hiustenhoito / HAIRCARE *

kauneus, me, pohdintaa, yhteistyö

Moikka! Selailin juuri vanhoja kuvia ihan vain syynätäkseni hiusteni kasvua. On ne kyllä viimeisen parin vuoden aikana kasvaneet hyvän määrän. Mulla on ollut todella pitkään puolipitkä hiusmalli ja on tuntunut että pitkäksi se ei vaan millään kasva. Toki jatkuva hiusten leikkuu, värjäykset ja säännölliset käsittelyt ovat verottaneet kasvua. Nyt mammalomalla olenkin antanut hiusten vain olla ja se on tehnyt hyvää.
Aloin muutama kuukausi takaperin syömään HAIRCARE tabletteja ja tykästyin erityisesti siihen kuinka käyttöaikaa (”Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että 2 tablettia tulisi ottaa päivittäin vähintään 6-12 kuukauden ajan näkyvien tuloksien saamiseksi lisätyn hiustenkasvun ja pigmentoitumisen muodossa.”) korostetaan ja se tuodaan selkeästi esille. Toinen pointti mitä pakkausselosteessa korostetaan on se, että jo kasvaneisiin hiuksiin ei valitettavasti voida vaikuttaa erityisen suuresti. Monesti annetaan ymmärtää että kuukausi-pari tekisi ihmeitä ja siitä syystä hiuksia hoitavat/kasvattavat kuurit jää loppupeleissä lyhyeen.
Nyt kun en ole odottanut näin lyhyessä ajassa tuloksia, niin olen niitä kuitenkin ilokseni huomannut. Hiukset ovat kiiltävämmät, helposti kammattavat sekä niitä tippuu ja katkeilee paljon vähemmän. Myös kynten kunto on huomattavasti parantunut ja kynnet ei liuskoitu tällä hetkellä ollenkaan. Olen myös selvästi huomannut kasvua ja eteenkin vauvahiuksia on alkanut hurjasti kasvamaan. Ainakin itselleni nämä kuurit toimii todella hyvin, joten kannattaa kokeilla jos haluaa extraa hiusten kasvuun ja hyvinvointiin.
Tykkään kokeilla erilaisia kuureja hiuksiin ja etenkin tällaisia valmisteita missä on hyvät lupaukset, mutta todella tärkeää on tietää mitä tabletit sisältävät. HAIRCAREN kaikki ainesosat seuraavat EU-vaatimuksia liittyen ravintosäätöihin ja terveysväittämiin. Kaikki tuotteet valmistetaan Norjassa tiukkojen rutiinien ja hyvien tuotantomenetelmien mukaisesti (GMP-standardi). HAIRCARE sisältää biotiinia ja sinkkiä (=ylläpitävät hiusten hyvää laatua), kuparia (edistää hiusten pigmentoitumista) sekä oluthiivaa (tutkitusti hiuksia vahvistavia ominaisuuksia). 🙂 Täältä saat HAIRCARE:n  19€ -35% alennuksella!!
Täällä mennään siis näillä tableteilla eteenpäin ja tarkoituksena on käyttää ainakin jouluun saakka, niin saan parhaat tulokset. Vähän mä arvon että kävisinkö kampaajalla ennen kesää vai en…? Luulen että se saa jäädä, koska aurinko kuitenkin tekee hieman omaa sävyä ja vivahteita hiuksiin. Välillä mua myös ihastuttaa entinen vaalea tukka, kun jotenkin vaan havahdun kerta toisensa jälkeen siihen miten tumma tukka mulla luonnostaan on. 😀 Nooh, ehkä se kesä vähän vaalentaa! Ihanaa päivää ja VIIKONLOPPUA! <3Sara
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *