kevätkuteet / reima *

design, koti & sisustus, lapset, me, muoti, yhteistyö

*  Takit,  Fleecet, Pipot ostettu Reiman lahjakortilla

*Postaus sisältää kaupallisia linkkejä

Moikka! Täällä on reipas tiistaiaamu meneillään. Lähden pian heittämään Matildan päiväkotiin ja treffaan siskon lenkin merkeissä. Ollaan ulkoiltu tyttöjen kanssa viime päivinä tosi paljon ja odotetaan lämpimämpiä kevätsäitä innolla. Eilen ja toissapäivänä käytiin tyttöjen kanssa metsäretkellä, koska siitä ne jaksaa innostua kerta toisensa jälkeen. Eväät oli pakattuna tietty mukaan ja matka kesti melkoisen kauan, kun kaikkia mahdollisia juttuja jäätiin katselemaan.
Sain Reimalta lahjakortin ja valitsin neideille kevät kuteet sillä. Meidän tyttöjen lähes kaikki haalarit ovat olleet Reiman merkkiä, joten hyvillä mielin tutustuin heidän kevät-kesä 2017 uutuuksiin. Mietin, että mikä olisi mahdollisimman käytännöllistä ja päädyin fleece takkeihin, kuori takkeihin sekä kevyisiin pipoihin. Ollaan jo nyt käytetty näitä ihan älyttömästi ja Suomen kesän tuntien nämä kaikki tulee käyttöön myös läpi kesän. Reimalla on mielestäni suht reilu mitoitus, joten veikkaismpa että nämä menee vielä syksylläkin. Pääsin myös ensimmäistä kertaa mätsäämään tyttöjä ulkovaatteiden suhteen. Niin suloisia noissa punaisissa takeissa. <3 Tällä hetkellä käytössä on fleece+takki, mutta kesällä tulee varmaan käytettyä jompaa kumpaa sen mukaan millaista suojaa tarvitsee. Nyt on vaan harvinaisen kylmät ilmat jääneet pyörimään tänne.. Tulispa se kevät jo. 🙂
Oon normaalisti valinnut ulkovaatteiksi neutraaleja ja unisexvärejä, mutta en tiedä mikä into mua on puraissut värien suhteen. Tämä punainen oli jotenkin niin raikas ja kaunis, että valitsin sen vaikka vastaava tummansininen houkutteli myös. On varmaan sanomattakin selvää, että tytöt rakastaa värejä ja jos Matildalta kysyttäis niin hän pukeutuis varmaan kaikkiin sävyihin samaan aikaan. 😀 Kotona hän saa leikkiä vaatteilla ja toteuttaa visioitaan.. Mutta niillä yhdistelmillä ei kyllä aina viitti lähteä ihmisten ilmoille. 😀 Kerrankin hänellä oli oranssi paita, vaalean sininen tutuhame sekä säärystimet. Sitten hän oli ihan ihmeissään, että eikö ne riitä jos laittaa takin ja kengät. 😀 Olisi halunnut jättää polvet paljaaksi ilman sukkiksia. Onko teidän lapset kovia pukeutumaan tai ootteko itse pienenä olleet?
Reima on tunnetusti laadukas merkki ja itse olen ollut kerta toisensa jälkeen tyytyväinen. Alkuviikosta bongasin Ruotsin XXL:ssä Reiman edustettuna lasten puolella. Hienoa, että suomalaisella merkillä menee hyvin! 🙂
Täältä pääset tutustumaan reiman kevät-kesä 2017 uutuuksiin. Siellä on mm todella kätevän ja suojaavan näköisiä uikkareita, hellehattuja jne. Ihanaa ja energistä viikkoa, johan tässä ollaankin lepäilty ja s y ö t y.. ainakin täällä suunnalla ;). <3Sara


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 kommenttia

 1. Ems 18.04.2017

  Hei! Kiinnostaa tietää millaisia ajatuksia sussa herättää Reiman vaatteissa käyttämä mikromuovia, joka on ympäristölle haitallista? Älä käsitä väärin, en suinkaan syyllistä! 🙂 Musta on vain kiinnostavaa mitä ihmiset ajattelevat tästä, kun Reimakin tuntuu brändinä niin ”viattomalta” 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.04.2017

   heippa, en missään nimessä käsitä väärin 🙂 hmm, en ole kauheen tietoinen mistään vaatehommista, jotenkin se alue menee mulla niin että hankin sitä mikä tuntuu hyvälle.. hienoa jos olet itse tietoinen ja perillä mitä missäkin on 🙂 kauhean vaikeita nämä asiat.. Hei ihanaa viikkoa <3

   Vastaa
 2. Westend Mum 18.04.2017

  Reima on tosiaan hyvä ja (valitettavasti harvinaisen) laadukas merkki!
  http://westendmum.fi

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.04.2017

   Totta! Oon ollut kyllä niin tyytyväinen, meillä menee helposti 2 kertaa ainakin reiman vaatteet ja varmasti lähtee vielä meiltä eteenpäin 🙂

   Vastaa
 3. Ninni 18.04.2017

  Reima on kyllä meilläkin tykätty merkki! Ollaan käyty usein tammiston reima outletin puolella vilkuilemassa aina ns. edellisen kauden vaatteita, kun on usein hyviä tarjouksia niissä 🙂 ! Eikä häiritse vaikka olisi menneen sesongin kuosi 😀 Alku vuodesta oli reiman vk- ja talvikenkiä -50% muttei viitsinyt lähteä veikkaamaan ensi talven jalan kokoa :/

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.04.2017

   Hei mekin ollaan käytetty tammiston outlettiä ahkerasti 🙂 mutta tosiaan toi koko juttu on aina se mitä pohdin 😀 sama homma siis täällä! 🙂

   Vastaa
 4. Matu 18.04.2017

  Siis aivan ihanan väriset ja näköiset takit!!! ? Meillä lapsilla kans Reimaa käytössä ja tykkään!
  P.s. Oon tulos Hesaan, asun kauempana. Vinkkaa keskustassa joku kahvila missä kannattaa lounastaa. Suolaista ja makeaa ??

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.04.2017

   Mäkin tykkään 🙂 tosi paljon! Hei Helsingistä tulossa postausta tällä viikolla :)<3

   Vastaa
 5. S 18.04.2017

  Meillä on tuosta teidän takista se haalariversio 🙂 meilläkin on aiemmin ollut paljon neutraalimpia värejä ulkovatteissa, mutta joku tuossa syötävän ihanassa värissä ja mallissa vaan oli että se monen viikon harkinnan jälkeen oli pakko käydä hakemassa 😀 ei ole vaan vielä käyttöön päässyt kuin kerran kun täällä pohjoisemmassa saa pukea vielä toppaa päälle että tarkenee.

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.04.2017

   Ai teillä on haalari versio, hauskaa, toi on tosi nätti 🙂
   Toivotaan että pian kelit ovat suotuisat 😀 <3

   Vastaa
 6. Mimmi 18.04.2017

  Noi takit on niiiiin ihanat! Meillä on samaa mallia olevat välikausihaalarit molemmille lapsille (jirillä navy ja lumilla neon pinkki). ja oonkin miettinyt jirille vielä lisäksi välikausitakkia samassa mallissa kun ihastuin tohon yksinkertaiseen retromalliin niin paljon ? pipotkin näyttää ihanilta! ?

  Vastaa
 7. Katja 19.04.2017

  Siitä on aikaa kun omat lapset oli pieniä kun löytyy 13v ja 11v tytöt + kohta 9v poika.Muistaakseni ei nekään olisi halunnut pitää kauheasti vaatteita aina kun kevät saapui.
  Nyt sain viime viikolla tietää et olisi tulossa joulu vauva jos kaikki menee hyvin <3
  Jännä nähdä sitten miten äitiys on opettanut.

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.04.2017

   haha totta 🙂
   EIKÄ!!! voi miten ihanaa, onnea tuhannesti koko perheelle ja kaikkea hyvää odottamiseen <3 kerro sitten miten etenee! 😉

   Vastaa
 8. Tarua 22.04.2017

  Eiih, miten ihana halauskuva tytöistä, mun sydän sulaa! <3 On siinä suuri rikkaus kun heillä on toisensa. Ja Matilda näyttää jo niin isolta tytöltä, apua 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 24.04.2017

   Niinpä<33 joo, miten hän on yhtäkkiä 3 ja höpöttelee päivät pitkät 😀 en kestä!

   Vastaa