pidemmän ajan tuloksia / kauneusrutiinit / Facemask *

kauneus, me, yhteistyö

*kaupallinen yhteistyö / MayBeauty

Heippa! Mulle on kehkeytynyt kauneusrutiini aina viikonloppua vasten. Illalla kun tytöt ovat menneet nukkumaan käyn saunassa, teen kasvonaamion, lakkaan kynnet ja hoidan vartalon ihoa (jota en ikinä muuten jaksa hoitaa).
Olen kirjoittanut teille aikasemmin MayBeautyn Facemaskista, jonka käytön aloitin puolisen vuotta sitten. Ajattelin, että olisi hauska summata teille postausta siitä mitä pidemmän ajan vaikutuksia sekä tuloksia olen huomannut. Mulla suurimpana iho-ongelmana on pintakuivuus ja T-alueen epäpuhtaudet.
Levitän facemaskin puhtaalle ja kuivalle iholle, jonka jälkeen lakkailen kynsiä ja odottelen noin 45min. Tässä ajassa kynnet ja naamio ehtivät kuivumaan täydellisesti. Vaikutusajan jälkeen naamio poistetaan ja aina on kyllä pakko kurkkia naamiota sekä sitä mitä siihen tarttui. Ensimmäisillä kerroilla facemaskin irroittaminen tuntui hurjalta sillä siinä sen tehon konkreettisesti tuntee. Aloin kuitenkin pian tykkäämään tästä kasvonaamion piirteestä todella paljon ja nykyään nautin jopa siitä miltä ihon puhdistautuminen tuntuu. En oikein osaa verrata sitä mihinkään muuhun tuotteeseen! Silmällä näkee ihan konkreettisesti kaikki ne epäpuhtaudet mitä kasvoista irtoaa naamioon.
Kasvoni iho on hoidon jälkeen hieman punoittava ja super raikkaan tuntuinen. Seuraavana aamuna tunne on mielettömän puhdas! Mitä enemmän olen naamiota käyttänyt sitä enemmän se on puhdistanut ja poistanut T-alueen epäpuhtauksiani. Nenänvarressa näkyy selvää muutosta ja ihohuokoset ovat pienentyneet. Olen todella tyytyväinen tähän tuotteeseen ja kuten olette huomanneet, niin Maybeauty on ollut jo pidempiaikainen yhteistyökumppanini. Ihania tuotteita, joissa on loistava hinta-laatusuhde.
Saan ilokseni jakaa teille -30% alekoodin tähän täysin vegaaniseen facemaskiin. Jos haluat käyttää alen niin klikkaa tänne ja käytä koodia SARAMASK. Onko tämä tuote teille monille tuttu ja oletteko jatkaneet käyttöä? Mieluusti kuulisin kokemuksianne! 🙂
Raikasta ja rentoa viikonloppua ihanat! Kuvat viime torstailta, kun suoritin ”rutiiniani”. 🙂 <3SaraVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

21 kommenttia

 1. Ansku 10.04.2017

  Hei! Miten tämän kanssa olisi hyvä hoitaa ihoa? Kannattaako laittaa heti esimerkiksi kosteusvoidetta, vai antaa olla ilman mitään tuotteita vaikka yön yli tms?

  Vastaa
  • Tirpustiira 10.04.2017

   Mulla tän jälkeen iho tuntuu hienan kiristävältä ja kuivahkolta, vie mennessään paljon ihon kosteutta, joten on pakko vetää joku rasva perään. Uskoisin että näin on myös hyvä toimia 🙂 vai onko Saralla asiasta parempaa tietoa? 🙂

   Vastaa
 2. NNiina 10.04.2017

  Tää blogi on aika kiva! ? Olen kuulut tästä MayBeautyn Facemaskista tosi paljon. Olen mietinyt olisko mä tämä tuote mun iholleni hyvä kun mulla on pintakuiva iho / sekaiho? Sen Takia en ole vielä koittanut Facemaskista mutta pitää kokeilla sitä ? Kyllä huomaa että sun ihosi on tosi puhdas ja kaunis! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.04.2017

   Mulla on kyllä kans pintakuiva iho ja toiminut hyvin 🙂
   Ihana kuulla jos tykkäät <3

   Vastaa
 3. Piiu 10.04.2017

  Moikka! Testasin tuota naamiota silloin kun vinkkasit siitä edellisen kerran. Minä koin naamion todella kivuliaana 😀 Vesi valui silmistä kun koitin kiskoa kuivinutta naamiota irti. Sen jälkeen olen testannut sitä muutaman kerran niin että laitan sitä vain leukaan ja nenään. Näin naamion irrotus on vähän siedettävämpää kun sitä on pienempi määrä 🙂

  Vastaa
  • Tirpustiira 10.04.2017

   Maskin irrottelu tuntuu musta vähemmän kivuliaalta jos samaan aikaan kiristää ihoa vastakkaiseen suuntaan kuin mihin suuntaan on maskia vetämässä pois. Kiristää posken ihoa korvaan päin kun vetää maskia pois nenäänpäin jne. jos tästä nyt mitään ymmärsi 🙂

   Vastaa
  • Sara Parikka 14.04.2017

   heh, jep mullakin kyllä vedet valui ekat kerrat 😀 mutta sitten helpotti ja heeei mä teen muuten samoin, että välillä laitan vaan noille ”teho alueille” 🙂

   Vastaa
 4. Reetta 11.04.2017

  Ootko kokeillut näitä vastaavia halpisversioita? Aattelin vain et onko käytännössä isokin ero halpismalliin ja tähän merkkiin nähden ?

  Vastaa
 5. taskuapinat 11.04.2017

  Pistin tilaukseen, kokeilin joskus kauan sitten jotain tämän tyyppistä, mutta käyttöohjetta ei ollut joten käyttö meni harakoille.
  On kiva nähdä ite mitä omasta naamasta voikaan irtota kun ihon alle on huono nähdä.

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.04.2017

   On kyllä kurjaa jos ei löydy käyttöohjetta :/ ite rakastan aina lukea käyttöohjeita ja vaikutuksia jne 🙂

   Vastaa
 6. Anna-Kaisa 12.04.2017

  Oli pakko pistää tilaukseen, iho jää niin luvattoman vähälle hoidolle tässä lapsiperheen arjessa. Tämä vaikutti tarpeeksi simppeliltä juurikin saunan päätteeksi. Katsotaan tuleeko tämä ihan rutiiniksi. 🙂

  Vastaa
 7. Emmi 12.04.2017

  Hei kuinka kauan tämä alekoodi on voimassa? 🙂

  Vastaa
 8. Taskuapinat 20.04.2017

  Nyt tuli kokeiltua kun tuli postissa tänään tää maski. Voi herran jestas ku sattuu naamaan… poistaessa madkia mietin vaan et miten pystyt tekee tän joka viikko ??
  Mut sit päätin et sehän on ku lasstari repäsee vaan reippaasti, ja kamala mikä kasa kaikkee mönjää jäi kiinni… kiitos Sara tästä vinkistä ja alesta ❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 20.04.2017

   voih.. siis mä niin samaistun tohon.. ensimmäinen kerta oli sellainen että kyyneleet valui 😀 se onneksi helpottaa kerta kerralta ja kans ainakin ite opin siihen itelle sopivan tekniikan. 😉 Jaa onhan se palkinto hyvä kun näkee sen kaiken moskan mitä ihosta irtoaa 😀 tässä vielä isona plussana se että ei tartte miettiä onko naamiossa jotain ihmeellisiä aineita tms.. kaikki luonnollista <3 Kiitos!!

   Vastaa