mieliteko / resepti

design, koti & sisustus, me, resepti

Moikka! Tämän hetken aamu-, ilta- ja välipalana toimii bruschetta, n a m ! Me saadaan tänään kaveri ja hänen pikkuinen kylään ja lupasin tehdä meille myöhäistä aamiaista. Eilen kävin aamua varten kaupassa ja tajusin vasta kotona, että ystävälläni on yksi ”rajoite” nimittäin tomaatti.. Nyt suunnitelmana on vaihtaa lennosta tomaatti avokadoon ja toivoa, että silläkin kombolla saan maittavat leivät aikaan. Iltapäivästä suunnataan stadiin ja ilta vietetään äidilläni. Huomenna on ihana välipäivä ja vietetään se kummipojan 1.v juhlissa sekä kotosalla. Lähden perjantaina viikonlopuksi ystäväni mökille ja tarkoituksena on nukkua, syödä, parantaa maailmaa ja ehkä vähän urheilla. Tekee kyllä super hyvää lähteä mini reissulle luonnon helmaan.
Bruschetta resepti
kauraleipää viipaloituna, voita päälle ja uuniin 200 astetta niin kauan kun ruskistuu, noin 5min. Sekoita tuore pilkottu tomaatti ja tuore basilika keskenään. Lisää ripaus pippuria & suolaa. Lisää pieni loraus oliiviöljyä. Asettele seos leivän päälle ja lisää mozzarella. Voi, voi miten hyvää ja nimenomaan siitä syystä, että kotimaiset tomaatit ovat tällä hetkellä herkullisia.. Saapi nähdä miten tämä avokado versio maistuu 😀 Onneksi mulla on pakkasessa kasa Jymy jädejä, niin en usko että jää nälkä! 🙂
Ihanaa päivää! <3Sara


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

  1. Laura 24.05.2017

    Kuulostaa hyvältä?. Mitä tuo vaaleanpunainen juoma lasissa on!? Ihanan väristä, onko kaupan valmis mehu vai jotain itsetehtyä herkkua? ?

    Vastaa
    • Sara Parikka 27.05.2017

      itse tehtyä! 🙂 pakaste mansikkaa, kauramaitoa ja banaania 🙂

      Vastaa
  2. Iitu 24.05.2017

    Ei todellakaan jäänyt nälkä, avokado toimii aina! ? Ja Jymy.. ?
    T. rajoittunut ystävä

    Vastaa
  3. Pauliina 24.05.2017

    Meillä oli eilen eskareiden kevätjuhla ja sain lahjaksi basilikan. Onko sulla antaa vinkkejä, mihin sitä käyttää? 😀 ja kuinka se säilyy kasvina?

    Vastaa
    • Sara Parikka 27.05.2017

      hmmm.. meillä basilika menee käyttöön ihan mihin vain 🙂 ruokaan, leivälle, jne 🙂 Kannattaa kastella hyvin, muuten kuivahtaa 🙂

      Vastaa
  4. Saija 24.05.2017

    Sulla on nykyää kaikki melkein yhteietyötä ja niin ihanaa, tulee jo korvista ulos.

    Vastaa
    • Sara Parikka 27.05.2017

      ai.. :/ onneksi blogeja on niin paljon, että löydät varmasti joukosta itsellesi mieluisen! <3

      Vastaa
  5. Laura 25.05.2017

    Minäkin lähdössä lapsen maaseudun rauhaan pariksi päiväksi 🙂 vanhempani asuvat järven rannalla ja välillä kiva nauttia siitä hiljaisuudesta, mukava sitten palata kaupunkiin takaisin.

    Vastaa
  6. Laura 25.05.2017

    * lapsen kanssa

    Vastaa
  7. Essimm 25.05.2017

    Hei jee voisinkin tehdä huomennna bruschettoja iltapalaksi, olin jo täysin taas unohtanut tämän herkun. Itellä tapana aina tehdä jtn tosi monta kertaa putkeen ja sit sitä unohtaa täysin pitkäksi aikaa.. Sun loppuviikko kuulostaa tosi kivalta, itse olin juuri viime vkl:na mökillä ja lyhytkin reissu nollaa niin ihanasti. Superia viikonloppuja teille! ?

    Vastaa
    • Sara Parikka 27.05.2017

      toi on niiin sama mulla, aina jotain samaan putkeen ja sitten unohtuu 🙂
      Kiitos tosi paljon <33 sinne kanssa!

      Vastaa