uudet puutarhakalusteet *

design, koti & sisustus, me, yhteistyö

*ruokailuryhmä saatu Vekenkalusteelta blogiyhteistyönä

Heippa! Me ostettiin edelliseen kotiin ensimmäistä kertaa ruokapöytä ulos ja kun muutettin tähän kotiin tajuttiin heti, että se on ihan väärän värinen. Kotimme on väriltään harmaa/tummanharmaa+oranssi tehosteväri ja pöytä oli lämmin ruskea.. :/ Värin vaihdon lisäksi toiveena oli saada entistä isompi pöytä, koska viime kesänä todettiin, että vieraita riitti pöydän äärelle moneen otteeseen ja tilaa olisi tarvittu enemmän. Meidän viime kesän bravuuriksi muodostui grillipizzat ja toivottavasti saadaan tulevana kesänä paljon kavereita+perhettä syömään meille.. Nyt nimittäin myös pöydän äärelle mahtuu :)!
Oon tehnyt aiemminkin (lasten kerrossänky) Vekenkaluste.fi kanssa yhteistyötä ja tiestin heti minne kannattaa mennä selailemaan uusia ulkokalusteita. Nopeasti oma suosikki löytyi (Heinä X polyrottinki ruokailuryhmä -6henk) ja onnekseni Vekenkaluste innoistui blogiyhteistyöstä. Tämä pöytä on mielestäni ihanan siro ja todella nätti. Se ei ole yhtään massiivinen, vaikka kyseessä on iso pöytä ja tykkään kovasti sen väristä (vaalean harmaa/harmaa), materiaalista sekä helppohoitoisuudesta 🙂 Yllätyin kuinka pöydän saa laitettua oikeastaan miten päin vaan terassille. Olin ajatellut, että isompi pöytä näyttäisi järkevältä vain yhdellä tavalla. Vekenkalusteella on laaja valikoima kesäkalusteita ja meille päätyi sieltä tämän ryhmän lisäksi muutakin (ylä parveke/terassille).. Siitä lisää myöhemmin. Kannattaa käydä kurkkaamassa Vekenkaluste.fi:n tarjontaa, sillä siellä on jatkuvasti huikeita aleja päällä ja valinnanvaraa laidasta laitaan! Aloin jo miettimään, että aurinkotuolit tms pitäisi vielä hankkia ruokapöydän kaveriksi+ myös jonkun säilytysratkaisun terassi/piha kaipaa.
Oon myös istuttanut ensimmäiset kukat ruukkuihin ja luulen, että muita kukkia pihalle en istutakkaan. Keksityn enemmän pensaisiin jne.. Meidän (=Mikko) täytyy myös keväällä rakentaa aidat pihan päätyyn ja suunnitella pensas/puu ratkaisut kuntoon. Rakastan kukkia ja heti kun lämpimät ilmat tulevat jäädäkseen saavat ruukut kunnon kukat koristamaan. Tällä hetkellä tykkään erityisesti muraatista ja luulen että sitä tullaan laittamaan muuallekkin.. Joko te ootte päässeet pihan/parvekkeen kimppuun? Aurinkoista päivän jatkoa 🙂 Meillä tytöt on päikkäreillä ja nyt taistelen mielen kanssa, etten ota kahvin kaverina suklaamunia joita meillä on ihan liikaa :D! <3Sara 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Sini 12.04.2017

  Todella kauniit ja tyylikkäät kalusteet. Tuollaiset sopisivat meidänkin terassille. Hinta vaan vähän turhan paljon. Toivottavasti te pääsette nauttimaan ihanista kesähetkistä pöydän ääressä 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.04.2017

   Kiitos 🙂 Mä olin jotenkin yllättynyt hinnasta kun meidän edellinen 4henk ikea maksoi 480e.. mutta joo onhan nuo ulkokalusteet satsauksia.. Toisaaltaan taas ne kestää käyttöä monta monta vuotta 🙂
   Ihanaa pääsiäistä teidän perheelle <3

   Vastaa
 2. Minna K. 12.04.2017

  Otitko niitä munia? ?

  Vastaa
 3. Tirpustiira 12.04.2017

  Ihanan siron näköiset terassikalusteet, helposti ulkokalusteet on tosi massiivisen näköisiä, jos on sinällään noin isot mutta noi on kyllä nappivalinta 🙂
  Mä oon kans yrittänyt taistella pääsiäisherkkuja vastaan, ruohomunia vedin pari pussillista kun kauppaan ilmestyivät mutta sitten oli pakko laittaa stoppi. Oon valitettavasti (tai ehkä sittenkin onneksi?) huomannut että liika makea lisää mulla semmosta levottomuutta ja jopa ahdistusta, ja pinna on kireempi ja katkeekin turhan nopeesti mikä sit puolestaan lisää kahta ekaa oiretta. Mulla ei oma ulkonäkö tai linjat toimi minkään valtakunnan motivaattorina syömisen suhteen, mut toi vaikutus omaan mielialaan tuntuis olevan tehokkaampi, koska siitä kärsii sit ensisijaisesti myös oma perhe ja sitä jos jotain en halua 🙂 omista hölmöilyistä ei passaa rankaista kuin itseä.

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.04.2017

   Kiitti, oon samaa mieltä 🙂
   Huoh.. oot kyllä niin oikeessa!! Munkin pitäis päästä ruotuun! GO sinä :)<3

   Vastaa
 4. Maria 13.04.2017

  Oi toi vekenkaluste on ihan paras! Me tilattiin kans lasten sängyt sieltä. Nopea toimitus!

  Vastaa
 5. Laura 14.04.2017

  On kyllä hienot kalusteet, hinta meillekin vähän liian suuri, mut eiköhän jostain löydy jotkut edullisemmat.Tai kun kaikkea muutakin hankittavaa nii pakko butjetoida ?. Kiva, että sait ilmaiseksi?.. Olispa kesä jo täällä ?. Itse en ole uskaltanut vielä kukkia laittaa, viime vuonna kun laitoin liian aikaisin niin paleltuivat,taisin hätiköidä liikaa, joten kesäkukat saavat hieman odotella tänä keväänä, tuonnempaa ajankohtaa..

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.04.2017

   Joo noihin kyllä helposti pitää satsata.. mutta mä taas yllätyin hinnasta kun meidän ikean 4henk pöytä maksoi 480 ja tämän hinta vain muutaman satasen yli.. Mutta joo onneksi ulkokalusteita ei pidä vaihdella jne 🙂
   Ääh, mä en tiiä et otinko mä nyt varaslähdön.. :/ viisas veto sulta 🙂
   Ihanaa pääsiäistä koko perheelle <3

   Vastaa
 6. päivänkakkara 14.04.2017

  Meillä on takapihalla vielä puol metriä lunta ja yöllä -10 pakkasta, nii ei tarvii vielä ees haaveilla mistään kukkasista tai istutuksista.. Katotaan sitten kesä tai heinäkuussa ku toi kaikki lumi on sulanu 😀
  Kivat kalusteet ootte hommannut! 🙂 näyttää hyvältä!

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.04.2017

   hahah 🙂 Nooh, kyllä ne siitä sulaa 😉
   Kiitos <3 Ihanaa pääsiäistä!!

   Vastaa