Jullari d i y

design, koti & sisustus, me

Huomenta! <3 Matilda on äidilläni yökylässä ja yleensä Mimosa nukkuu silloin helposti ysiin.. mutta eiköhän neiti huudellut tänään pikkusen vaille kuusi ”äääitiii”. Tämä valo auttaa kyllä mielettömän paljon heräämään ja nyt seuraillaan kauniin auringonnousua.
Etsin Tukholmasta uusia julisteita olkkarin seinälle, kun tykkään jatkuvasti vaihdella niitä. En kuitenkaan löytänyt sopivaa, mutta päädyin ostamaan kasan suloisia kortteja Lagerhusista. Kekkasin kotona, että voisin sommitella niistä julisteen ja käänsin yhden 50×70 pahvin väärin päin ja lähdin väsäämään. Etsin kauneimmat teipit mitä multa löytyy (paitsi yks mun lemppari kultakuvioinen on kadoksissa :/) ja summamutikassa tein kokonaisuuden.
Tykkään lopputuloksesta, vaikka se on aika feminiininen. Oon yrittänyt pitää kodin sisustuksen sellaisena, että mun tyttömäinen jälki ei liikaa näy ja Mikko tuntee olonsa kotoisaksi. Hän ei kyllä ole ikinä valittanut vaaleanpunaisesta tms, mutta mielestäni kodin sisustuksessa on kiva ottaa kaikki asujat huomioon. Matilda kehui taulua minkä kerkesi ja Mikko tokaisi sen nähdessään, että ”onpa hieno”. Eli nappiin meni! Katsotaan nyt kauan maltan tuon julisteen olla paikoillaan. 😀
Me lähdetään kohta hakemaan Matilda kotiin, sitten kauppaan pääsiäisostoksille ja illalla leivon ison kinderkakun. Leppoisaa päivää! <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Jade 14.04.2017

  Oi vau! <3 tuli todella ihana taulu <3
  Ja nami, kinderkakku <3 kuulostaa herkulliselta <3
  Leppoisaa päivää sinnekin! <3

  Vastaa
 2. Nonnu 14.04.2017

  Ihana tuli julisteesta!??
  Haha, toi on niin perus että ajattelee et nyt saa nukkua vähän pidempään.. niin just sillon lapsi päättääkin herätä totuttua aiemmin ?
  Mutta toden totta tää valoisuus auttaa ihan sikana !!?

  Vastaa
 3. Taika 14.04.2017

  Kiva juliste ja toisaalta vaihtelua perinteisiin julisteisiin. Itte oon vähän väliä pyörimässä desenion sivuilla, pitäs laittaa tilausta menemään. Täältä siun blogista löysin tuon desenion, kun joskus siitä postasit, ihania julisteita ja kädet syyhyää jo lastenhuoneen sisustamisen kimppuun. Mietinnässä maalaanko pinnasängyn vai joko laitetaan kerrossänky tilaukseen. Nukkuuko Mimosa vielä pinnasängyssä? Täytyy kiittää vielä myös päiväpeitto vinkistä, tuo vetoketjullinen päiväpeitto on niin loistava keksintö, sellanen nyt meiltäkin löytyy 🙂
  Mukavaa pääsiäistä! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 14.04.2017

   Ihana kuulla että oot löytänyt hyviä vinkkejä!! 🙂 Ite rakastan Deseniota ja Avaroomin peittoa 🙂
   Joo Mimo nukkuu vielä pinniksessä, mutta ihan kyllä vaan siks ettei olla jaksettu ryhtyä siirtää häntä alasänkyyn Matildan kanssa.. Pitäis ottaa asiaksi 😀
   Ihanaa pääsiäistä teidän perheelle <3

   Vastaa
 4. Kivan erilainen, vaihtelua! Mäkin tykkään hurjasti kaikenlaisista julisteista ja niitä löytyykin useampia meidän kotoa..:)

  Vastaa
 5. Westend Mum 15.04.2017

  Mieltä kohottavat lauseet ovat ihana sisustuselementti 🙂
  http://westendmum.fi

  Vastaa