hampaidenvalkaisu kesäksi *

kauneus, me, yhteistyö

*kaupallinen yhteistyö Swiss Clinic

Moikka! Ootte varmaan blogin kuvista huomanneet, että hymyileminen on mulle se luontevin tapa olla ja esiintyä kuvissa. Hymyilen myös ”normi” elämässäni paljon ja näin ollen hampaat ovat lähes jatkuvasti esillä. Olen aina omannut aika valkoiset hampaat (tosin ei niin vahvat), mutta olen kyllä huomannut suurta muutosta pikkulapsi ajan ja tolkuttomien kahvikuppien jälkeen hampaiden värissä. Lähdin erittäin innokkaasti testaamaan tutun yhteistyökumppanin Swiss Clinicin yhtä suosituimmista tuotteista Whitening System hampaidenvalkaisua kotona. Koen, että hymy on yksi ihmisen kauneimmista eleistä, piireistä ja tuo itsevarmuutta roppakaupalla.. Sehän on kauhea fiilis, jos joutuu peittelemään hymyään.. been there!
Ehkä joku teistä muistaa miten mulla oli keväällä ongelmia hampaiden/hampaan kanssa ja ramppasin lääkärissä moneen kertaan. Silloin jo mietin, että olisi ihanaa palkita hoitojakso hampaidenvalkaisulla kesää ennen. En ole koskaan aiemmin kokeillut kotivalkaisua ja haluan taata sen, että hampaani ei mene mistään esteettisistä toimenpiteistä huonompaan kuntoon. Siksi mulle oli todella tärkeää tietää, että Whitening System poistaa hampaiden värjäymät ja kellertävän sävyn samalla pitäen hellävaraista huolta ikenistä sekä hampaiden kiilteestä. Tuote on myös kehitelty hammaslääkäreiden kanssa, mikä tuo tietysti aivan oman ammattimaisen fiiliksen takuun tuotteeseen.
Toteutin valkaisuprosessin ohjeiden mukaisesti:

 1. Upota muotti kuumaan veteen 2-4 sekunniksi, laita se suuhun ja pure hampaat varovasti yhteen. Kasta sitten kylmään veteen ja anna jäähtyä.
 2. Harjaa hampaat huolellisesti
 3. Levitä muottiin 0.5 ml valkaisugeeliä
 4. Pidä muottia hampaissa 45-60 minuuttia
 5. Toista käsittely päivittäin, kunnes olet saavuttanut haluamasi tuloksen. Siinä voi kestää 4 päivästä aina 2 viikkoon

Koin hampaiden valkaisun erittäin helpoksi ja mukavaksi toimenpiteeksi, jo ensimmäisestä kerrasta lähtien. Yhteensä tein kolme hoitokertaa peräkkäisinä päivinä. En ole koskaan aiemmin valkaissut hampaitani ja jotenkin se tuntui ihanalta tehdä itse. 😀 En taida vaan olla kovin hammaslääkärituolin fani.. Puhumattakaan hinnasta mikä on helposti lääkäriasemilla aika huokea. Olin todella iloinen selkeistä ohjeista ja hellävaraisesta hoidosta. En olisi uskaltanut ensikertalaisena tehdä hoitoa,  jos en olisi jo lähtökohtaisesti uskonut tuotteeseen. Eniten yllätyin kuitenkin lopputuloksesta. Olin ajatellut, että hampaat näyttävät ”puhtailta”, mutta se että ne tosiaan vaaleni oli yllättävää.. Tähänhän jää taatusti koukkuun.. 😀 Mikko kyllä seuraili vieressä ja taitaa laittaa tuolla mun (postauksen lopussa) alekoodilla itselleen tilausta menemään.
Valkaisua voin suositella kenelle vain, jos tahdot piristää itseäsi ja saada lisää itsevarmuutta hymyilemiseen. 🙂 Whitening System on Swiss Clinicin totuttuun tyyliin laadukas & helppokäyttöinen kotituote, jolla saa ammattimaisia lopputuloksia. Nyt saankin ilokseni jakaa teille uniikin ALEKOODIN Sara20 jonka avulla saatte 20€ alennuksen Whitening System paketista ja näin ollen tuotteen hinnaksi jää 49€! Paljon hymyä kesään 🙂 Ihanaa ja aurinkoista päivää! <3Sara
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

15 kommenttia

 1. Annika 28.05.2017

  Aivan ihanaa, kiitos tästä. Menin heti tilaamaan 😀

  Vastaa
 2. Jossu 28.05.2017

  Vau! Tiedätkö miten usein hoitosetin voi toistaa (4-14 vrk)?

  Vastaa
 3. Sini 28.05.2017

  Hei kivaa! Kiitos alekoodista!:) kuinka kauan tuo alekoodi on voimassa?

  Vastaa
 4. T 28.05.2017

  Mahtavaa, juuri tänään viimeksi katsoin peilistä, että onpa hampaani tummuneet jatkuvasta kahvinjuonnista. Alekoodi ja tuote tulivat juuri oikeaan aikaan, kiitos! Pari kysymystä vielä, eli kuinka pitkään lopputulos kestää? Pitääkö ”kuurin” aikana välttää esim. kahvin ja teen juomista?

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.06.2017

   jep, tuttu tunne 🙂 Vaikutus kestää Swiss Clinicin mukaan jopa 1-2 vuotta, mikä on aika huikeaa! Itse vältin hieman, mutta en täysin 🙂

   Vastaa
 5. sofia 28.05.2017

  vau kunpa mäkin voisin testata muutta oon vasta 11v
  ja oot tosi nätti

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.06.2017

   🙂 et varmasti tartte vielä.. Kiitos <33 Sinäkin olet!

   Vastaa
 6. Nina 30.05.2017

  Kiitos Sara alekoodista, tilattu ja odotamme mielenkiinnolla tuloksia kun pääsemme kokeilemaan. Kivaa päivää 🙂

  Vastaa
 7. Copper 05.06.2017

  Kauan alekoodi on voimassa?

  Vastaa
 8. Anu 19.07.2017

  Emmäkestä kiitos Sara, tuli tilattua nopeammin ja helpommin kuin huomasinkaan alennuskoodisi ansiosta! =) Ja tätä ko. tuotetta nimenomaan googlailin. Ja tuo Klarnakin on niin kätevä kun on aikaisempia ostoja, ei tarvitse edes kirjoitella osoitteita kun jo tunnistaa, melkein liiankin helppoa =) Hyvää kesää!

  Vastaa
  • Sara Parikka 19.07.2017

   VOIIIII MITEN MAHTAVAA 🙂 <3 Ihanaa kesää ja kaikkea hyvää!!

   Vastaa