkea tuplien kanssa. Kuitenkin mietityttää kun olen monesta paikkaan lukenut bugaboiden yleisimmistä vioista, joita tuntuu olevan monien kyseisissä vaunuissa. Lapsille tulee 1,5v ikäero joten jotkut tuplat on kyllä välttämättömät. Nimimerkillä vaunuviidakossa:D

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.04.2017

   hmmm.. no me ollaan tykätty älyttömästi bugigsista.. Kallistuisin niihin, koska ne saa myös yksikkö malliin jne. Mutta serkkutytöillä on ollu juurikin nuo bumbleridet ja nekin olleet hyvät.. Hitsit.. paha sanoa :/ 😀

   Vastaa
 11. Miia P. 07.04.2017

  Kiitos kivasta videosta! kivaa vaihtelua 🙂 oot niin herttainen <3 🙂 ihanaa viikonloppua teille!!

  Vastaa
 12. Essimm 07.04.2017

  Mä en edes tajunnut mitään heilumista, että mua ei haitannut ollenkaan 😀 huomaa, että olet tehnyt töitä kameran edessä, kun olet niin rento ja omaitsesi. Todellakin lisää videoita! <3?

  Vastaa
 13. Eva 07.04.2017

  Hei oli ihan pakko kommentoida, et kiitos videosta ja kiitos superpaljon siitä että oot niin oma ittes! 🙂 Tällasta videoo oli tosi kiva kattoa. Vaikutat niin mukavalta ja toiset huomioonottavalta, että oot mahtava roolimalli sun omille tytöille ja faneillesi myös 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 09.04.2017

   Vitsit, KIITOS älyttömän paljon sanoistasi! <3 Ihanaa kevättä :)<3

   Vastaa
 14. Mimmi 09.04.2017

  Tää oli ihana ja oot niin luontevasti kameran edessä ihan omana itsenäsikin ? ois saanut kestää jopa kauemminkin, sun höpöttelyitäs on kyllä kiva kuunnella ?

  Vastaa
 15. Laura 10.04.2017

  Mulla tuli tällanen mieleen, että kuinka teillä opeteltiin kuivaksi? Meillä tämä olis edessä,ja olis kiva kuulla kokemuksia miten teillä onnistuttiin..Satunnaisesti onnistuu pottailu, mut vaipoista olis niin kiva päästä eroon!! Vinkkejä jos jaksat kertoa.. Tai tehdä oman postauksen asiasta,ellet koe liian henkilökohtaiseksi.. Ja seuraavaa video hommelia odottaessa ?

  Vastaa