reissuun hiphei

design, kauneus, koti & sisustus, loma, me, muoti, ootd

Moikka! Aloin eilen illalla silmäilemään reissuvaatteita ja ne ei sinänsä tuota tuskaa, koska lämpöä on luvattu sen verran paljon. Viikko näyttää täyttä aurinkoa ja päivisin lämpöä on 33, kun taas yöksi se tippuu vaatimattomaan 22 asteeseen. 😀 Luulen ettei tulla palelemaan, ellei sitten laiteta ilmastointia laulamaan. Nojoo, eli siis mukaan on tulossa vain kevyttä, silkkistä ja hulmuavaa vaatetta. Kaikki vaatteet menee pieneen tilaan ja saadaan varmasti pakattua kamppeet tiivisti kahteen laukkuun.
Aloin tässä juuri näitä kuvia katsellessa miettimään, josko meidän terassin laudoituksen ölyäisi harmaalla sävyllä. Oon tehnyt värilliset öljyt itseasiassa kaikkiin kämppiin missä ollaan asuttu, mutta aina mustalla sävyllä. Nyt kyllä sopisi harmaa paremmin. Pitääpä ottaa projektiksi reissun jälkeen. 🙂
Tänään ollaan kotosalla ja laitetaan tavaroita valmiiksi reissua varten. Huomenna meillä on molemmilla vielä mini työpäivä ja äitini lupasi tulla katsomaan tyttöjä siksi aikaa. Alkaa mennä päivät ihan sekasin, kun tehtiin alkuviikosta vielä paljon hommia, sitten lähdettiin mökille ja nyt taas meno jatkuu.. Ihan outo fiilis että on sunnuntai. Mulla on maanantain draivi päällä. 😀 Kaikesta huolimatta leppoisaa sunnuntaita! Ehkäpä mäkin tästä suuntaan kahvin keittoon! 🙂
Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

14 kommenttia

 1. katakuronenn 25.06.2017

  Ihanaa reissua teille! <3

  Vastaa
 2. kaisu 25.06.2017

  Aurinkoista ja rentouttavaa reissua <3 Juhannusta on juhlittu ja paluu arkeen koittaa huomenna, vielä ei kesäloma kolkuttele mutta suunnitelmia on jo vähän tehty 🙂 Mä tykkään usein tehdä kuitenkin niin, että on paljon päiviä mihin ei olla tehty mitään suunnitelmia, sitten voi ottaa rennosti ja mennä fiiliksen mukaan.

  Vastaa
  • Sara Parikka 25.06.2017

   ihanalta kuulostaa, niin parasta tuo kun voi vaan olla <3
   Kiitos paljon Kaisa :)<3

   Vastaa
 3. Jade 25.06.2017

  Hyvää reissua! <3

  Vastaa
 4. Satu 25.06.2017

  Kuulostaa niin hyvältä noi lämpötilat nauttikaa, jospa sitälämpöä jossain vaiheessa kesää tänne suomeenkin hope saadaan! ????

  Vastaa
 5. Laura 25.06.2017

  Kelpaisi itselle myös lämmin kohde <3 tällä hetkellä ei kovin hyvät ilmat ole mutta jospa nekin tulisi. Syksyllä viimeistään johonkin lämpimään paikkaan 🙂 en malta odottaa sinne asti

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.06.2017

   Toivotaan että ne pian suomeen saapuu myös 🙂
   Ja aah, ihanaa että teillä reissu edessä <3

   Vastaa
 6. Wilma 26.06.2017

  Sun blogia on aina ihana lukea. Kiva kun jaksat lisäillä tänne niin usein postauksia<3. Hyvää matkaa!

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.06.2017

   Onpa ihana kuulla, kiitos <3
   Ja hei kiiiitos 🙂 Ihanaa viikkoa sinne myös!

   Vastaa
 7. Jessica 26.06.2017

  Mistä tuo ihana punainen paita on?<3

  Vastaa