Viikonlopun suunnitelmat + VIDEO

me, pohdintaa, video

Tämä työn täyteinen viikko huipentuu tänään, kun lähdetään Matildan ja äitini kanssa risteilylle. Käytiin äitin kanssa Köpiksessä kun odotin Matildaa ja jo silloin sovittiin, että joku minireissu tehdään sitten kolmistaan.. Nooh, tämä ajatus/sopimus on jäänyt ihan urakalla jalkoihin, joten päätin yllättää äitini hänen syntymäpäivänään yhteisellä matkalla. Mietin aluksi, että otettaisi Mimosa mukaan, mutta Mikko toivoi kovasti aikaa kahden hänen kanssaan ja samalla tuumin miten helppoa meidän olisi mennä vain Matildan kanssa. Pikku Mimolla on vielä niin päätöntä menoa ja raukka haluaisi jatkuvasti itse kävellä (=juosta). Mutta eipäs hän pääsisikään lähtemään, kun entero vielä vaivaa raasua.<3 Samalla tämä on Matildalle spesiaalia, kun hän saa olla yksin Mumman & Äitin kanssa. Alla toinen osa ”kysymys & vastaus” postaukseen, jonka kuvasin Kreetalla. Ihanaa viikonloppua! <3Sara
https://www.youtube.com/watch?v=HNaJOar9M_E

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Laura 29.04.2017

  Lapsi lähtee huomenna mummon luokse yökylään, saadaan miehen kanssa olla vain kahdestaan 🙂 välillä on kiva hengähtää niin jaksaa sitten taas.

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.05.2017

   huoh, ihan parasta, toivottavasti teillä oli rentouttavaa yhdessä oloa <3

   Vastaa
 2. Katariina 06.05.2017

  Ihana Sara❤ en aina mitenkään säännöllisesti lue sun blogia, mutta on jo pidempään pitäny sanoo et oot kyllä yks mun suosikki bloggaajista. sulla on todella kaunis ja ihana tyyli, ja sulta saa aina välillä kivaa ispiraatiota❤ olet upeen positiivinen ja tsemppaava.❤ ihana kun sua näkee myös videolla ja ois kyl upeeta saada sulta esim my day -tyyppisiä videoita joilla näkis viel enemmän teidän ihanan perheen arkea.❤
  tollaset pienet irtiotot arjesta kun lähtee vaik ihan pienelle ex tempore -reissulle ni on kyl se mistä saa tähän elämään energiaa ja mikä tuo sitä onnellisuutta. kyllähän elämästä pitää nauttia. toivottavasti teillä oli kivaa risteilyllä.❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.05.2017

   voi miten ihanaaaaa <3 kiitos sanoistasi 🙂
   ja hei itseasiassa my day on tulossa 🙂
   Ihanaa kevättä ja kaikkea hyvää <3

   Vastaa