flower power

me, muoti, ootd

Moikka! Täällä ollaan ihan rentona mökkiviikonlopun jäljiltä. Nukuin 2x piiitkät yöunet ja nyt alkuviikon oon mieluusti heräillyt lasten kanssa kukonlaulun aikaan. Kyllä se lepääminen tekee välillä niin hyvää!
Tänään lähden tyttöjen kanssa ostamaan päiväkodin hoitajille ”lahjoja”, kun olin jotenkin ajatellut että ne annetaan viimeisenä tarhapäivänä.. muttaa ehkä tapana onkin antaa kevätjuhlassa, koska monet toivat sinne lahjat ja mä en yhtään tajunnut. Nooh, ens kerralla sitten ja eiköhän nytkin saada muistamiset oikeaan osoitteeseen. Matilda jää siis huomenna lomalle ja yhteistä kesälomaa meillä riittää elokuun puoleen väliin. Sen jälkeen molemmat neidit menee päiväkotiin ja arkemme muuttuu taas kertaheitolla. En siis voi korostaa sitä miten tästä kesästä meinaan nauttia täysillä.
Oon ottanut innoissani ballerinat ja sandaalit käyttöön. Tuntuu ihanan kevyeltä mennä pelkissä ballerinoissa pitkän lenkkari ja talvikenkä vaiheen jälkeen. Korkkarit ei edelleenkään ole mun juttu ja luulen, että jatkossa en enää edes oikein yritä korkkarien suhteen. 😀 Mielummin sitten satsaan hyviin matalapohjaisiin, kun niitä tulee anyway käytettyä enemmän. En muista milloin viimeksi mulla olisi ollut korkkarit jalassa.. ehkä marraskuussa vietetyissä häissä?
Häistä puheen ollen ollaan nyt lyöty vielä enemmän lukkoon, että pidetään hääjuhlat 2019 keväällä jolloin ollaan oltu 5 vuotta naimisissa & 10 vuotta yhdessä. Oon helpottunut siitä kuinka siihen on vielä paljon aikaa ja ehditään rauhassa miettimään toteutusta. Tulossa on isot juhlat, kun tosiaan vihkiminen tapahtui lähipiirissä ja ristiäisten yhteydessä. Voisin ehkä joku päivä kirjoitella enemmän ajatuksia juhlia suhteen jos teitä kiinnostaa. 🙂
Onko teillä paljon häitä tai juhlia tiedossa kesällä? Tulipa muuten hämmentävän poukkoileva postaus. 😀 Vähän kaikkea mielessä pyörii siis.. Nyt nakkaan Matildan muutamaksi tunniksi päiväkotiin, kun heillä on nukketeatteri kylässä ja sitten lähdetään tytsyjen+mikon kanssa päiväksi liikeelle. Ihanaa päivää! <3Sara
(kengät/flatterd*, housut/nakd*, paita/ginatricot*, kello/danielwellington*) *saatu


 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

31 kommenttia

 1. NNiina 30.05.2017

  Sulla on ihanat vaatteet! ? onneksi olkoon hääjuhlaan ? Häät kyllä ovat niin ihania. ? Kyllä olisi kiinnostanut sitä kirjoittat ajatuksia juhlia suhteen joku päivä. Meillä on pari häät tulossa ja ristiäiset

  Vastaa
 2. Riikkahannela 30.05.2017

  Ehdottomasti kiinnostaa kuulla ajatuksia hääjuhlista 🙂 Ja hei, kuulostaa samantyyliseltä kesältä ja syksyltä kun meilläkin tulossa ja päälimmäisenä mielessä että nyt pitää nauttia ihan täysillä! Siihen kysynkin sulta vinkkejä… Oman mielen meinaa kokoajan vallata ahdistus syksystä, jollon tyttö menee päiväkotiin (sillon reilun vuoden ikäinen) ja minä palaan töihin äitiyslomalta. Mua ei huoleta paluu muuten, mutta on tosi haikea olo että äippäloma oli siinä 🙁 ja huomaan kokoajan miettiväni että ”enää kolme kuukautta” ja hitsi vie toiset on innoissaan kuukauden kesälomasta 😉 Joten millä nyt haikeudet taka-alalle ja nauttimismoodi päälle?! Sä oot semmonen positiivisuuspläjäys että ripaus tännekkin suuntaan 😉 Ihanaa viikkoa! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.06.2017

   Kiitos viestistä 🙂 Tunnistan kyllä hyvin tuon mitä kuvailet! Mulla oli sama ahdistus Matildan kohdalla vielä enemmän.. mutta nyt jotenkin tiedän että kyllä se siitä lähtee rullaamaan.. Muistan kuinka haikein mielin jäin äitiyslomalta pois, mutta heti kun pääsin töihin niin kaikki ne hyvät puolet siinä sai hymyn korviin.. Mulla töissä käynti on ollut myös erilaista lasten jälkeen, koska ennen saatoin stressata ja miettiä työasioita kotona ja nykyään heitän ne heti taka alalle kun pääsen kotiin.. Lapset on tärkeimmät ja kyllä ne työmurheet unohtuu eri tavalla kun pääsee kotiin <3 jotenkin pystyy melkein vieläkin enemmän nauttimaan ja olemaan läsnä lasten kanssa silloin kun on töissä.. 😀 tai jotenkin kun aikaa on vähemmän niin itsekkin pitää siitä laadukkuudesta kiinni.. 🙂 Toivottavasti sait jotain käsitystä tästä mun sillisalaatti vastauksesta.. Ehkä pää pointtina se, että nautitaan nyt tästä kesästä ja syksystä myös kun se tulee <333 Mikään ei oikeastaan lopu, vaan arki muuttaa muotoaan. 🙂 Tsemppiä hurjasti, oon varma että teilläkin kaikki menee hyvin! Ihana kuulla, että joku on samassa tilanteessa 🙂

   Vastaa
   • Riikkahannela 05.06.2017

    Ihana vastaus, tosi hyviä ajatuksia. 🙂 kieltämättä en ollut asiaa noin ajatellutkaan vaan sieltä negatiivisemman kautta et ”mitä sit ehtii kun on töissäkin” jne, kun asian voi kääntää niin että ehkäpä molemmista nauttiikin eritavalla kun töissä on ne omat ja aikuisten jutut ja kotona maailman parasta olla lapsen ja perheen kanssa <3 kiitos näistä ajatuksista! Laitan talteen ja ahdistuksen tullen kaivan esille! 🙂

    Vastaa
    • Sara Parikka 06.06.2017

     Ihan varmasti nauttii ja tosiaan tiedän kyllä hyvin mitä käyt läpi.. helppo tsemppaa mutta eihän se tietty aina ihan niin helposti oikeasti mene.. Muista että sulla on paljon ihmisiä jotka on samassa tilanteessa <3
     Uskon kuitenkin että kaikki menee varmasti helpommin ja kivemmin mitä nyt tässä vaiheessa aattelee, ainakin toivon 😀

     Vastaa
 3. Piia 30.05.2017

  Suloinen pusero 🙂 Ja pitkän talven jälkeen on tosiaan ihanaa kulkea ballerinoissa, askel tuntuu niissä paljon kevyemmältä!

  Vastaa
 4. Pauliina 30.05.2017

  Kokemuksesta voin sanoa, että ainakin eskarissa aikalailla puolet halukkaista toi kevätjuhlaan lahjan ja puolet viimeisenä päivänä, joten uskon ettei päiväkodin henkilökuntaa haittaa, että viette lahjan myöhemmin. 🙂

  Vastaa
 5. Minkkis 30.05.2017

  Mekin juhlitaan myöhemmin meidän häitämme. Meidät vihittiin nopsaan vuonna 2012 ja käytiin mun siskojen kanssa syömässä ja silloin jo päätettiin juhlia myöhemmin. Viime vuonna löinkin sitten vuoden 2022 juhlavuodeksi. Ei stressiä ja aikaa laittaa itsensä kuntoon. Siis sellaiseen kuntoon, että tuntee olevansa kaikinpuolin parhaimmillaan. Ja silloin on ehkä varaa satsatakin toisin kun nyt:/ 😀
  Muakin huvittaa noi lehtien otsikot. Todella usein kyseessä niin eri asia, mitä henkilö on kirjoittanut/sanonut xD

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.06.2017

   Hei mahtavaa, onpa jotain ihanaa mitä odottaa ja mihin valmistautua <33 Haha, jep 😀

   Vastaa
 6. memmu 30.05.2017

  Kiinnostaa mitä hankitte päiväkotiin viemiseksi? Myöskin hääjuhliin liittyvä kiinnostaa kyllä. Vitsi tää sun blogi on niin lemppari❤

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.06.2017

   Me käytiin helpoimman kautta body shopissa ja ostin lahjapussukat, sitten M askarteli ja piirsi kortit 🙂
   Ihana kuulla <3 Kiitos kun luet!

   Vastaa
 7. Heidi 30.05.2017

  Ihanasti sopii hääjuhla noihin vuosipäiviin! Olisi tosi kiva lukea ajatuksia juhlista. Vaikka varmasti tarkkaan saa miettiä taas mitä kirjoittaa ja kuinka yleisellä tasolla kun heti oli repäisty otsikot…
  Mukavaa kevään jatkoa ja mahtavaa tulevaa kesää teidän perheelle!
  Meillä on myös muutoksia tiedossa, ensi kuussa muutto vuokra-asunnosta vihdoin omaan kotiin ja syksyllä meidän nyt vuoden ikäinen lapsi saa pikkusisaruksen <3 Entistä enemmän siis seurailen sisustusjuttuja ja meidän lapsille tulee myös aika lailla saman verran ikäeroa kuin teidän tytöillä 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.06.2017

   Mustaki sopii just hyvin, niin siks vielä innostuin enemmän 🙂 joooh, toi on kyllä vähän ärsyttävää koska tekis mieli kertoa TEILLE täällä blogissa enemmän, muttaa… :/ varmaan tajuut <3
   Oi miten ihanaaaaa, meni ihan kylmät väreet! Miten mahtavat ajat teillä tulossa. Kaikkea hyvää ja ennen kaikkea ONNEA! <333

   Vastaa
 8. Laura 31.05.2017

  Yhdet lakkiaiset ainakin tiedossa, itsekin haluan kuulla hääjuhlista 🙂 ensi kesänä olisi tarkoitus mennä naimisiin puolison kanssa. Vähän jo suunniteltu meidän häitä, viikon päästä tulisi 4v täyteen yhdessäoloa ja 3v kihloissa <3 aika menee nopeasti.

  Vastaa
 9. Laura 31.05.2017

  Siis ei lakkiaiset vaan rippijuhlat 😀 pieni sekaannus

  Vastaa
 10. Essimm 31.05.2017

  Meillä taitaa tänä kesänä olla yhdet ristiäiset, joissa saattaa kyllä olla myös häät samassa. Vähän on sellainen tunne, ja etenkin kun se on niin yleistä nykyään. Toisaalta on kiva, et saa vkl:na ottaa rauhallisesti kun ei ole enää monia lakkiaisia kierrettävänä, mut toisaalta onhan se myös hauskaa. ?
  Hääjuhlan suunnitelmat kuulostaa just hyvältä! Ja todellakin kiinnosta hääpostaukset, onhan se yksi ihanimmista juhlista. Ite oon ajatellut kans, et olis hieno viettää juhlat 2020, jolloin ollaan oltu yhdessä 10vuotta, mutta vihkiminen voi tapahtua nopeamminkin. Kutkuttelee ajatus siitä, et menis salaa naimisiin maistraatissa. Tosin sen jälkeen on kyl vihainen äiti ja anoppi. ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.06.2017

   oi ihanaa että juhlia tulossa <3
   hehehheee tiedän tunteen, mut teette just niiku itsestä tuntuu hyvältä 😉 Onpa kiva kun voitte suunnitella teidän näköistä toteutusta 🙂

   Vastaa
 11. Laura 31.05.2017

  Omat häät olisi tiedossa syyskuussa ? Ei malttaisi odottaa, kun kaikkea hääkrääsää alkanut kerääntyä kotiin ja se unelma mekko odottaa vaatehuoneja. ❤?

  Vastaa
  • Sara Parikka 02.06.2017

   oi miten ihanaa <3333 onpas syksyssä jotain ihanaa odotettavaa!

   Vastaa
 12. Milli 03.06.2017

  Olis kyllä niin ihanaa kuulla vähän suunnitelmia tai enemmänkin ajatuksia hääjuhlia kohtaan, meinaan meilläkin on ollut tarkoitus pitää juhlat sitten kun ollaan oltu viisi vuotta naimisissa ja se ois ens vuonna! Hui. Lähinnä pyörittelen ideoita ja en osaa päättää mitään 😀
  Ihanaa kesäkuuta 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.06.2017

   Kuulostaa tutulle tuo pähkäily.. 🙂 Varmasti aihetta jossain vaiheessa avaan 🙂 Samoin sinne <3

   Vastaa
 13. Jemina 07.07.2017

  Näytät vähän salkkareiden Peppiltä.

  Vastaa
  • Milla Kataja 07.07.2017

   Aika LOL toi Jemina. P.S. Tunnen sen.

   Vastaa
   • Jemina 07.07.2017

    En oo lol. Oon Jemina p.s. Se on ite joka haukkuu

    Vastaa