torstai

design, koti & sisustus, me

Moi! Torstai on viikonpäivistä yksi kestosuosikeista.. <3 Viikonloppu häämöttää ihanan edessä ja usein torstaina on vaan jotenkin hyvä fiilis! Tänään se menee meillä aika vauhdikkaissa tunnelmissa, kun pian kaverit saapuu aamupalalle 3äitiä ja 4pientä. Puolen päivä jälkeen on Mimosan 1,5v neuvola ja sieltä jatketaan matkaa äitini luokse.
Tiistain Tallinnan reissu meni super hyvin ja käsittämätöntä edes aatella, että meillä oli niin monta pientä matkassa. Ehkä meidän aikuisten rento reissufiilis tarttui muksuihin? Ostokset jäi melkeinpä täysin tekemättä ja keskityttiin hengailuun, kahviin ja jädeen. 🙂 Onneksemme sade-ennuste ei pitänyt paikkaansa vaan saatiin nauttia lämpöisestä ja aurinkoisesta päivästä!
Kuvailin eilen randomisti kotona ja alla tuotosta. Viimeisenä päivällinen/iltapala mikä koostui: tomaattimuhennoksesta, ranskankermasta, juustoraasteesta ja nachoista. Reseptiä pian tulossa! 🙂 Yhdessä kuvassa taitaa myös vilahtaa olkkarin uudet vesiväriteokset mitkä saatiin.. Kuvaan niitä lisää, kun saadaan koko telkkariseinä valmiiksi.. Ja tietty kuva syreeneistä jotka löysin eilen, TUOKSU on ehkä maailman parhain näissä kukkasissa! ..ehkä myös huomasitte, että t r a m p p a on saapunut 😉
Nyt mä alan paahtamaan baageleita valmiiksi ja siistimään pikkusten aamupalan rippeet pois. Kivaa päivää! <3SaraVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. NNiina 15.06.2017

  Tiedän Tallinnan reissu kuulosti super kivalta ja hyvä kun sää oli iloisella päällä että ei tullukaa vettä Tallinnassa! ? Myös mun lempari päivä on kans torstai ja en tiedä mistä syystä se on vaa lempari päivä ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.06.2017

   Niinä 🙂 Hauskaa, että ihan sama suosikkipäivä 🙂

   Vastaa
 2. Jensku 15.06.2017

  Moi!
  Oon kommentoinut sulle ennenkin ja nyt halusin taas kirjoittaa,kun sulla on niin ihana blogi!! Kiitos siitä! Nämä blogi päivytysten lukemiset on päivän rentouttavia hetkiä! Olisin kysynyt teidän Tallinnan reissusta,että oliko teillä passit myös lapsilla ja aikuisilla? Mun passi on vanhentunut ja lapsille on vaan kuvattomat kelakortit,kun ei ole hankittu vielä.Olisi kiva lähteä lasten kanssa pienelle risteilylle.Lasten iät on 5v ja kohta 3v ja 3kk.Mikä risteily teillä oli? Olisi kiva myös lukea postaus sun päivän syömistä ruoista! Mun päivä-postaukset on mun suosikkeja! Hyvää kesää koko perheelle!

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.06.2017

   Heippa :)<3 Kiitos viestistä ja ihanaa kuulla, että ajattelet noin blogistani 🙂
   Meillä oli passit.. Ei niitä kyllä tarkastettu, mutta oon ymmärtänyt että passi pitäisi olla, ne saattaa tehdä tarkastuksen ja sitten saa ilmeisesti sakon, jos ei ole passia.. :/ Meillä jäi yksi äiti&lapsi matkasta juuri siitä syystä että niillä ei ollu passeja. Kantsii kuitenki selvittää.. Me mentiin megastar ja superstar laivoilla muistaakseni, ne on kaikki kyllä kivoja 🙂
   Ihana kolmikko teiltä löytyy <3 ja 3kk, voi miten pieni. NAUTTIKAA!!! <33 Samoin sinne hyvää kesää koko perheelle :)<3

   Vastaa
 3. Marianna 18.06.2017

  Moikka! Pakko udella, että mistä olette hommanneet terassin pöytäryhmän? Teillä on kyllä niin kaunista, todella hyvällä maulla kaikki laitettu!? Ihanaa kesää ja aurinkoisia päiviä!?

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.06.2017

   Se on vekenkalusteelta 🙂 Voi kiitos paljon <333
   Ihanaa kesää sinne myös <3

   Vastaa