erilainen päivä

kauneus, me, muoti, pohdintaa

Moi! Olin reilu kuukausi takaperin Herbinan kuvauksissa ja kuvattiin kesäisiä kuvia hyytävässä tuulessa. Kuvaustiimi oli mielettömän kiva ja hassua ajatella, että se oli kasassa vain sen yhden päivän. Kylmä ei haitannut ja olin innoissani, että pääsin osaksi kampanjaa. Halusin jakaa blogissa näitä kuvia sen takia, että niissä on paljon ”behind the secenes” matskua mitä harvemmin on esillä missään. Mun mielestä tällaiset kuvat on itseasiassa usein paljon mielenkiintoisempia kuin täydellisesti asetellut mainoskuvat
Tykkään tosi paljon tehdä sitä työtä mitä teen.. Mallina en ole tottunut olemaan, mutta Herbinan kanssa se oli todella mielekästä ja tuntui omalle. Kuvattiin myös liikkuvaa kuvaa ja taltioitiin ääntä, joten puhumaankin pääsin. Se ehkä tuntuu vielä luontevammalta kuin valokuvissa oleminen. Kaikki kuitenkin riippuu niistä ihmisistä ketä ympärillä on! 🙂 Toki ammattimallit osaa varmasti suoriutua tilanteessa kuin tilanteessa!
Päivä alkoi aamulla 08.00 ja loppui 18.30, joten pitkä kuvauspäivä oli kyseessä.. Lounastaolla pizzaa ja karkkia. Vaikka bloggaaminen ja kotona töitä tekeminen ovat olleet antoisaa tässä elämänvaiheessa, niin en voi kieltää ettenkö jo odota säännöllisiä kuvausviikkoja ja päiviä. Pääsen tekemään sitä mistä tykkään ja huippu tyyppien ympäröimänä. Pitää muistaa miten paljon eri töissä on hyviä puolia ja itse ainakin olen omien töiden hyvistä puolista äärimmäisen onnellinen. Kaikissa töissä on huonoja puolia ja luulen, että kaikki työt ajoittain kuormittaa ja stressaa. Toki olis hyvä ettei työ käy liian raskaaksi pitkäksi ajaksi putkeen.. Itsellä uni, aika perheen kanssa, syöminen ja ulkoilu ovat niitä parhaita apuja työstressiin.. Ajatteletteko te töiden huonoja/hyviä puolia? Mä en juuri koskaan ajattele oman työni huonoja puolia.. Tuntuu, että enemmän ihmiset kyselevät niistä ja ihmettelee eikö ne haittaa mua. 😀 Mä taas näen niin kirkkaasti sen kuinka hyvät puolet voittavat huonot ja monessa kohtaa iloitsen niistä puolista mitkä toisille olisi huonoja. Parasta varmasti on jos tekee itselle mieluista, kutkuttavaa, haastavaa työtä jota kohtaan löytyy paloa.
Tässä siis kasa vähän erilaisia kuvia ja niistä pääsee kurkkaamaan millaista kuvauspäivää vietin. Ihanaa uutta viikkoa ja lomaa kaikille ketkä ovat jääneet lomalle. Aaah, kesä! Tosin me suunnataan hoplop:piin (=sade) Matildan ja siskon pojan kera.. Juhlistetaan pikkuisten kesän ensimmäistä lomaviikkoa ja samalla tietty kulutetaan lasten energiaa, jota muuten riittää :D! <3Sara
<3 Kiitos Herbina & Sherpa & Monochrome
Behind the scenes kuvat: Terri Vuorinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

16 kommenttia

 1. Sofia 05.06.2017

  Kiva kun jaat tänne kuvia ja kokemuksia erilaisista töistä mitä teet 🙂 Oli tosi kiva postaus, kiitos siitä! 🙂 🙂 Hienoa, että on sellainen työ, mistä voi suoraan sanoa että nauttii siitä ja on intohimoa siihen! 🙂 Onnea tulevillekin töille 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.06.2017

   Kiva kuulla :)<3 Kiitos tosi paljon! kaikkea hyvää myös sinne 🙂

   Vastaa
 2. Mimmi 05.06.2017

  Voi luoja miten kaunis olet! Niiiiin luonnonkaunis kuin ihminen vaan olla voi. Sulle sopii tuo luonnollinen hiusten sävy erittäin hyvin ja näytät niin terveeltä kaikin puolin. Edelleen olisi kiinnostavaa kuulla siroutesi salaisuus 🙂 Onko se hyvä aineenvaihdunta, geenit, hyötyliikunta vai treenaatko salaa? 😀 Olisi kiinnostavaa myös lukea ruokapäiväkirjaasi muutamilta päiviltä!!!

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.06.2017

   Voi apua, kiitos <3
   hehe, kyllä täällä herkkuja vedellään mutta pyrin balanssiin 🙂 Tänään postaus aiheesta 🙂
   Kiitos ja ihanaa viikkoa <3

   Vastaa
 3. Emppu 05.06.2017

  Kiva erilainen postaus ja hienoja kuvia. Mukavaa kesää! 🙂

  Vastaa
 4. Sofiaa 05.06.2017

  Ihana postaus ja ihanat noi sun tummat hiukset! 🙂

  Vastaa
 5. salla 05.06.2017

  Oletpa kyllä todella kaunis <3 🙂 Sun blogista ja instasta on kyllä tullut mulle sellainen "päivänlehti" odotan aina innolla, että pääsen lukemaan aamulla/illalla ensimmäisten sivujen joukossa. Tykkään kun susta välittyy aito onnellisuus/ ilo perus arkea kohtaan. On oppinut jotenkin itsekin arvostamaan enemmän pieniä asioita arjen kohokohtina esim hyvä iltapala tekee illasta aina paremman 😀

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.06.2017

   Kiitos <3 Voi miten ihana kuulla 🙂 kiva että aattelet noin, kyllä itselläkin just ne pienet jutut kohottaa yllättävän paljon mieleialaa 🙂
   Ihanaa viikkoa <3

   Vastaa
 6. NNiina 05.06.2017

  Tää on tosi super ihanaa postaus, kiitos siitä! ? Sara oot kyllä luonnonkaunis ?❤️ mikä sinun kauneus ihon salaisuus on? Sun blogista ja instasta on kyllä tullut minulle joka päivälehti odotan aina innolla ja että pääsen lukemaan mistä seuraksi kirjoitat tänne blogiin! ? Oi miten ihana kuvia ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.06.2017

   voi kiiiiitos 🙂 ääh en mä tiedä mitään yhtä salaisuutta 😀 ihan normi iho! 🙂 Kiitos taas <3 ja hei mahtavaa viikkoa!

   Vastaa
 7. Laura 05.06.2017

  Itsekin miettinyt miten sulla on niin täydellinen iho 😀 jopa ilman meikkiä, itse pakko käyttää meikkiä koska muuten ei näytä hyvältä. Joku postaus sun meikeistä/ihon hoidosta olisi kiva juttu 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.06.2017

   voiii ei kiitti 🙂 Joo hei voisin postata piakkoin! Ihan perus tuotteita käytän ja kaikkia niitä mistä oon yhteistöitä tehnyt.. 🙂 ollut kiva koklailla uusia. Ihanaa viikkoa <3

   Vastaa
 8. Jade 06.06.2017

  Kuulostipa kivalta päivältä & behind the scenes -kuvat on aina mielenkiintoisia! 🙂 Täytyy kyllä sanoa, että oot todella positiivinen ihminen <3

  Vastaa