alkuviikon tohinaa punaisessa mekossa

me, muoti, ootd

Huomenta! Tänään heräsin varhain, että sain pesukoneen päälle. Vielä muutamat pyykättävät vaatteet matkalaukkuun. Onneksi kesävaatteet on niin kevyitä ja pieneen meneviä. Lähden pian viemään Mikon töihin ja samalla haen äitini meille päiväksi.. Sitten kipaisen tekemässä yhden ääninäyttelijän homman ja kaupan kautta kotiin. Iltapäivästä tehdään pizzaa & kesäistä kakkua joista tulee reseptiä myöhemmin viikolla. Huomenna suunnataan lomamatkalle ja postauksia tippuu tänne totuttuun tahtiin. Oon ajastanut muutamia resepti juttuja ja kirjoittelen myös reissun päältä kuulumisia.
Nyt vielä sormet ristiin, että tytöille tilaamani uv-vaatteet kerkeää tulla tänään ja muistetaan muutenkin pakata kaikki oleellinen mukaan. Tätä kuvissa näkyvää mekkoa oon käyttänyt tosi paljon ja tykkään siitä kun se on niin suuri ja hulmuava. Mua muuten huvitti, kun kommenteissa eräs lukija kirjoitti siitä kuinka kesä on jo puolessa välissä ja miten outoa se onkaan. Oon ihan samaa mieltä.. Miten se voi olla puolessa välissä, kun ilmojen suhteen ei ole alkanutkaan. 😀 Nooh mä lasken sen varaan, että nautitaan lämpöisistä säistä vielä syyskuussa. 😀 Eiks vaan?
Kivaa päivää ja ihanaa uutta kesäistä viikkoa! <3Sara
(mekko/NAKD/saatu, kengät/Vans/saatu, aurinkolasit/rayban)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

10 kommenttia

 1. J 26.06.2017

  Keskusteltiin tästä viikonloppuna mieheni kanssa. Itse ainakin miellän toukokuun vielä kevääksi ja kesä-, heinä-, ja elokuun kesäkuukausiksi. Tällä logiikalla kesä ei ole vielä puolivälissä 😀 Eikä juhannus ole keskikesän juhla! 😀 Sääherra on samaa mieltä 😉 Mukavaa reissua teille 🙂

  Vastaa
  • Ilo 26.06.2017

   Mäkin just tänään mietin, että onneksi kesää on vielä kaksi kuukautta jäljellä, heinä-ja elokuu 😀 useinhan just elokuussa on tosi lämmintä verrattuna vaikka kesäkuuhun!

   Vastaa
  • Sara Parikka 29.06.2017

   No totta hei 😀 KIITOS tästä, kyllä sitä kesää vielä riittää 😉

   Vastaa
 2. Sofia 26.06.2017

  Ihanat kengät!?

  Vastaa
 3. Jade 26.06.2017

  Onpas ihana mekko ja kengät! <3
  Ja jep, todella outoa että kesä onkin jo puolivälissä, toivottavasti niistä lämpimistä säistä saataisiin todella nauttia vielä syyskuussa.
  Mukavaa reissua! <3

  Vastaa
 4. NNiina 26.06.2017

  Niin äsken tajusin todella outoa että kesä onkin jo puolivälissä ja että nautitaan lämpöisistä säistä monta kertaan heinäkuussa /elokuussa. Eikös elokuu välillä on hyvät säät kun koulut alkavat . Sun kengät ovat tosi nätit (: <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 29.06.2017

   Niinpä 😀 joo, hei lasketaan sen elokuun varaan 😉
   Kiitos <33

   Vastaa