kukkamekkossa

me, muoti, ootd

Huomenta! Mikä ihana sää meitä helli viikonlopun yli. Oltiin lauantaina Mikon kanssa ulkona (!!!) ja olihan se ihan parasta, kun yöllä tarkeni tallustella läpi kaupungin mekko&bomberi&slip on yhdistelmällä. Kesäöissä on kyllä jotain taikaa.. En ole muuten ikinä nähnyt Helsingin keskustassa niin paljon ihmisiä yöaikaan, kun la yönä.. En muista menon olleen noin ”eurooppalaista” ennen, mutta enpä mä nyt koskaan ole ollut perillä sen suuremmin Helsingin yöelämästä. 😀
Valitettavasti ei saatu tramppaa ennen viikonloppua, mutta luulisin että se tulee ihan viimeistään huomenna. Kovasti jo odotan, että pääsen pomppu hommiin. Voisi luulla, että tramppa on ensi sijaisesti lapsille, mutta en siitä ole ihan varma. 😀 Ainakin odotan sitä vähintään yhtä paljon! Meillä viikonloppu sujui mukavasti ja huomenna suunnataan päiväristeilylle aikamoisella äiti & lapsi jengillä! 🙂 Meitä on 6 äitiä ja 9 lasta, haha, melkoinen poppoo.. Mutta rennolla menolla eteenpäin ja uskon, että meillä tulee olemaan kivaa!
Kuvissa näkyy mun tämän hetken suosikki mekko. Oon pitänyt mekkoja super vähän viimeisen syksy-talvi-kevät aikana ja aion ottaa tämän kyllä takaisin kesän aikana. Pitää katsastaa taas pian vaatekaappi läpi, sillä kesäkuteet taitaa lymytä vielä jossain perimmäisessä osioissa. 😀 Mekoissa suosin hulmuavaa mallia ja lyhyttä tai maxia. Keskipituus on mulle vähän hankala ja harvoin käytän polven kohdalle asettuvia mekkoja. Toisaalta taas etenkin lasten tulon jälkeen en koe käytännölliseksi liian lyhyttä mekkoa, vaan helmaa pitää olla sen verran ettei tarvitse stressailla, jos kumartuu tms.. Ei sitä ole samalla tavalla aikaa miettiä asentoja noiden muksujen perässä. 😀 Kuvissa näkyvän mekon helma leikkaantuu täydellisesti niin, että se on hieman pidempi takaa kuin edestä. Tämän mallisia helmoja mulle siis lisää! 😉 Lähden pian äitini luokse Helsinkiin ja tarkoituksena on viettää yhdessä aikaa. Mukavaa uutta viikkoa teille! <3Sara

(mekko+kengät/NA-KD/saatu/-20% alekoodi toimii ”parikka20” na-kd sivuilla)Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

12 kommenttia

 1. Nelli 12.06.2017

  Oot niin kaunis Sara 🙂 Hauskaa päivää <3 Sun blogi ja instastory on tosi inspiroiva 🙂

  Vastaa
 2. NNiina 12.06.2017

  Oi todella nätti näköinen mekko sulla tässä kuvissa! (: käy super hyvin ja Lila on niin suloinen näköinen (: toivovasti huomenna on hyvä sää kun menette laivalle ja mukava reissua.
  Mukavaa päiväristeily päivä sinulle (:

  Vastaa
  • Sara Parikka 12.06.2017

   Noniinpä, toivotaan että säät vähän paranis 😀 Kiitos paljon <3 Ihanaa alkuviikkoa sinne!!

   Vastaa
 3. Laura 12.06.2017

  ihana asu!
  Oot niin ihanan freessi ja jaksava äiti aina, susta saa inspistä :)<3

  Vastaa
 4. Jade 12.06.2017

  Oi, ihana mekko! <3 Tykkään kanssa samanmallisista mekoista, kuin sie 🙂
  Ihanaa iltaa!

  Vastaa
 5. Copper 12.06.2017

  Hei, kauanhan tuo hampaidenvalkaisu alekoodi on voimassa?

  Vastaa
 6. Merituulihetkina 13.06.2017

  Ihana mekko! Ja ihanat kuvat?

  Vastaa