DW uutuus ja lahjavinkki *

design, kauneus, me, muoti

* kaupallinen yhteistyö Daniel Wellintong

Hello! Me ollaan pähkäilty päättärilahjoja ja muutenkin kesän juhlakalujen muistamista. Daniel Wellingtonin kellot ovat mielstäni super kalssisia ja niiden joukosta on helppo löytää ystävälle tai sukulaiselle uniikki lahja. Kello kulkee mukana ja näin ollen muodostuu kantajalleen tärkeäksi. Suositaan myös usein kimppalahjoja, eli jokainen joka haluaa osallistua laittaa x summan rahaa ja tällöin pystyy hankkimaan astetta kalliimman lahjan sankarille. Kiva tapa tuoda sankarin läheisiä yhteen ja miettiä yhdessä jotain uniikkia. Kello tuleekin olemaan kesällä erään neidin lahja.. shhh.. 😉 Toinen hauska juttu on se miten helppoa kellon valitseminen on läheiselle.. Jotenkin luulisi että se on vaikeaa, mutta kun itse selailin DW:n valikoimaa ja nappasin mieleen läheisiäni niin aika nopeasti tuli se fiilis jostain kellosta, että ”joo, tuo on hänelle just oikea” 😀 kokeilkaapa!
Daniel Wellington julkaisi 13 maaliskuuta uuden kello malliston Classic Petite ja siitä saakka oon simäillyt sitä somessa, blogeissa ja tietty Kendall Jennerin tähdittämissä mainoskuvissa. 🙂 Kellossa on ensimmäistä kertaa käytetty kaunista metalliremmiä, mutta kyseisen kellon saa myös nahkaremmillisenä. Kuvissa Classic Petite Melrose 32mm.
Tällä hetkellä mulla on lähes päivittäisessä käytössä Daniel Wellingonin musta kellotaulu&nato ranneke (tämä), joten halusin sen rinnalle jotain herkempää ja kesäistä. Tämä ihana uutuus kello löytyy siis jatkossa ranteestani. Classic Petite sekä k a i k k i muu Daniel Wellingtonin sivuilla on -15%, jos käytät koodia ”saraparikka”. Koodi on voimassa kesäkuun loppuun ja älkää vain unohtako mun suosikki lisää, eli ilmaista maailmanlaajuista toimitusta kotiovelle.
Nyt lähdetään kummipojan 1.v synttäreiden viettoon ja nappailen teille tästä päivästä ”päivä mun kanssa” kuvia, joten tuun vielä illalla postaamaan. Ihanaa päivää! <3SaraVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

2 kommenttia

  1. Ssinir 27.05.2018

    Heippa onko tuo dw kello kokoa 32 vai 28?:)

    Vastaa