yleistä

design, koti & sisustus, lapset, loma, me

Huomenta! Ajattelin, että tulisin postaamaan pääsiäisestä kuvia, mutta mulla ei ole juurikaan ollut kamera käytössä. Muutamat kuvat nappasin tytöistä puhelimella ja siihen se sitten jäikin. Ollaan syöty hyvin ja käyty pitkillä kävelyillä. Eilen suunnattiin Haltialaan katsomaan eläimiä+paistamaan makkaraa ja illalla käveltiin lähirannalle. Matilda odottaa kovasti kesää ja luulee, että auringonpaiste tarkoittaa sitä että voi ottaa takin pois. 😀 Täällä päin on ainakin ollut niin kylmä, että helposti vilustuu jos ei pue tarpeeksi päälle.
Muutama seuraava viikko tulee täyttymään töistä ja me ollaan sumplittu menoja sekä tuloja parhaamme mukaan. Mulla on viikon päästä ensimmäinen reissu liittyen someen ja käydään myös parin viikon sisään laivalla Matildan & Äitini kanssa. Kaikin puolin huhtikuun loppu on näköjään meillä se mihin tunkeutuu kaikki mahdollinen samaan syssyyn. Toukokuu onkin sitten jo astetta rauhallisempi, ainakin näillä näkymin. 🙂 Kesä- Heinäkuun Matilda on kotona ja meinataan kyllä ottaa kaikki irti yhteisestä kesästä.
Nyt suunnataan tuohon omalle pihalle, tai ehkä lähdetään jonnekin.. Saas nähdä. 🙂 Iltapäivällä meidät on kutsuttu välipalalle ystäväperheen luokse ja illalla valmistaudutaan huomiseen päiväkotipäivään. Ihania nämä vajaat viikot! 🙂 Kuvat on napattu yläkerran työpisteeltä! <3SaraVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. NNiina 17.04.2017

  Teidän pääsiäinen kuulosti kivalta! ?Uskon ihan hyvin että Matilda odottaa kovasti kesä kyllä se kesä tulee jostain sieltä. Niin täälläkin on ollut kylmä säät ja tuuli ?Sun työpiste on kiva ja varsin musta/valkoinen seinä on hieno ?

  Vastaa
 2. Maiju 17.04.2017

  Sun postaukset on kyllä aina ihanan positiivisa ja niiden lukemisesta jää hyvä fiilis. Odotan aina avatessani bloglovinin ilmoitusta uudesta postauksestasi. 🙂
  Instastoriasi on myös ihana seurata ja teistä välittyy kuva rakastavaisesta perheestä jossa on positliivinen fiilis. Kiitos kun jaksat kirjoittaa blogia 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.04.2017

   Ihanaa että aattelet noin 🙂 Kiitos sulle kun jaksat lukea :)<3

   Vastaa
 3. Jade 18.04.2017

  Kuulostipa mukavalta pääsiäiseltä <3
  Itekin ootan innolla kesää, tai ainakin lämpimämpiä säitä.
  Mukavaa tiistaita! <3

  Vastaa