p u i s t o s s a

kidsfashion, lapset, me, muoti, ootd

Moikka! Ollaan iltaisin käyty leikkipuistoissa ja voi miten ihanaa kun säät sallii. Tytöt nauttii, kun pääsee ketterästi liikkumaan ja kiipeilemään. Tänään on ihanaa, kun pääsen ensimmäistä kertaa päiväkodin kevätjuhlaan seuraamaan Matildaa.. Liikuttaa jo nyt :D.
Silkkipaita rakkaus on täällä edelleen valloillaan ja näissä kuvissa näkyvissä vaatteissa mulla on todella mukava olla. Farkut ovat sopivan/ehkä vähän liiankin rennot ja hulmuava paita tuntuu ihanalta päällä.. Siihen vielä sneakkerit, niin vola!
Jotenkin mieli alkaa valumaan kesään, lomaan ja perheeseen. Meillä on keväällä ollut välillä aika kreisejä viikkoja ja syksy tulee olemaan uudella tavalla jännittävä. Ehkä nämä syyt vaikuttaa siihen, että aion nauttia tulevasta kesästä ja lomasta takuuvarmasti. Työjuttuja vähemmälle ja r a u h a i s a a yhdessäoloa <3 Oon helposti sellainen tyyppi, että kun on paljon kaikkea niin meen vähän ylikierroksille.
Voisin listailla teille hieman kesänsuunnitelmia, koska niitä kyllä löytyy. Mitään lukkoon lyötyä ei ole ja kaikki retket/menot sumplitaan sen mukaan mikä milloinkin tuntuu kivalta tekemiseltä. Nyt siirrytään ulos leikkimään ja mä nappaan aamiaisen+kahvin mukaan. Lämpöistä päivää! <3Sara
(farkut/zara, paita/ginatricot/saatu/Polhem, kello/Furla/saatu/Avenze/muotikellot.fi, kaulakoru/ginatricot, kengät/NewBalance/saatu/Polhem)Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 kommenttia

 1. Jenna 23.05.2017

  I H A N A T tytöt ❤️

  Vastaa
 2. Laura 23.05.2017

  Itsekin viimein nautin lämmöstä, joka päivä käyty lapsen kanssa puistossa keinumassa. Se tunne kun saa laittaa shortsit jalkaan viimeinkin 🙂 ihan kesä tulossa <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.05.2017

   ihanaaaaa <3 kaikkea hyvää sinne teidän päiviinne 🙂

   Vastaa