päivä mun kanssa

design, koti & sisustus, lapset, me, ootd

Iltaa <3 Oon kuvannut pitkin päivää puhelimellani ja kokoan teille nyt tästä pyhäpäivästä yhteenvedon 🙂
08.40-10.00 Heräsin siihen kun Matilda ja Mikko hätyytteli mua hereille. Meillä oli tiedossa kummipojan 1.v synttäri brunssi, joten piti herätä ja alkaa valmistautua lähtöön. Kahvi porisemaan, tytöille aamupalaa, meikkailua, mekkojen valintaa ja lähtö 🙂

10.30-13.00 Vietettiin aikaa synttäreillä, herkutellen ja tytöt leikkien. On se kyllä onni kun on kavereita joilla on saman ikäisiä muksuja. Aika meni siivillä ja pikku herra tuntui nauttivan juhlistaan. <3 Napattiin musta vielä asukuvat ennen kun lähdettiin matkaan.

13.00-15.00 Kotiin tullessa vietettiin aikaa pihalla, mä tein muutamat työhommat ja siskoni saapui meille. Siivoilua + teetä ja herkkukeksejä.

15.00-18.00 Lähdettiin siskoni ja Mimosan kanssa Plantageniin ja kauppaan. Sen jälkeen syötiin kotona jädeä, leikittiin ja hengailtiin kotona. Lapset oli innoissaan kun siskoni tuli leikkimään.

18.00-20.00 Sisko ja Mikko molemmat lähtivät peleihinsä (koripallo&jalkapallo) ja minä + tytöt suunnattiin pihalle istuttamaan Plantagenistä ostetut kukat. Tytöt sai istuttaa ja kastella. Voi miten reippaasti ja tosissaan varsinkin Matilda otti tämän tehtävän. Ulkoilun jälkeen tytöt meni suihkuun, syötiin iltapala ja neidit menivät nukkumaan.

20.00-22.00 Moppasin lattiat, jotka muuten menee aika likaisiksi tähän vuoden aikaan 😀 ja tietty kun on vaaleat lattiat + isot ikkunat, niin helposti lika näkyy. Onneksi moppaus tekee ihmeitä! 🙂 Mikko saapui kotiin ja grillattiin iltapalaa, kävin suihkussa ja pakkasin huomisia kamppeita. Nyt nukkumaan. <3 Hyvää yötä… tai nooo, ehkä mä katon vikan temptationin jakson <3Sara

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. o_O 26.05.2017

  Moikka ja aurinkoista toukokuuta,
  Tulin vain kiittämään kivasta blogista. Luen ahkerasti päivityksiäsi ja ne saa aina hyvän mielen. Vaikka olemme keskenämme aivan erilaisessa elämäntilanteessa, minä opiskelelen lääkiksessä ja minulla ei ole lapsia, tykkään lukea juttujasi ja samaistumaan asioihin. Olet selvästi ihminen, joka nauttii arjen pienistä asioista ja se tunne välittyy tekstiesi kautta meille lukijoille. Miksi murehtia tulevaa, kun voin nauttia ihan tavallisesta arjesta. Kiitos, että kirjoitat tätä blogia ja kiitos siitä että postaukset on hyvin erilaisia, löytyy lukemista meille kaikille erilaisille lukijoille. Oletko ajatellut, että kirjoituksissasi on paljon sitä kuuluisaa hyggeä, jota vain muka tanskalaiset osaavat. Olisi kiva kuulla postaus sinun hyggeajatuksista ja -tavoista. Lämpöistä kesän alkua sinulle! 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.05.2017

   <3<3<3 voi apua mikä kommentti, kiitos niin paljon sanoistasi! En ole ajatellut ja voisin ehdottomasti kirjoittaa asiasta sekä miettiä sitä, kiitos <3 Jaoit minulle niin paljon hyvää tällä viestillä <3 :) Ihanaa kesää sinne ja kaikkea hyvää!

   Vastaa
 2. Manteli 26.05.2017

  Tykkään teidän sisustustyylistä, onko sulla antaa vinkkiä mielenkiintoisista/sua inspiroineista sisustusblogeista tai instasivuista?

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.05.2017

   Oi kiitos 🙂 ainkin ”monday to sunday” on ihana ja hmmm en hirveästi lue, selailen pinterestiä enemmän!

   Vastaa
 3. NNiina 26.05.2017

  Oi tää blogi on kiva ja kuvat on niin ihana näköisiä! ? Sara sun blogi on niin ihana ja super mahtava seurataa joka päivä ja teidän perhe puuhia on niin ihana lukea ja nähdä kuvia. ?Sun kirjoituksissasi on vaan IHANA lukea!

  Vastaa
  • Sara Parikka 27.05.2017

   VOI EI MITEN IHANA OOT <33 KIITOS!!! kaikkea hyvää sinun päivään :)<3

   Vastaa