ig kuvien takana

koti & sisustus, lapset, me, ootd, pohdintaa

Moi! <3 Tykkään itse lukea postauksia missä avataan ig kuvien tarinaa. Mähän kuvaan lähestulkoon kaikki kuvat instaan puhelimella (iphone7) ja käytän niitä ig:n monia filttereitä. Näin ollen instagramin käyttö ei ole millään muotoa vaivalloista ja kuvat ovat todellisia hetkiä elämästäni. Tietty kuvan takana on usein monta otosta mistä valkkaan sitten sen itseä eniten miellyttävän. Loput menee roskiin, koska en halua koneelle siirtyvän miljoonaa kuvaa samasta hetkestä, ellei kyse ole lapsista. <3 Täällä on selkeästi pirteämpi meininki, kun pakotin itseni unille jo kympin maissa. Mikä siinä muuten on, että illat tuppaa aina venymään vaikka väsymys painaisi..? Ehkä kahden pikkuisen äitinä se oma aika on niin kortilla, että siitä pitää kynsin hampain kiinni 😀 Nyt kiropraktikolle ja iltapäivällä saadaan kavereita pomppimaan meille. Aurinkoa päivään! <3Sara

 1. Käydään monta kertaa viikossa leikkipuistoissa ja tykätään myös Mikon kanssa liikkua siellä enemmän/vähemmän. Nyt oon innostunut tangoista ja erityisesti ”monkey bars” harjoittelusta joka tekee mun selälle super hyvää. Selkä lihakset tekee töitä ja samalla tulee venytystä!
 2. Uunisaari puolen yönaikaa perjantaina. Oli ihana katsella eiraan ja ihailla kaupungin valoja. Niin kaunista ja tarkenin hyvin mekko+bomberi+ballerina yhdistelmällä <3
 3. Oltiin äitini luona ja katseltiin lentäviä lokkeja. Parvekkeella saa olla erityisen tarkkana lasten kanssa, mutta kyllä siellä myös nauttii perheen pienimmät. Mimosakin toteaa aina ”waaauuu” kun kurkkii parvekkeen näkymiä.
 4.  Selailin vanhoja kesäkuvia ja fiilistelin etenkin 2014 kesää kun Matilda oli 3-4kk. Se oli niin ihana kesä! Hehkuttiin molemmat onnea esikoisen syntymän jälkeen ja vain nautittiin yhdessä perheestämme. <3 Aivan ihania muistoja ja kuvia. Myös säiden puoleen muistan että oli lämmintä!
 1. Oltiin viime viikolla Tallinnassa kaveriporukalla ja lasten kanssa. Vaikka säätiedotus näytti täyttä sadetta, niin päätimme suunnata laivalle ja rattaiden kera Tallinnaan. Heti terminaalissa kuitenkin selvisi että aurinko paistaa ja reissumme onnistui siis sitäkin paremmin. En ole koskaan käynyt Tallinnassa noin leppoisissa tunnelmissa. Ei käyty juurikaan missään tai tehty mitään.. Tällaista pitäisi harrastaa useammin kun matkustaa.
 2. Aamulenkkejä vedettiin eri tempolla kun siskoni koira oli meillä reilu viikko takaperin hoidossa. Lilan kanssa ei tarvitse pitkiä lenkkejä tehdä, vaikka toki me niitäkin säännöllisesti lenkkeillään. Tytöt oli innoissaan Mallasta ja Lila sai koirakaverista seuraa. Tämän kuvan Mikko nappasi tietämättäni, eikä tilanne ollut siinä mielessä ”lavastettu”.. Aika harvoin itseasiassa tulee pyydettyä ketään kuvaamaan.. Jotenkin ne on aina tosi luonnollisia tilanteita. 🙂 Tosin eipä mun profiili miltään pro touhulta näytäkään. 😀
 3. Olin kaverin mökillä ja käytiin katselemassa paikallisia nähtävyyksiä. Pari päivää ilman meikkiä, luonnonhelmassa teki super hyvää!
 4. Meidän pihan päärynäpuu kukki muutaman viikon todella kauniisti. Olisipa kukat viihtyneet vielä pidempään. Rakastan kukkia, mutta olen aika huono hoitamaan niitä. Leikkokukat ovat selkeästi enemmän mun juttu ja esim orkideat jotka eivät vaadi sen suurempaa kastelua. Ulkona meinaa kaikki kukat kuolla kesällä, kun aurinko porottaa.. jospa tänä kesänä onnistuisin kastelemaan tarpeeksi. 😀 Ja muuten todellakin toivon, että luonto ei hoida sitä mun puolesta! Haha!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 kommenttia

 1. Annukka 19.06.2017

  Just tällaiset postaukset on myös tämän lukijan lemppareita! Teidän elämää on muutenkin niin ihana seurata koska olet aina oma itsesi ja jaksat pysyä aitona. Tuollaisia ihmisiä tarvittaisiin tähän maailmaan paljon enemmän ❤️
  Voitko tehdä joskus postauksen siitä, miten treenaat ja pidät itsestäsi huolta? ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.06.2017

   Kiitos todella kauniista sanoista, lämmittää mieltä <33
   joo, voisin kyllä tehdä siitä postausta! 🙂 Kiitos ideasta!
   Kaikkea hyvää ja ihanaa juhannusta <333

   Vastaa
 2. T 20.06.2017

  Haluaisin kuulla kiropraktikkokäynnistäsi! Olen pohtinut itsekin käyntiä, mutta en ole vielä saanut aikaiseksi 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.06.2017

   Hei joo, kirjoitan siitä lisää elokuussa ja saatte myös alekoodin 🙂 Jos ennen sitä sulla on tarve niin olen käynyt Laura Leinonen nimisellä naisella, hän on super! 🙂 Voit soitella hänelle ja luulen että saat kyllä alen jo ennen tuota elokuuta jos mainitset mut ja että vinkkasin kyselemään alesta 😀 saitkohan mitään selvää 😀 Mutta hei joo, se kiropraktikko homma on ollut mulle tosi hyvä apu ja voin vaan suositella. Mieletön ammattilainen! 🙂

   Vastaa
 3. Johanna 21.06.2017

  Heips! Kysymykseni ei suoranaisesti liity tähän postaukseen mutta olen ihaillut kuvista vilkkuvaa lattiaanne, tiedätkö mitä materiaalia se on? Laittian uusiminen tulee kohta meille ajankohtaiseksi ja olenkin miettinyt esimerkiksi valkolakattua tammea.. Onko teidän lattianne helppo pitää puhtaana, vai joutuuko sitä moneen otteeseen imuroimaan? Näkyykö vaaleassa lattiassanne roskat hyvin? Kiitos mahtavasta blogista, postauksia lukiessa tulee aina positiivisella mielelle! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.06.2017

   Meillä on vaaleaa saarni parkettia.. Vaikka on laadukas niin en ehkä itse valitsisi.. Aika arka, varsinkin lasten kanssa. Meillä oli ekassa kodissa juurikin valkolakattu tammi ja se toimi tosi hyvin.. Tietty myös laminaatti on hyvä vaihtis 🙂
   Ihana kuulla, että ajattelet noin, kiitos <33 Mitä parhainta juhannusta sinne 🙂 <3

   Vastaa