bloggaajan painajaiset

me, muoti, ootd, pohdintaa

Heippa! Tää postaus tuli mun mieleen muutama viikko takaperin, kun säät eivät hellineet ja kirosin puoli tosissani huonoja kuvia. 😀 Tämä on siis toteutettu räkä poskella ja olen listannut teille asioita mitkä hajottaa bloggaajaa aika ajoin + kasa tuulen pyörteisiin joutuneita kuvia. Hei kaikesta tästä marinasta huolimatta aurinkoista päivää! <3Sara
Tuuli / Pieni tuuli on jees, mutta kova tuuli lähes mahdoton. Mulla saa olla todella paljon muotoilutuotteita hiuksissa jos meinaan, että ne pysyis vaikka laineilla.. Tästä syystä jääkin laineet usein laittamatta. On nimittäin kurjaa jos kauniisti laitetut hiukset menee pilalle 2min ulkona :D. Tuuli tuo haasteen myös vaatteiden istuvuuteen, mutta parhaillaan se kyllä tekee vaatteista ja kuvasta ihanan eläväisen.
Alusta ei avaudu / Silloin kun kirjoitin blogiani omilla .com sivuilla niin kaikkien teknisten juttujen kanssa oli ongelmia harvase viikko. Nyt Anna:ssa ongelmat ovat olleet minimaalisia ja silloinkin joku toinen on ottanut niistä kopin. On nimittäin hermoja raastavaa, jos aamulla on heti aikaa tehdä postaus ja tsekata kaikki kuntoon, mutta sivu ei lataudu/päästä sisään/päivity.. Arghhhh..
Kone kaatuu / Tämä ongelma mulla on ollut kerran, kun meidän kovalevy meni rikki. Nykyään mulla on erikseen vielä oma työkone, joten tilanne ei ole katastrofaalinen jos toinen koneista menee rikki. 😀 On se yllättävän iso hätä jos kone kaatuu ja se pitää sisällään kuvia/tiedostoja jne mitä ei ole missään muualla. Melkein joka päivä (moneen otteeseen) tulee oltua tietokoneella, joten orpo olo iskee ilman sitä. Tykkään myös vastailla maileihin ja hoitaa asoita ennemmin koneella kuin puhelimella.
Roska vaatteessa / Hiukset hassusti / Joskus käy niin, että kivat kuvat menee pilalle jonkun pienen jutun takia, mutta sellaisen että se häiritsee likaa. 😀 Oon esim joskus huomannut tahran vasta siinä vaiheessa, kun siirrän kuvia jo blogiin.. en sitten laittanut kuvia tahrasesta ootd:stä 😀 Vaikka taitais se kyllä olla kaikkein todenmukaisin kahden taaperon mamalta 😀
Valo / Oi tätä valon määrää kesällä.. Toista se on talvella, kun kuvia on aikaa ottaa joku 2h päivässä. 😀 Tämä on tuttu haaste bloggaajilla!
Kun itsellä on visio ja kuvaaja (=Mikko) ei tajuu / Tätä ongelmaa on tuskin heillä jotka käyttää ammattikuvajaa, mutta mulla ei semmosta ole, niin pähkäilen nää hommat Mikon kanssa. 😀 Nykyään annan sille jo enemmän aikaa, koska suurin haaste on se et selitän pikavauhtia mitä haluun ja sit pysyn paikallani joku 20sek ja oon silleen ”kiitti”.. 😀 Tykkään kyllä nopsista arjen lomassa otetuista asukuvista/kuvista ylipäätään. Ne on suht helppo toteuttaa ja on aitoja.
Kun unohtaa kuvata / Tämä on käynyt ruuan suhteen mulla niin monta kertaa. Oon aatellut, että kuvaan jonkun safkan ja laitan siitä reseptin, mutta nälissäni sitten unohtanut koko homman. 😀 Välillä myös kivat asukuvat jää kuvaamatta, mutta useimmiten ne kuvaamatta jäävät ovat nuttura&kollarit osastoa. 😀
Lasten kasvojen piilossa pitäminen / Monet otokset jää jakamatta, jos lasten kasvot näkyy tunnistettavasti. Välillä onnistun kuvaamaan niin kauniita, söpöjä ja tilannerikkaita kuvia, että tekisi mieli jakaa ne teidän kanssa. Jos niin tekisin, olisi esim juorulehdillä oikeus julkaista perheestämme napattu kuva. Tällä hetkellä lasten kasvot pitää blurrata ja heillä on ykistyisyyden suoja. Ei haluta tätä missään nimessä rikkoa.. vaikkaaa välillä houkuttaisi hehkuttaa teille minien söpöyttä <3

(kengät/zara, housut/nakd/saatu, paita/forever21/man, bomber/zara, kangaskassi/adidas/saatu)
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Anna 14.06.2017

  Minulla olisi sinulle kysymys: puhutko ollenkaan ruotsia ja mikä on sun mielipide pakkoruotsista? Oon ite suomenruotsalainen ja olis kiva kuulla miten suhtaudut mun äidinkieleen ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.06.2017

   Moikka! 🙂 puhun välttävästi.. Ymmärrän enemmän kuin osaan puhua 🙂 Pakkoruotsi on mielestäni oikein hyvä, että osaa ”perusasiat” ainakin. 🙂 Oon lähestulkoon aina asunut alueilla missä on todella paljon suomenruotsalaisia 🙂

   Vastaa
 2. Emmi 14.06.2017

  Heeeei tästä tuli mieleen postausidea; pilalle menneet kuvat! Eli ois hauska kun laittaisit tänne niitä kuvia, missä on esim se tahra paidassa tai vaikka sohvan alta pilkottaa likainen ja pölyinen sukka 😀

  Vastaa
  • Emmi 14.06.2017

   Tai sitten esim hiukset naamalla, ”ruma” ilme, hassu asento….. jne 🙂

   Vastaa
  • Sara Parikka 22.06.2017

   hahah, oon itseasiassa miettiny et joskus olis tämmönen hauska 😀

   Vastaa
 3. Suvi 15.06.2017

  Tää oli tosi kiva postaus. Kirjoitit sen niin positiivisesti ?

  Vastaa