juhannus

lapset, loma, me

Moi<3 Meidän juhannukseen kuului paljon ulkona olemista, lapsien kanssa uusien asioiden ihmettelyä (mm kalastaminen, soutaminen) ja vain rentoa hengailua. Grilliruokaa ja saunomista! Uimaan en millään malttanut mennä, kun Kreikan vesi odottaa.. 😀 Mielummin dippaan sinne koko vartalolla!
Tultiin tänään jo kotiin mökiltä, kun lähdemme alkuviikosta reissuun. Mennään tosiaan nelisteen Kreikkaan pienelle saarelle ja aika pieneen paikkaan, joten todellinen rentoutuminen on kyseessä. 🙂 Jotenkin en ole kerinnyt kauheasti miettimään matkatavaroita tai ylipäätään stressaamaan reissaamista kahden pienen kera, mutta ihan hyvä niin. Turhaahan se olisi!
Onko teidän Juhannus sujunut kivoissa merkeissä? Mä laitoin juuri iltapalaleivän uuniin ja sen jälkeen aion kyllä vielä herkutella jädellä. Hyvää juhannusta vielä kaikille teille! <3SaraVastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 kommenttia

 1. Jasmin 24.06.2017

  Kylläpä teijän juhannus kuulosti kivalta
  ja rennolta ? jotenki outoo ajatella et ollaan jo kesän puolessa välissä? mut sitä suuremmalla syyllä pitää nauttii kesästä ja toivoo mahollisimman lämpimiä kelejä☀️ mukavaa ja hauskaa tulevaa lomamatkaa koko teijän poppoolle☺️ muistakaa nauttia❤️

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.06.2017

   Noniinpä, uskon vakaasti että ne lämpimät säät on tulossa 😀
   Kiitos paljon <3

   Vastaa
 2. Laura 25.06.2017

  Onnistunut juhannus takana 🙂 syöty hyvin, saunottu, poltettu kokko ja otettu vaan rennosti. Hyvä palata takaisin kaupunkiin kun saanut rentoutua maalla, tästä hyvä aloittaa arki.

  Vastaa
 3. Heidi 25.06.2017

  Moikka! Voitko tehdä postauksen reissun jälkeen? Me olemme lähdössä perheen kanssa kreikkaan parin kuukauden päästä,mutta ei olla vielä päätetty minne kreikkaan. Meillä 2 miniä lähdössä mukaan 3v ja 10kk. Olis kiva kuulla oliko hyvä paikka lasten kanssa jne.. ihanaa lomaa teille! <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.06.2017

   Joo totta kai! Varmasti monta postausta aiheesta tulossa 🙂 Ihanalta kuulostaa!! Kiitos paljon 🙂 mä päivittelen 😉 <3

   Vastaa
 4. Satu 25.06.2017

  Juhannus meni mukavasti, rauhallisesti! Grilliruuasta nauttien, kokkoa katsellen. Mukavaa Kreikan reissua teille. Nauttikaa! ?? (samat terveiset myös Mikolle)

  Vastaa