viikonloppu edessä

me, muoti, ootd

Huomenta! <3 Meillä on koko viikonloppu v a p a a n a ! Tänään hoidetaan asioita, mm auto on jo katsastettu aamusta ja seuraavaksi tiedossa on tuijien hakemista ja aitatarvikkeiden kartoitusta. Säät ei voisi paremmat olla ja lupasinkin laittaa tytöille tänään pienen altaan pihalle. Saippuakuplat on myös kaapissa valmiina!
Monet teistä ovat kysyneet meidän pihasta ja tänään olisi tarkoituksena kuvailla sitä enemmän. Postailen illalla tai viimeistään huomenna.. Mulla on myös takataskussa yksi aika hyvä mutakakkuresepti, jonka tuun pian jakamaan. 🙂
Nyt viikonlopun viettoon! Aurinkoa! <3Sara
(kengät/nike, neule/nakd/saatu, takki/zara, aurinkolasit/rayban)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

  1. Suvi 19.05.2017

    Voisko toivoa postausta siitä että mitä syöt päivittäin ja kuvia vähän määrästä kun oot niin hoikka, ni sais vähän ideoita?

    Vastaa
  2. Laura 19.05.2017

    Oi kivaa,ideat pihalle on aina tervetulleita ??. Tuntuu et ku sitäkin pääsee tekeen niin se on ns.projekti aina. Haluu ”sisustaa”terassin ja laittaa kukkia joka kesä ?. Aina tulee kivoja ideoita,itse haaveilen ulkotakasta ??

    Vastaa