Jäde top 1

design, koti & sisustus, loma, me

Moikka! <3 Meillä syödään jäätelöä kesän läpi. Innostutaan irtojädeistä aina kesällä ja niitä maistellaankin sitten koko vuoden edestä. Mun alkukesän suosikki jäätelö oli uutuus-pätkis, mutta nyt tämä Magnumin uutuus on vallannut sydämeni. Nami nam! Viime kesänä kulutin Magnumin douple caramel makua ja nyt vissiin sitten tätä douple rasberryä. 😀 Tykkään Magnumeista kun ne on tuhteja, mutta ei kuitenkaan liian makeita. Tykkään myös yleisesti ottaen enemmän tikkujädeistä, koska en ole vohvelin superystävä. Kahvin kanssa tuutti toimii, mutta muuten tikku. Tarkkaa hommaa ;D.. ja kerrottakoon vielä, että Daim on yksi tuutti suosikeistani.
Mikon vakkari on iso S jäätelö ja se johtuu osaksi jäätelön isosta koosta.. Taitaa kuitenkin myös maun puolesta upota hyvin. 🙂 Jymy jädejä ollaan myös syöty kesän aikana tosi paljon, kun saatiin niitä maisteluun. Jymyt ovat kyllä omaa luokkaansa ja ne maistuu niin puhtaalle&aidolle jäätelölle. Lemppari maut ovat olleet: sitruuna, suklaa, mansikka ja hmmm.. ne on kyllä kaikki tosi hyviä. 😀
Mitkä ovat teidän jäätelö suosikkeja?? Syöttekö jädeä kesällä? 🙂 Tästä tuli muuten mieleen kotimaiset mansikat & vaniljajäätelö (!!!!), pitää toteuttaa tämä kombo kesän aikana, ei nimittäin ole parempaa. <3Sara
(jymy jäätelö saatu/Jymy)


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

23 kommenttia

 1. Miia P. 30.06.2017

  Nam! pitääkin ottaa kokeiluun tuo magnum raspberry:P meillä menee jäätelöä myös kesällä aivan hirveesti! talvella ei niinkään. Syötiin eilen lettuja vaniljajäätelön sekä mansikkahillon yhdistelmällä, ai että!!<3

  Vastaa
 2. NNiina 30.06.2017

  Mun suosikki jäätelöt ovat magnum raspberry / kookos Magnum ne on niin hyviä! ? Ja Se uutuus-pätkis on mun lempi jäätelö. Hmm.. toi Jymyt jäätelö on uusi tuote mulle niin pitääki maistaa niitä joku päivä.

  Vastaa
 3. Emmi 30.06.2017

  Täällä kans yks jäätelöiden suurkuluttaja kesäisin 😀 Mun lemppareita on lähes kaikki Classicit ja Magnumit 🙂 tuuteista Daim ja ehkä jopa sanoisin että ihan perus Pingviinin suklaatuutti! En niin välitä jos jäätelö on suklaan makuista mutta tossa pingussa se on vaniljajäätelöä suklaahippusilla NAM!!

  Vastaa
 4. Heidi 30.06.2017

  Omarin purkkijäätelö nam nam ???☀️ ihan paras!

  Vastaa
 5. Janita 30.06.2017

  Menee kyllä kokeiluun tuo jäätelö! ☺️ meidän lemppareita on Aino jäätelöt ja oma suosikkini on mustaherukka & vieno valkosuklaa ? seuraavaksi menee kokeiluun valloittava vadelma ?

  Vastaa
 6. Laura 30.06.2017

  Ihan liikaa menee kesällä jäätelöä 😀 mä pidän paljon mehujäistä, ässä mix on suosikki niistä.

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.07.2017

   hehe, sama homma! 🙂 Mehujäät on kyllä hyviä, pitääpä maistaa tuota ässä mixiä 🙂

   Vastaa
 7. Frida 01.07.2017

  ehdottomasti Papagallon Pistaasi .Niitä on menny tänä kesänä 4 kpl.

  Vastaa
 8. Jade 02.07.2017

  Taidan syödä kesällä liikaakin jäätelöä? jos sitä edes voi syödä liikaa! Mehujäistä käy oikeestaan mikä tahansa ja lemppareitani tuuteista on myös Daim, ihan perus suklaa, Jaffa tuutti… Tota listaa vois jatkaa loputtomiin, mutta ehkä jätänkin sen tekemättä ?

  Vastaa
 9. Faijahommia 02.07.2017

  Kannattaa ehdottomasti kokeilla Magnumin Coconuttia. Aivan mielettömän hyvää 🙂

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.07.2017

   Okeiiii uskallankohan, vaikka en oo niin kookoksen ystävä.. 😀 mutta toisaaltaan kookos kyllä menee välillä jossain muodossa yllättävän hyvin, joten ehkäpä annan mahdollisuuden 🙂 Kiitos vinkistä 🙂

   Vastaa
 10. Essimm 03.07.2017

  Munkin ihan lemppari on tuuteista daim, tikkujäätelöstä classikin kermatoffee, joka on kyl niin makea, mutta parasta. Mariannen löysin tänä kesänä, vaikka taisi tulla jo viime kesänä, ja irtopalloina oreo on tän hetkinen lemppari. ? Jäätelö on talvisinkin meidän ykkösherkku, etenkin kolmen kaverin jäätelöt ja b&j:t. ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.07.2017

   Joo hei muuten irtona oreo on myös mun lemppari, se on NIIN hyvää! 🙂 Ja kyllä myös noi 3 kaverin jädet <3 avot!

   Vastaa
 11. Anna 03.07.2017

  Jäätelö maistuu täällä kyllä niin kesällä kuin talvellakin. Kesällä tulee ostettua yksittäin pakattuja ja talvisin purkkeja. Kolmen kaverin jäätelöt on ihan mahtavia! Korvapuusti, kahden kahvin jäätelä, suklaa-kookos, nam… Meiltäpäin löytyy myös Vuonoksen jäätelöitä ja heillä on yhtenä makuna baileys-daim. Tarviiko sanoa enempää? 😛
  Tuli noista mansikoista ja vaniljajäätelöstä mieleen vieläkin täydellisempi kombo, nimittäin tuo setti chilibrowniella: http://bakevillebylallu.blogspot.fi/2012/11/chili-brownies.html
  Jättää tuon brownien keskeltä kosteaksi (en myöskään laittanu kun puolet chilimäärästä, riittää hyvin) ja antaa olla yön jääkaapissa. Aivan täydellistä <3

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.07.2017

   Aika samalla kaavalla mennään myös meillä 🙂
   Oiiii miten näyttää hyvältä, pitää kyllä testata! 🙂 Kiitos vinkistä!

   Vastaa
 12. Laura 04.07.2017

  Kannattaa kokeilla tehdä itse.. Vatkaa 6dl kermaa ja lisää 1prk tavallista kodensoitua maitoa ja vatkaa tasaiseksi. Laita vaikka Daim rakeita, pätkistä tai muuta suklaata tai vaikka marjoja sekaan.. Sekoita ja laita matalahkoon pakasterasiaan, halutessa voi valuttaa päälle vaikka suklaa kastiketta, lakristi kastiketta ja kinuskia tai ”tiputella” hilloa. Lusikalla voi käännellä kinuskia sekaan hiukan ja tehdä pinnasta aaltoilevan .. Pakasta 6-8tuntia, riittää useaan kertaan!!Sokeria ei tarvi lisätä.. Oma suosikki on laittaa kinuskikastiketta /suklaakastiketta ja vadelmia ja joskus laitan joukon hiukan vadelmahilloa tiputellen jäätelön päälle kun on jo rasiassa tai toinen suosikki daimia ja kinuskia.. ?.. Mansikkaa vois kokeilla joku kerta et soseuttaa ihan vähän haarukalla vaikka mansikoita sinne sekaan.. Lupaathan kokeilla ??⁉ Ps. Joskus hifistelen ja jaan taikinan puoliksi toiseen puoleen sekoitan oman maun mukaan tummaa kaakaojauhetta ja sinne vadelmia ja valuta sekaisin vaalean osan kanssa,niin että.värit erottuu kuitenkin.Ja päälle suklaa kastiketta.. Tässä on vaan mielikuvitus rajana.. Sori innostuin hiukan aiheesta ?

  Vastaa
  • Sara Parikka 06.07.2017

   A P U A !!!! Älä tee tätä mulle, voin vaan kuvitella mitä syön seuraavat viikot 😀 Menee niin kokeiluun <3 KIITOS!!!!

   Vastaa