kuulumiset

me, muoti, ootd, pohdintaa

Moikka! Tuli pidettyä vähän vahingossa muutama päivä vapaata blogimaailmasta. Siitä, että päivittelen juttuja on tullut vahva tapa ja odotan, että pääsen julkaisemaan sekä tuottamaan kivoja postauksia. Mutta on myös ihanaa, että langat on omissa ja näin ollen voin postata vain silloin kun itse haluan. 🙂 Kaikista parhain juttu on kuitenkin tietty te lukijat… te jotka luette mun höpötyksiä ja juttuja. Eniten hämmästyttää se kuinka jaksatte jakaa mulle hyvää ja kommentoida niin hienoja, rikkaita ja hellyyttäviä kommentteja. Tästä ylistystä voisin jatkaa vaikka kuinka..:D
Mutta tosiaan tänään käytiin virpomassa tyttöjen kanssa ja nyt taitaa olla kaikkien masut täpötäynnä herkkuja. Huomenna suunnataan Mikon kanssa yhdeksi yöksi Tukholmaan (!!!!). Mennään lentäen joten matkustukseen ei kulu juuri mitään ja saadaan ”maksimi” hyöty tästä mini reissusta. <3. Tytöt jää kotiin ja Mummi tulee hoitamaan heitä. Meidän kevään ”neljän päivän Rooma tms haave” muuttui siis yhden yön Tukholmaksi. 😀 Mutta hyvä niin! Nyt ei stressaa yhtään ja on oikeasti vain ja ainostaan ihanaa lähteä. Tämä minimatka saatiin helposti järkättyä, joten ollaan enemmän kuin iloisia tästä. 🙂 Tukholmassa on taatusti lämmin tunnelma ja muutaman päivän takainen isku ei vaikuttanut päätökseemme lähteä. Pelkkää rakkautta tähän kohtaan!
Näissä kuvissa oltiin vitsanhakureissulla ja kuten huomaa pärjäsin hyvin ilman takkia. Aah K E V Ä T! Ihanaa viikkoa teille, mä postailen vielä huomenna aamusta ja tiistaille ajattelin koota puhelimen kuvia. Halaus! <3Sara
(kengät-converse, housut-JCjumbo/saatu, neule-Lendex, aurinkolasit-rayban)Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

28 kommenttia

 1. Mimmi 09.04.2017

  Voi ihana,teillä tytöt varmaan oli ihan täpinöissään virpomisesta ? me jouduttiin skippaan tänä vuonna lasten kuumeilun takia ? ja vitsit teillä oli niin ihana idea jättää munia virpojille pihalle ja lappu! Mä en lasten sairasteluiden takia edes muistanut varata suklaamunia virpojia varten ? ehkä ens vuonna paremmalla onnella sit ? hei kivaa reissua teille huomenna ja ennen kaikkea turvallista matkaa ❤ hyvä ettette antanut tukholman iskun vaikuttaa teidän reissufiilikseen, vaikkakin melko sanattomaks tälläset tapahtumat aina vetää ja pistää miettimään tän maailman tilaa ? mutta nauttikaa toisistanne ja irtiotosta arjesta ?

  Vastaa
 2. Sanja 09.04.2017

  Noi sun plehat, IHANAT! ?
  Hei kivaa reissua teille! ? Oon itsekin miettinyt, josko lähtis Tukholmaan lentäen joskus, sen ainaisen risteilyn sijasta. Tee (ja varmaan teetkin) siitä sitten postaus, missä kävitte ja mitä teitte. Olis myös kiva kuulla joku hintahaarukka, mitä tuommoinen miniulkomaanmatka kustantaa. ✈️

  Vastaa
 3. Ellu 09.04.2017

  Voi vitsit, kuinka pitkällä siellä jo kevät on. Meillä Oulussa on vielä täys talvi ja toppavaatteissa hyvin pitkälle kuljetaan. Lunta on vielä melkoisesti ja ilman takkia ulkonaolo tuntuu vielä aika kaukaiselta. Tuntuu hassulta kattoa noin keväisiä kuvia, ihana! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.04.2017

   hehe, en edes tajunnut että siellä vielä lunta 🙂 Kohta se kevät valtaa toivottavasti koko suomen <3

   Vastaa
 4. Tea 09.04.2017

  Ihana kevät ja ihanan pirteät kuvat!! Oli pakko tulla kirjottaa vielä ku oon jo jotenki oudosti ollu ”huolissani” ku sust ei oo ”kuulunu” muutamaan päivään 😀 tästä blogista on kehittyny niin tapa ja rutiini mun arkeen et eihän maitokahvi liu’u yhtä liukkaasti alas jos ei voi samalla tsekkailla mitä Parikan perheelle kuuluu.. ? mut hyväähän teille, hyvä ? mulla ei oo siskoa, hyviä ystäviä kyllä, mut susta saa sellasen kuvan, että oot niin hyväntahtonen ihminen ja lämmin luonteeltasi (vaikka kaikki ei aina niin hyvin ja iloisesti olisikaan), ja keskityt positiivisiin asioihin joka myös tarttuu, ja hyvä niin ja kiitos tartunnasta, että jos jonkun tyyppisen ihmisen siskokseen toivoisi, täyttäisit ne kriteerit!! Vaikka olet vaan ”kuvista ja teksteistä tuttu” , osaat olla läsnä.. Annat ison osan itsestäsi pitäen silti perheesi omanasi.. Kunnioitettavaa työtä ja toivon todella että jaksat jatkaa tätä! <3 pidän erityisesti kirjoittamistasi teksteistä ja kuvista jotka tekstiä täydentää.. Kiitos että saamme lukea avointa päiväkirjaasi! Lämmintä kevättä ja kokemusrikasta reissua ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.04.2017

   Voi miten ihana kommentti <3 en kestä <3 Kiitos sinulle IHANA!!

   Vastaa
 5. Laura 10.04.2017

  Millaista on matkustaa lentokoneessa? ? Mietin vain kun itsellä saattaa olla edessä matka ulkomaille syksyllä. En ole koskaan lentänyt tai ollut ulkomailla muuta kuin Tukholmassa 😀 tarkoitus olisi siis lähteä mieheni ja 2v lapsen kanssa Kanariansaarelle viikoksi, isolla porukalla mennään 😀 on mummoa ja ukkia, enoa, tätiä yms. Vähän vain pelottaa toi lentäminen koska korkean paikan kammo, mukavaa viikkoa sinne 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.04.2017

   Mikollakin on korkean paikan kammo mutta lentäessä ei sitä koe, koska se on ”niin korkealla” että pelottavaa fiilistä ei tule 🙂 Ihanaa, varmasti tulee ikimuistoinen reissu <3

   Vastaa
 6. Laura 10.04.2017

  Ihanaa, että tykkäät meistä lukijoista ja jaksat vastata meille ?. Ei varmaan ole helppoa alkaa kuromaan umpeen sitä määrää kommentteja, mitä niitä aina tulee lisää.. Yksi tärkeä syy miksi luen sun juttuja,on se et vastaat aina sun lukioille. Aina itse en ehdi ihan joka postaukseen välttämättä kommentoida,mut luen kyllä.. Oi ihanaa Tukholman reissua,oltiin päivä Tukholmassa tammikuun lopussa mietin nyt, kun käveltiin siinä samassa paikassa missä isku oli,et ihan hirveää.. Mut nauttikaa reissusta, periaatteessa missään ei ole ns.turvassa eikä elämää voi elää pelkäämällä koko ajan. Varmasti teille tulee mieleen reissussa tuo isku ja ihan inhimillinen juttu, mut yrittäkää keskittyä toisiinne ja varmasti ohjelmaa et ei ehdi murehtia liikaa?. Meilläkin viikon reissu varattuna etelään kesällä,tehtiin niin halpa löytö,et oli pakko tarttua,mennään koko meidän perhe sinne.Mukavaa reissua ja viikkoa teille!

  Vastaa
  • Sara Parikka 10.04.2017

   <3<3 Kiitos!!!
   Oi miten ihanaa, voin vaan kuvitella miten mahtava fiilis lähteä etelän lämpöön!
   Kiitos samoin, ihanaa uutta viikkoa :)

   Vastaa
 7. Katrianna 10.04.2017

  Ihana asukokonaisuus <3

  Vastaa
 8. tytti 10.04.2017

  Hyvää reissua, en kyllä valitettavasi usko että kovin lämmin tunnelma on tukholmassa ? kuitenkin hirveästä tragediasta ei Ole kuin muutama päivä ? kommentin ei Ole tarkoitus olla ilkeä ?

  Vastaa
  • H 10.04.2017

   Samaa mietin, ettei luultavasti kovinkaan lämmin tunnelma Tukholmassa ole.. 🙁

   Vastaa
   • Sara Parikka 10.04.2017

    Oon kyllä ihan eri mieltä… ainakin uutisissa ja sosiaalisessa mediassa on täynnä fiiliksiä siitä kuinka Tukholmalaiset ovat yhtä ja rakkaus on vallannut koko kaupungin. <3 Se lämpö mitä ihmiset osottaa toisiaan ja tuntemattomia kohtaan on suurta ja kaupunki haluaa selvitä tapahtuneesta yhdessä.. Ei selän kääntämistä vaan lämpöä..
    Näin ainakin itse näen.. <3

    Vastaa
  • Sara Parikka 10.04.2017

   Oon kyllä ihan eri mieltä… ainakin uutisissa ja sosiaalisessa mediassa on täynnä fiiliksiä siitä kuinka Tukholmalaiset ovat yhtä ja rakkaus on vallannut koko kaupungin. <3 Se lämpö mitä ihmiset osottaa toisiaan ja tuntemattomia kohtaan on suurta ja kaupunki haluaa selvitä tapahtuneesta yhdessä.. Ei selän kääntämistä vaan lämpöä..
   Näin ainakin itse näen.. <3

   Vastaa
 9. taskuapinat 10.04.2017

  Oi että, ihanaa reissua vaikka Roomaan ette mennytkään ?
  Vitsat oli kyllä nättejä.
  Jännittikö Matildaa virpominen?
  Meillä Jannika uskalsi sanoa vaa vitsa sulle palkka mulle ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.04.2017

   Kiitos 🙂
   Joo kyllä sitä jännitti mutta reipastui kun sai herkkuja, niin veisasi lorua innoissaan 🙂
   IHanaa pääsiäistä teidän perheelle <3

   Vastaa
 10. NNiina 10.04.2017

  Sun kuvat ovat niin ihania ja pirteät! ? Aivan super ihana että tykkäät meistä lukijoista ja jaksat vastata meille ?? Se on aina kiva kun vastat meille. Tytöt olivat varmasti eilen innostunut virpomisesta ?

  Vastaa
 11. Essimm 10.04.2017

  Ruotsissa on taidettu suhtautua vähän eri tavalla tapahtuneeseen, mullekin on välittynyt rakkaus ja toisten auttaminen. Hauskaa reissua ja mä odotan jo innoissani kuvia sisustuskaupoilta, luulen et haluat koluta niitä siellä. Ite en viimeksi ehtinyt ollenkaan, mut me käytiin ekaa kertaa kuninkaanlinnassa, kun siellä oli häämekkonäyttely, suosittelen, jos sinne vielä pääsee ja ehtii. 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.04.2017

   <3<3
   Voi kuninkaanlinnaan pitää kyllä joskus päästä! ihana vinkki :)

   Vastaa
 12. Elisa 10.04.2017

  Minkä rotuinen tuo teidän ihana koira on? ?

  Vastaa
 13. kaisu 10.04.2017

  Rentouttavaa minireissua <3

  Vastaa
 14. tiitu 11.04.2017

  Olen kuudennella luokalla ja tykkään lukea näitä sun tekstejä. Olen itse lukenut näitä vasta jonkin aikaa. Oot tosi kaunis ja hyvä näytteliä!??

  Vastaa