l o m a ?

design, koti & sisustus, lapset, me

Tänään koittaa se hetki, kun jään astetta enemmän lomalle.. Heh, tuntuu että oon jo moneen kertaan hehkuttanut täällä loman aloitusta ja silti se ei ole päässyt kunnolla alkamaan. Ehkä tähän yrittäjän arkeen on vielä totuttelemista.. 😀 Tänään on kuitenkin ensimmäinen aamu-päivä ilman suunnitelmia ja illaksi menen juhlimaan siskoni synttäreitä Young Heartedin keikalle <3
Mökkikamppeet pitää pakata valmiiksi, koska ajateltiin hilpasta heti huomenna aamusta liikkeelle. Missä te vietätte juhannuksen? Ajattelin jättää suosiolla meikkipussin kotiin ja pakata mukaan lähinnä lämmintä (ikävä kyllä), kumpparit ja kasan lehtiä. Tietokone, kalenteri ja aikataulut saavat jäädä muutamaksi päiväksi. Kameran nappaan mukaan ja tietty kännykän. Miten muuten tykkäättekö somesta juhlapyhinä vai ahdistaako se? Mulla vähän vaihtelee.. Toisinaan tykkään tosi paljon selailla kuvia (insta feed), tykätä sekä kommentoida ja välillä taas jätän puhelimen suosiolla pois ja jätän selailut väliin. Ainakin itselleni tekee pienet sometauot tosi hyvää! Toisaalta taas lomalla on ihana postata kuvia, kun otokset on usein kauniita ja ei ole kiire minnekään.
Meillä oli eilen kaveripariskunta iltakahvilla ja pöytään päätyi croissantteja & hedelmä/marja salaattia kermavaahdolla. Tytöt esiintyi minkä kerkesi, samalla kun aikuiset vaihtoi kuulumisia. Mukavaa keskiviikkoa! Palailen huomenna tämän päivän asukuvien kera..<3SaraVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. Katja 21.06.2017

  Ihanaa lomaa sinulle! Blogisi on ihanan pirteä, kiitos.

  Vastaa
 2. Essimm 21.06.2017

  Mun viime mökkireissulla oli niin hyvät ilmat, ettei kauheasti haittaa tämä kolea juhannussää. Saa ainakin hyvällä omallatunnolla pelailla sisällä ja nauttia takkatulesta. Tosin koiran takia toivon, ettei nyt ainakaan sataisi, varsinkin kun ollaan kaverin mökillä.. Itellä tulee päivitettyä snäppiä ja instaan muutamia kuvia, koska kuka pystyy kyllästymään järvimaisemiin.. ? hyvää lomaa ja etenkin juhannusta! Toivotaan, et päästään nautiskelemaan edes vähän auringosta! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.06.2017

   ihanalta kuulostaa <3 mitä parhainta juhannusta sinne :)<3

   Vastaa
 3. Minna 21.06.2017

  Oi, meidänkin oli tarkoitus mennä miehen kanssa tänään treffeille sinne Youngheartedin keikalle, mutta ei saatu lapsenvahtia niin jouduttiin jättämään väliin. Toivottavasti oli hyvä keikka ? Me myös suunnataan neidin päiväuniaikaan mökille huomenna ja sunnuntaina takas kotiin. Mökillä ei aina​ yhteydet pelaa niin someilu jää automaattisesti vähemmälle, mikä on tosin välillä ihan hyväkin asia. Rentouttavaa ja toivottavasti aurinkoista juhannusta! ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 22.06.2017

   harmi kun ette päässy, ensi kerralla sitten <3 Mitä parhaita juhannusta teidän perheelle :)<3

   Vastaa
 4. Laura 21.06.2017

  Tultiin jo tänään lapsen ja puolison kanssa minun vanhempieni luokse, ollaan sunnuntaihin asti. Kuvia tulee kyllä otettua someen mutta silti en niin paljon käytä kuin kotona.

  Vastaa
 5. Kati 22.06.2017

  Loistavaa lomaa sulle! 🙂
  Ps. Mistä nuo terassin harmaat kukkaruukut? Hyvännäköset.

  Vastaa