kotona

design, koti & sisustus, me, pohdintaa

Moi! Oon viime päivinä kitkenyt monta penkkaa, touhunnut pihalla, suunnitellut ja taas suunnitellut. Oon ehkä 100 kertaa maininnut teille kuinka piha+terassit vaatii multa ihan eri tavalla ponnistelua kun sisätilat. Sinäänsä hyvä, ettei ympärillä ole älyttömiä määrää pihaa.. Toisaaltaan luulen, että siinä tapauksessa se saisi olla aikalailla luonnontilassa. 🙂 Tämä mun puuhausinto on siirtynyt sisälle ja oon miettinyt kovasti millaista tunnelmaa haluaisin kotiin. Kevät on mennyt niin vauhdikkaasti, että tavaroita on kasaantunut vääriin paikkoihin ja mitään uutta + piristävää ei ole tullut tehtyä/hankittua. Tavoitteena on siirtyä entistä enemmän pysyviin kalusteisiin ja sellaisiin ratkaisuihin mitkä miellyttää silmää, vaikka muutto olisi vuosien päässä edessä. Monta sellaista kalustetta meiltä jo löytyy ja halauisin vielä enemmän kokonaisuuden näyttävän meiltä ja tuntuvan juuri omalta. Tämä on yllättävän vaikeaa! Uusimapana juttuna innostuin kysymään ystävältämme tilaustyönä maalaukset olohuoneen ”tauluseinälle”. Huomasin kaverimme akvarelli piirustuksia instagramissa ja laitoin hänelle viestiä, josko pystyttäisiin tilaamaan häneltä uniikki kokonaisuus. Rakastan julisteita ja niillä olen sisustanut todella ahkerasti.. Juuri itseasiassa laitoin viime viikolla tilausta vetemään, mutta luulen että ne sijoitetaan nyt olohuoneen sijasta muualle kotiin.
Rakastan tätä kutkuttavaa fiilistä omaa kotia kohtaan. Sitä tunnetta, kun on intoa selata verkkokauppoja, blogeja, pinterestiä ja pohtia mitä vanhaa voi hyödyntää/mitä voisi tehdä ite. Tämä mielstäni kertoo myös siitä, että kevään menot alkaa helpottamaan ja mieleen mahtuu muutakin kun vilskettä, töitä ja arkea. Onko teihin päässyt vielä keväinen sisustuskärpänen pistämään? Muutaman viikon päästä Matilda jää kesälomalle ja meillä on yhteistä lomaa ruhtinaalliset kaksi ja puoli kuukautta. <3 Vähennän työn määrää, mutta blogissa varmasti kirjoittelen totuttuun tahtiin! 🙂
Ihanaa toukokuista tiistaipäivää! Me lähdetään kohta kaupoille ja samalla hoidetaan asioita. Treffataan myös muutamat kaverit + pikku miehet. 🙂 Kuvat eiliseltä, kun vietin päikkäri ajan teen ja siskolta saatujen lehtien parissa. <3Sara
psst.. tänään huikea arvonta instagramissa, käykää osallistumassa TÄÄLLÄ 😉


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Laura 16.05.2017

  Voihan,munkin pitäs päästä ulos ja saada joku inspiraatio kitkemiseen. Olis kyllä kiva joku helppohoitoinen piha jossa jotain maanpeitto kasveja tms.. Musta vaan tuntuu, kun meillä ei oo aidattua pihaa et meidän 2,5v.ei pysy hiekkalaatikolla kovin pitkään vaan lähtee katsomaan jotain muuta mielenkiintoista.. Teillä ilmeisesti aidattu takapiha mistä ei pääse seikkailee, vai millä pidät lapset pihassa? Ehkä munkin pitää joku aitaus kehitellä ??,tehdä vaikka leikki alue hiekkalaatikon ympärille ja aidata se..

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.05.2017

   Meillä on suurin osa aidattu, mutta nyt just vkl olis tarkoitus aidata loputkin, ettei pääse karkuun 😀 joten tiedän kyllä mitä meinaat 😀
   IHanaa loppuviikkoa <3
   ps. kuvailen pihaa vkl enemmän!

   Vastaa
 2. kaisu 16.05.2017

  Mulla sisustusjutut kiinnostaa aina näin keväisin ihan eri tavalla kuin muulloin, mutta mun innostus rajoittuu kyllä sisätiloihin 🙂 Mä teen usein myös sitä, etten välttämättä osta edes mitään uutta, mutta vaihtelen huonekalujen paikkoja niin tulee vähän semmosta uutta fiilistä. Pientä piristystä saa myös uusilla verhoilla tai tauluilla, ja näin keväisin kukilla ja muilla kasveilla sisätiloissa. Olis muuten kiva lukea tarkempaa postausta siitä teijän pihasta 🙂 Hauskaa viikkoa <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 18.05.2017

   totta! 🙂 siis huonekalujen vaihtelu on niin parasta! joo hei monet on kyselly pihasta, niin kuvailen sitä lisää vkl aikana 🙂 samoin sinne <3

   Vastaa
 3. Carolin 18.05.2017

  Moi! Tosi kiva toi pöytä! ????

  Vastaa