leikkihuoneessa

design, koti & sisustus, lapset, me

Moi! 🙂 Meillä on viime viikot olleet sellaista hulinaa, että lastenhuonetta ei olla sen koomin siivoitu ja lelut ollaan vaan tungettu minne sattuu mahtumaan.. ja sitä rataa 😀 Tällä viikolla Matildan ollessa päiväkodissa siivosin oikein ajan kanssa lastenhuoneen ja heitin rikkinäisiä leluja roskiin sekä muutin hitusen järjestystä. En edes muistanut asiaa, kun neiti saapui kotiin ja alkoi haukkomaan henkeään. Matilda juoksi lastenhuoneesta huutaen ”Äiti kiitos kun sä pistit ton huoneen kuntoon.. Ihana ja niin kaunis huone”.. Mä olin ihan puulla päähän lyöty, että miten 3.v voi tajuta noin selkeän eron ja pitäiskö meidän siivota perusteellisemmin useammin. 😀 Onhan se varmaan mukavampaa leikkiä, kun lelut ovat nätisti omilla paikoillaan.. Jospa se huoneen järkkäily alkaisi entistä enemmän kiinnostamaan pieniä.
Meidän tyttöjen leikkihuone on kyllä niin lastenhuoneen näköinen, että sen nähdessä ei voi erehtyä. 😀 Mielestäni lastenhuone saa näyttää leikkisältä ja lapsekkaalta, vaikka joskus haikailen mustavalkoisen ja minimalistisen huoneen perään. Tällä hetkellä tyttöjen lempi puuhaa on puolapuissa kiipeily (jepjep Mimosa menee nykyään myös), vauvaleikit, dublot, liituseinälle piirtely ja kokkaileminen. Tämä leikkihuone on virallisissa neliöissä varasto ja siitä syystä ikkuna on noin mini.. Kaikissa muissa huoneissa löytyykin sitten ikkunapintaa senkin edestä. 😀
Kivaa lauantaipäivää! Mikolla on tänään joka vuotinen tennisturnaus jonka hän järkkää kaveriporukalleen, joten me ollaan tyttöjen kesken ja saadaan seuraa siskosta sekä hänen pojasta. Onneksi ihana ilma hemmottelee! <3Sara
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

18 kommenttia

 1. Emma 06.05.2017

  En kestä.. Aivan ihana leikkihuone tytöillä! Harvoin kommentoin, mutta luen sitäkin ahkerammin blogiasi. Kiitos, kun pidät tämmöstä 🙂 Haaveilen kans, että lapsilla olisi oma huone leikkimistä varten, kun lelut on pitkin poikin olohuonetta ja lasten omat huoneet on yläkerrassa, jotka täyttyvät myös leluista 😀 Lastenhuoneet saakin olla värikkäitä..väreillä kun on mukava leikitellä. Kerran ovat vaan pieniä <3 Mukavaa keväänjatkoa! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.05.2017

   Kiva kun kommentoit <3 KIITOS! Joo meillä kans lelut kyllä pitkin poikin, mutta pyritään opettaa että roudattais aina leikkihuoneeseen 😀
   Ihanaa kevättä teidän perheelle ja kiitos kun luet <3 🙂

   Vastaa
 2. NNiina 06.05.2017

  Aww miten super ihana leikkihuone teidän tytöillä on ?? En kestä! Kyllä te osaatte sisustusta niin nätisti ja hyvin teidän kotia.Kiitos kun pidät oma laatua ja tyyliä blogia mistä pidät kiinni ? Aina on ihana lukea sinun blogia kun se on niin ihana ja tykkään siitä! ?
  Mukavaa keväänjatkoa! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.05.2017

   voi kiiitos 🙂 ihanasti sanottu <3
   Oon otettu <3 Kiitos kun luet :)<3

   Vastaa
 3. Kro 06.05.2017

  Onko teillä tämän huoneen lisäksi vielä molemmille tytöille omat makuuhuoneet, vai tuleeko tästä myöhemmässä vaiheessa toisen makuuhuone? 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.05.2017

   ei ole.. varmaan aika pitkään pyritään menee tällä systeemillä 🙂 Eli joskus tästä saattaa tulla makkari 🙂

   Vastaa
 4. Taskuapinat 06.05.2017

  Ihana huone ? ite kans haluisin selkeen leikkihuoneen lapsille, mut tila ei riitä. Mä aloin just lukemaan Konmari kirjaa ja odotan vain että pääsen lasten huoneen kimppuun. Jontun huone on niin siisti ettei sille tarvi tehdä mitään, mut Jannika, en ees viitti sanoa miltä se näyttää ? kyllä on ihanaa ku lapset huomaa siivouksen ja kiittävät siitä ❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.05.2017

   hahah kuulostaa kyllä tutulle, mutta on se tosiaan hyvä vähän välillä Konmareilla 😉 ainakin täällä suunnalla 😀

   Vastaa
 5. Mimmi 07.05.2017

  Mä tykkään myös siitä että lastenhuoneessa saa leikitellä väreillä ja ajattelenkin että lasten on kivampi leikkiä/viihtyvät paremmin värikkäässä ympäristössä 🙂 muualla kodissa kun en oo uskaltanut vielä lähteä leikitteleen väreillä (vaikka joka kevät haaveilen kirkkaan keltaisista yksityiskohdista musta-valko-harmaa olohuoneessa! :D), jonka takia on ihana kun saa lastenhuoneessa käyttää vaikka kaikkia mahdollisia värejä 🙂 täällä muuten harrastetaan myös lastenhuoneessa kiireisinä iltoina tuota tavaroiden jemmaamista mihin sattuu 😀 ja usein saatankin vaan siirtää leluja sivummalle että lastenhuoneessa sopii kulkemaan 😀 sitten vapaapäivänä tulee laitettua lastenhuonetta kuntoon, rikkinäiset lelut roskiin ja lelut lajiteltua omille paikoilleen 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.05.2017

   toi on muuten hyvä pointti, että kivaa leikkiä värejen kanssa lastenhuoneessa, koska muu koti niin perus 😀 ainakin meillä!
   Ihanaa loppu viikkoa teille <33

   Vastaa
 6. Ihana leikkihuone!:) Munkin mielestä lasten huone saa ollakin vähän lapsekkaampi:)

  Vastaa
 7. Terhi 08.05.2017

  Kaunis huone teidän tytöillä

  Vastaa
 8. Emma 10.05.2017

  Moi! Ensinnäkin täytyy sanoa että kiitos blogistasi <3 Tää on mulle sellanen hyvänmielen paikka ja kiva käydä kurkkimassa teidän kuulumisia! Tietynlainen kotikutoisuus tekee sun blogista niin ihanan ja antaa sellaisen aidon kuvan 🙂 jatka samaan malliin!
  Toisekseen, mua jotenkin ahdistaa sellaiset minimalistisesti sisustettu lasten huoneet. Mustavalkoista, harmaata tai beigeä. Leluja ei saa näkyä jotta kokonaisuus miellyttää äidin silmää. Mä olen kuitenkin sitä mieltä että lastenhuone on nimenomaan lastenhuone. Ei äidin huone. Ja vaikka kuinka ne miljoonat erisävyiset lelut ja värikkäät kuosit häiritsisi niin pääasia että lapset viihtyvät. Teidän lastenhuone on ihana ja varmasti käyttäjiensä näköinen!

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.05.2017

   KIIITOS sinulle <3 ihanaa kun kirjoitit, tuli niin hyvä mieli 🙂
   Joo, totta, onhan se kiva leikkiä kun on väriä ja lelut esillä 🙂 Meillä kyllä muksut tykkää ja tosiaan sehän on pääasia.
   Kaikkea hyvää sinne ja aurinkoa! <3

   Vastaa
 9. heidisusanna 11.05.2017

  Ihana leikkihuone! Kivasti sopii noi valopallot ja let it go -juliste. Noita puolapuita oon haaveillut pitkään.
  Aurinkoista ihanaa viikonloppua!
  http://viivyvierellain.blogspot.fi/

  Vastaa