farkkumekossa

me, muoti, ootd

Moi! Kuuletteko te joka tuutista ihmettelyä säästä? Mä ainakin.. mutta täytyy myöntää, että itsekin sitä jaksan päivitellä. Entien harmittaa se, että lemppari vuodenaikani kevät on jäänyt lähes kokonaan välistä. Toisaaltaan uskon, että kesä ja lämpimät päivät tuntuu entistä paremmilta viileän kevään jälkeen. Me käytiin eilen Mimosan ja kummipoitsun kanssa uimassa + lounaalla ja iltapäivällä oli Matildan vasu keskustelu. Huomaa kyllä, että loppukevääseen kasaantuu yllättävän paljon kaikenlaista ja mun puhelimen lista hoidettavista asioista sekä ostoksista sen kun kasvaa. Voisin muuten listata joku päivä lahjavinkkejä, kun niitä olen nyt pyöritellyt mielessä. Tulossa on tietty äitienpäivä, mutta myös synttäreitä ja valmistujaisia monin kerroin. Tykkään, että lahjan miettii tarkoin ja ajattelee lahjansaajaa. Kuitenkin niin että ajatus on tärkein ja sehän saa näkyä. 🙂
Tänään oon aamun/aamupäivän kotosalla ja käytännössä puhelimessa. Muutamat puhelintreffit on sovittuna joten toivotaan, että tytöt on kiltillä tuulella.. Joskus ne kyllä huomaa tilaisuutensa tulleen. 😀 Kivaa keskiviikkoa! Alla näkyvässä asussa ei kyllä pärjännyt ilman neuletta+bomberia.. jospa kohta 🙂 <3Sara
(kengät/nike, mekko/na-kd/saatu/ -20% saa NA-KD koodilla ”Parikka20”, t-paita/JCJumbo/saatu, reppu/MichaelKors, kello/danielwellington/saatu)Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

16 kommenttia

 1. kaarnalaiva 10.05.2017

  Säästä päivittelyä on kyllä tosiaan riittänyt… tottakai olisi kivempaa, jos olisi lämmintä, mutta nyt on kuitenkin vasta kevät, ja kevään sääthän tunnetusti vaihtelee 🙂 Minunkin mielestäni kevät on paras vuodenaika ja kieltämättä nyt se tuntuu aika lyhyeltä. Mutta en silti ymmärrä niitä, jotka kiroavat ja valittavat aivan j a t k u v a s t i säästä – se kun on sellainen asia, jolle emme voi mitään kuitenkaan, niin pitäisi vaan yrittää asennoitua positiivisesti ja nauttia elämästä yleensä 🙂 Kyllä se kesäkin sieltä vielä tulee!! Mukavaa kevään jatkoa sinulle!

  Vastaa
 2. Essimm 10.05.2017

  Täälläkin naurettiin pekan naurulle, kun kertoi kuinka nyt vähän lämpenee ja lunta saattaa vielä tulla. Kyllä näin aina eteläsuomessa asuvalle, tämä kevät on ollut kylmä ja liian luminen. Noh mut eikös se kylmä kevät tarkoita kuumaa kesää. Sitä toivotaan! ?

  Vastaa
 3. Kiti 10.05.2017

  Pekka Pouta tiivisti tämän kevään tunnelmat. 😀 En mäkään voi uskoa, että koht aollaan toukokuun puolivälissä ja lunta vaan sitkeästi tupruttaa ja on pakko ukeutua toppatakkiin… Mut kyllä se kesä sieltä vielä tulee!
  T: Kiti
  http://www.lily.fi/blogit/katso-tarkemmin/absolutismin-hyvat-ja-huonot-puolet

  Vastaa
 4. Olivia 10.05.2017

  Mä itse kestän sään vaihtelut hyvin ja maltan kyllä oottaa kesää, mutta kun on muutamana päivä ollut jo yli 10 astetta ja sitten pitää saada lapsille aamulla ulkohousut taas jalkaan ja lapaset käteen niin se onkin vaikeampi juttu. He kun eivät yhtään ymmärrä miten voi taas olla kylmä tai sitä että olisi aamulla pakkasta, vaikka paistaa aurinko. Onneks tämä vaihe on varmasti pian ohi ja tiedän, että kun kesä lopulta tulee ja päästään lasten kanssa trampalle ja uima-altaaseen niin se on kyllä odotuksen arvoista. Ihanaa loppu kevättä sun perheelle!? (Oon siis aupairina Ruotsissa, jossa säät on hyvin samanlaiset kuin kotona Suomessa)

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.05.2017

   totta.. tää on niin tätä 😀
   Ihanaa kevättä myös sinne <33 Oih Ruotsissa tuntuu aina olevan vähän paremmat säät 😉

   Vastaa
 5. 2x 10.05.2017

  Kyllä mua vaan tää sää ketuttaa vaikkei sille mitään voi! Kylmää koko ajan vaikka aurinko paistaa. Kevät ja kesä on ihania valoisia ja lämpimiä vuodenaikoja, mut ilmeisesti tää maailma menee siihen et heinäkuus tehää lumiukkoja ja jouluna grillataan nahkaa plusasteissa..

  Vastaa
 6. Laura 11.05.2017

  Harmittaa kun kevät on myöhässä, ulkona tarkene olla ilman kunnon vaatetusta ? vielä toivoa on että kesä tulee.

  Vastaa
 7. isa-melissa.ruokangas 11.05.2017

  täällä pohjosessa on lunta vielä monta metriä! vähän ärsyttää, mutta eihän se Suomen vika ole että on ilmastonmuutos ja ilma muuttuu koko ajan Muualla se lämpenee, mutta täällä se kylmenee kun kylmänilmanaalto pyyhkäisee Suomen yli ohittaen kaikki muut maat.

  Vastaa
 8. Elli Aikio 01.06.2017

  Moi! Missä mä asun niin täällä on tällä hetkellä satanut räntää ja aurinkokin jossain kohtaa paistanut. Ja täällä on kylmä, koska mä asun Pohjois-Suomessa niin sen takia. Mites sielä ? Onko siellä kylmä vai lämmin missä asutte? Hauskaa kesää teille kaikille tasapuolisesti ❤️❤️❤️ Saralle❤️❤️❤️
  ❤️: Elli Aikio

  Vastaa