voi löhöys..

design, koti & sisustus, me

Moikka! Olin piiiitkästä aikaa lähes pilkkuun asti ulkona perjantaina ja vielä tänään potenut jäätävää väsymystä. Meillä oli perjantaina Salkkarikauden päätösjuhla ”karonkka” ja eilinen meni kotona tyttöjen sekä äitini kanssa. Tosin meillä venyi ilta myös äitini kanssa pikkutunneille, kun höpöteltiin ja nautittiin suht lämpöisestä kesäyöstä. Lähes aina me nähdään lasten kera ja silloin ei tietenkään ehdi samalla tavalla rauhassa juttelemaan. Tällä kertaa jäätiin nauttimaan illasta vielä tyttöjen nukkumaan menon jälkeen. Mumma on meillä niin suosittu, että lapset eivät malta hänen olla hetkeäkään rauhassa. Lasten onneksi äitini on todella lämmin, rakastava ja leikkisä isovanhempi. On se mieletöntä seurata vierestä heidän suhdetta ja niiden omia juttuja. Jollain tapaa lapsi-isovanhempi suhde on kyllä todella spesiaali. Ihailen tätä etenkin, koska itselläni ei ole koskaan ollut arki elämässä isovanhempia (välimatka) ja ajattelen ettei asia ole itsestäänselvyys.
Tulevalla viikolla mun pitää hoitaa autokoulun kakkosvaihe päätökseen.. :/ Onneksi tajusin tarpeeksi ajoissa, nimittäin kortti olisi mennyt vanhaksi heinäkuun alussa.. Tai no ajoissa ja ajoissa. 😀 Mutta nyt asia hoidossa. Pitää myös vähän valmistautua juhannukseen, reissuun ja tehdä kasa työ juttuja alta pois että voi höllentää muutamaksi viikoksi.
Torstaina suunnataan mökille Juhannuksen viettoon ja reilun viikon päästä lähdetäänkin jo reissuun. Nopsaa ne viikot vierii ja tosiaan nyt meidän koko poppoo on lomalla. <3 Nyt hetki lehtien parissa, teetä, eilistä marenkikakkua ja kohta saunaan. Jospa huomenna heräisin virkeänä! 😀
Rauhaisaa iltaa! <3Sara


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Annu 18.06.2017

  Ihanaa että teillä isovanhempiin lämpöiset välit!
  Meillä isovanhemmista kuvioissa ovat vain toiset ja toisinaan tuntuu ettei heillä ole aikaa meidän lapsille:/
  Lapsemme eivät esim koskaan ole olleet heillä yötä ja lasten hoitaminen on jotenkin pakkopullan oloista…se on tosi harmi kaikille osapuolille!
  Kateellinen olen niille joilla isovanhemmat ovat tuki ja turva, se ei todellakaan ole itsestäänselvyys!
  Mutta meidän perhe on päättänyt pärjätä omillaan ja meillä on tosi hyvä tiimi, ei ainakaan voi sanoa etteikö olisi hoitanut omia lapsiaan ja saanut viettää heidän kanssaan liian vähän aikaa;)
  Meillä siis 1,3, ja 5 vuotiaat lapset.
  Aurinkoista kesää teille!

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.06.2017

   Vitsit mikä asenne!!! SUper hienoa, nostan hattua teidän tiimille <33
   Se on vähän kurjaa jos isovanhempia ei innosta olla läheisissä väleissä, he menettää niin paljon!! Se on todellakin heidän häviö ja tosiaan saattepahan nauttia pienokaisista itse ;)<3
   Ihanaa juhannusta koko teidän perheelle <33

   Vastaa
 2. PIKKUMYY 19.06.2017

  Missä mökkinne sijaitsee? Kuinka pitkään olette Kreikassa ja mihin päin kreikkaa menette? Blogiasi on kiva lukea ja ihanaa viikkoa teille.Mä koitan saada tämän flunssan juhannuksesksi pois.Että voisi nauttia keskikesän juhlasta.

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.06.2017

   Voi toivotaan tosiaan että flunssa väistyy 🙂 <3
   Mökki on savossa ja kreikkaan mennään pienelle saarelle, siitä lisää myöhemmin 😉
   Hyvää juhannusta ja toivottavasti voit jo paremmin! <3

   Vastaa
 3. 2x 21.06.2017

  Meil sama. Mummo sitä mummo tätä mummo tekee ja mummo on 😀 5v luetteleekin perheeseen äiti, isi, pikkusisko ja mummo 😀 Ja jos jotain tapahtuu niin pitää lähettää kuva tai ääniviesti mummolle.

  Vastaa